Vow to Fashion

torek, april 07, 2015

Johnny organic/ skin food mnenje


Who is Johnny? Kdo je Johhny?

Johhny je nova znamka (no, zdaj že nekaj mesec stara) na slovenskem kozmetičnem trgu. Najbrž ste vse že zasledile kakšen selfie z Johhnyem ali pa vsaj objavo na facebooku.  

Johhny je 100% naraven. Veganski. 


Zakaj je postal tako prepoznaven in "in"?

Mislim, da je k temu veliko pripomogla dobra reklama. Čeprav sama ne maram preveč "prepoznavnih" stvari, ker mislim da je reklama tista, ki dostikrat doseže prevelika pričakovanja o nekem izdelku ter smo potem lahko hitro razočarani. In tudi ni vse kar je "prepoznavno in kul" dobro. 

Moje mnenje in izkušnje z izdelkom (testirala sem ga 3 mesece)?

Zanalašč sem si vzela več časa za ta izdelek. Ker se o njem veliko govori, nikakor nebi želela podati napačne ocene - ker ni to moj namen, namen pisanja je - da vam izdelek predstavim, približam in seveda odvrnem od nakupa če izdelek ni dober. 

Ko sem ga prvič stestirala me je presenetil vonj. Zeleni čaj. Popolnoma naraven, močen vonj - ki lahko koga tudi zmoti. Čeprav mi je dokaj kmalu prirastel k srcu in me zdaj pomirja.

Občutek na koži ko nanesemo masko je kot nekakšen piling. Maska se zelo hitro strdi in nam da "zategnjen" občutek, vendar me ne moti. Kot vidite na slikah jo včasih nanesem bolj na debelo, včasih bolj na hitro in tanko če se mi mudi - vendar večinoma masko uporabljam ko se namakam v banji, da jo imam res na sebi 15-20 min.

Po uporabi je koža mehka! Sploh ne suha! Pričakovala sem, da mi bo kožo izsušil, pa je občutek nasproten. No, ne ravno vlažilen - vendar vsekakor prijeten in koža je ZELO mehka. 

Izdelek me je presenetil in mi je všeč. Čeprav sem bila skeptična in popolnoma brez pričakovanj, lahko potrdim da je izdelek res naraven, takšnega vonja in učinek je definitivno - mehkejša koža. Mislim, da se ga ima lahko za vsaj pol leta če se ga enkrat - dvakrat tedensko uporablja tako da je tudi po ceni ugoden.

Viva la vida odobrava misijo Johhny!

Vaše izkušnje? Me prav zanimajo.

Katja

P.s. Odločila sem se, da vam bom vsake toliko časa predlagala nekaj filmov/dokumentarcev za pogledati - ki se mi zdijo takšni, da bi jih moralo videti čim več ljudi. Lahko vas navdihnejo. (kot so mene)

Definitivno je eden izmed njih "Mon petit" (little world) - na kratko, film o fantu iz Barcelone (dok.) ki se poda na potovanje okoli svetu z 20 eur v žepu, invalidnem vozičku ter močno voljo do življenja. NOR film, mi je dal misliti - koliko malo potrebujemo za srečo in življenje nasploh. (da ne omenjam da sem to noč skoraj prebedela ob njegovih intervjujih, lahko si predstavljate moje veselje ob poslušanju španščine in ugotovitvi, da jezik še vedno popolnoma razumem). Skratka, vreden ogleda! :)

13 komentarjev:

  1. Mene maske mikajo, do sedaj pa sem sprobala samo piling za telo, ki pa ga še testiram in bom še malce počakala z oceno,ker me še ni čisto prepričal.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj, meni je tale res postala všeč.

      Joooj, jaz bi tudi piling <333

      Vzami si čas, tako kot sem si ga jaz :) Najbolje!

      Izbriši
  2. Ful dobre fotke ;) Nisem še uspela preiskusit te znamke, imam pa definitivno namen, saj je toliko pozitivnih ocen na internetu ;)
    xoxo, Nyx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)

      Ja, preizkusi - če en drugega da vidiš o čem je ves ta "bum" :D

      Izbriši
  3. Mislim, da je čas, da Johhny pride tudi k meni:) in hvala za predlog filmčka, to bom obvezno pogledala. Upam, da ga najdem na Partisu:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Film je nor, tudi jaz upam da je na Partisu. Včeraj je bil na rtv slo2 :)

      Izbriši
  4. detox is cool! ;)

    http://lamodalena.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlične fotke! Nisam ovo vidjela kod nas. Možda mi je promaknulo u tekstu, ali ima li ovo kod vas za kupiti u DM-u ili...?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko ja znam je moguče kupiti samo u Sloveniji al možeš pogledat na njihovu stranicu :)

      Izbriši
  6. Hej super ti je blogic. Zapratila sam te ^-^

    OdgovoriIzbriši
  7. Super izdelek. Komaj čakam da ga probam :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Hello, jaz imam Johnny detox masko doma, pa moram reči, da sploh nisem tako navdušena. Prvih nekaj ur po uporabi je koža seveda gladka in super, vendar je takšna vedno, po kakršnikoli maski in pilingu. Dolgoročno gledano moja koža ni čisto nič drugačna kot pa takrat ko sem uporabljala čist poceni balein piling in masko iz bele gline in čajevca (okrog 2 evra je stala in je superca, nič slabša kot Johnny).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam, dolgoročno tudi pri meni ni razlika :)

      Dobra ideja, hvala.

      Izbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner