Vow to Fashion

sobota, maj 23, 2015

Paula's choice toner for dry skin


Paula's choice je zadnje čase zelo opevana znamka. O njej so se zelo na dolgo in široko razpisale nekatere slovenske blogerke. Ji pa tudi jaz nisem ostala "dolžna". 

Prvič me je navdušila že tukaj (klik), ko sem se spoznavala z čistilnim gelom. To, kako sem bila navdušena je le začetek moje zgodbe z Paula's choice kozmetiko.

Zdaj pa k toniku za suho kožo!

Tonik uporabljam slab mesec, prej sem uporabljala tonik od Afrodite za mastno kožo - ker sem zmotno mislila, da je bolj mastna. Kako sem to zamešala? Preberi tukaj (klik!).

Tonik se nahaja v enaki embalaži kot čistilni gel, preprosti in sterilni. Nikoli nisem pomislila na to, da lahko koži že s tonikom povrnemo vlago in ji pomagamo že pri tem koraku nege. 

Kaj nam ponuja tonik?

- obnovo celične strukture in zmanjšano suhost kože
- pomirja pordela in občutljiva področja
- izdelek je 100% brez dišav in barvil

Kaj pa menim jaz?

Tonik mi je zelo všeč, skoraj brez vonja je, prozoren in imam občutek da je kožo res izboljšal. Pri uporabi ni čutiti zategnjenosti in to mi je všeč. Pri nekaterih tonikih sem imela kožo prav suho in zategnjeno, dokler nisem nanesla seruma/kreme. 

Tonik se mi zdi res suuuuper in mislim, da mi je zelo pomagal pri bitki z premajnim % vlažnosti kože.

Pa ve? Ste ga že preizkusile? Poznate Paula's choice izdelke?




P.s. Ste kaj živčne za danes zvečer? Jaz sem preko skypa pokomentirala s prijateljem, ki je trenutno v Španiji vse pesmi haha - KDO je vaš favorit Eurosonga 2015 in zakaj? *firbec babji*

Katja

4 komentarji:

  1. o tej paulas choice sem pa že prebrala ogromno pozitivnih objav pa mislim da bo počasi skrajni čas da preizkusim tudi jaz ker ste me pošteno razdražle haha.
    kar se pa tiče evrovizije pa bo danes zlo živčno in napeto. res imam prekleto dober občutek za našo pesem. Res sem zelo zelo zelooo vesela da smo prišli usaj v finale če že nebomo med prvih 5 ali pa celo zmagovalci. Res smo dokazal da nismo kar tako :)
    Uglavnem komaj čakam danes zvečer wop wop!!! :) kar se pa tiče favoritov jih imam pa kar ogromno. sem mnenja da so bli letos kr dobri komadi. mogoče zato ker so po večini mal kopiral te velike radijske hite oz majo zlo podobne ritme. Moji favoriti(kar se tiče tujih) pa so definitivno estonija, super so mi bli pa tut izrael, španija, anglija potem si pa že ne zapomnim več držav haha. ampak letos so kar fine tako da favoritov je veliko :)

    sara foreverevereveryoung.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Si se pa razpisala! Haha, dobra si!

      Ja, dražimo pa rade ja :)

      Ja, se strinjam - me prav firbec matra kaj bo!

      Se nebi mogla bolj strinjat, iščem nekaj drugačnega (res sem klišejska) - ampak letos pogrešam "šove" in bolj živahno glasbo. Predvsem bolj "etno" in v domačem jeziku.

      Tudi meni je Estonija super & Izraelc mi je tok simpatičen, si vedela da je star samo 16? :)

      BOMO NAVIJALI!

      Izbriši
  2. slišala za tole kozmetiko. menda je res top :3

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner