Vow to Fashion

nedelja, maj 24, 2015

Ocena - Johnny super skin food piling mnenje


O Johnnyu sem že pisala. Natančneje v tej objavi (klikni!). Kaj je spet tako posebnega pri tej znamki in zakaj je oh in sploh opevana na instagramu?

Dejstvo, da se je Johnny kar prijel je definitivno reklama in izvirnost. Pa še to - da je naraven in veganski! Najprej se mi je vse skupaj zdelo malo preveč prehvaljeno in opevano, dokler ga nisem preizkusila sama. Maska me je navdušila, tudi njenega vonja sem se zelo hitro privadila in zdaj me pomirja in sprošča.

O pilingu

Piling je kakavov. Čeprav ima čiiisto kavni vonj. Sama kave ne pijem (ne zgražajte se) ker vem da vas je večina takšnih, ki ste s kavo obsedeni haha, meni pa že od nekdaj vonj niti okus - nista všeč. Zbirčka metka od nekdaj!

Vonja se še zdaj nisem čisto navadila, vendar se trudim! Zavedam pa se, da je verjetno večini všeč.

Učinek?

Piling je dokaj grob, kar mi je všeč - saj naredi kožo mehko. Najprej se mi je zdelo da je kožo naredil suho, potem pa sem ugotovila da če ga mažem po koži dlje časa - spusti "film" ki naredi kožo prijetno mehko in "oljnato". Pomaga tudi pri celulitu (kofein), tako da je sploh dobrodošel pri ženskah. 

Končno mnenje

Moram priznati, da mi je maska bolj všeč. Piling se mi zdi poseben, ker je res čisto kavni in nima nekakšnih dodatkov, vendar me je maska bolj presenetila in naredila name večji vtis - že zato, ker mi je vonj bolj všeč.

Vsekakor pa bi vam priporočala, da sprobate oboje! Mislim, da vas izdelki nebi smeli razočarati - samo če imate res res občutljivo kožo zna biti piling pregrob - to je edino opozorilo.

Drugače pa ... GO JOHNNY! :)

P.s. Vaše izkušnje z maskami in pilingi od znamke Johnny Organic?

Katja


6 komentarjev:

  1. Zbirčka:)hahah..jst sm nora na kavo...VELIIIIKOOOO KAVEEEEE:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, nikoli mi ni dišala in okus mi res ni všeč - pa vsi mislijo da se je izogibam ker je "nezdrava" kao haha :)

      Izbriši
  2. Jaz nisem fanica pilinga. Resda naredi kožo mehko, ampak medtem, ko sem mažem z njim, me katastrofalno srbi cela koža, kjer si ga namažem, potem pa imam kožo rdečo. Ne vem, če mi mogoče katera sestavina ne ustreza.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res? Ja, jaz imam tudi rdečo malo - ampak srbi me ne in tudi izgine...

      Mogoče je pa to ja :)

      Izbriši
  3. mi je kar odleglo ko sem prebrala da ne maraš kave. končno še nekdo :) sama izkušnje z johnny-em še nimam. sem ga pa dobila po pošti, tako da me še čaka da ga preizkusim haha. :) Sem pa slišala ogromno pohval in je postal kar popularen med blogerji in nasploh med ljudmi, tako da se veselim testiranja O:)

    foreverevereveryoung.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner