Vow to Fashion

sobota, december 31, 2016

Hvala za ... 2016!


Zelo rada bi poudarila, kako pomembno je, da smo v življenju hvaležni za stvari, ki jih imamo.

Ne moremo zahtevati in pričakovati, da bomo dobili "še več", če nismo hvaležni za to, kar imamo sedaj.

Sama želim napisati 10 stvari, za katere sem sem hvaležna letos in vas spodbutiti k temu, da tudi sami - sami pri sebi ali na papir ali na spletni dnevnik napišete za kaj ste hvaležni v letu 2016.

To je zelo lepa gesta, predvsem pa se malo zamislimo, da smo mogoče v letu 2016 dobili nekatere stvari, ki smo si jih v letu 2015 samo želeli. Sanje se uresničujejo. Je pa treba za njih garati, verjeti vanje in zaupati temu, da je vse mogoče.


1. Hvaležna sem za to, da smo vsi v družini živi in zdravi, kljub temu - da, smo imeli to leto kar nekaj zdravstvenih težav. 

2. Hvaležna sem, za pravično ocenjevanje profesorjev na fakulteti - ki prepoznajo znanje in se ne ukvarjajo s tem, da je preprosto treba narediti "selekcijo", ampak da ocenjujejo korektno in pravično. Znanje, ne priimkov, ne družine s katere prihajaš, ampak preprosto znanje posameznika.

3. Hvaležna sem, da sem čisto po naključju spoznala Aido Mahmutović, fotografinjo in blogerko s katero se vedno noro zabavam pri ustvarjanjih, hvala ti Aida za snemanje mojih Boomerangov in spodbujanju k temu, da ostanem takšna kot sem oz. da sem še bolj drzna. In hvala, ker me na slikah "narediš lepo", haha. 

4. Hvaležna sem za to, da se blogerje vse bolj ceni in spoštuje. In tudi za to, da se odpirajo plačljiva sodelovanja, ker je prav da se ljudi za njihov trud, čas, delo in ideje nagradi.

5. Hvaležna sem, da sem lahko trdo garala in si privoščila potovanje v Kanado in ZDA. In neskončno hvaležna, da sem lahko spoznala del moje družine, ki živi na drugem koncu sveta. Hvaležna, da jim je tako dobro uspelo in da živijo svoje sanje, glede na vse kar so pretrpeli kot begunci.


6. Hvaležna, da sem lahko spoznala mojega novega prijatelja - Abidina, ki je slep, študira pedagogiko in je bil v Sloveniji na Erasmusu. 

Abidin, mi je pomagal "videti" svet povsem iz druge perspektive. In za vedno mi bo ostal v spominu. Neverjetno, kako lahko ljudje živijo tako polno življenje, tudi če ga ne vidijo. Hvala ti za to Abidin. 

7. Hvaležna, da vidim da se ljudje motijo. Predvsem o tej splošni zadevi, "da se pari z leti vse bolj odtujijo in da ljubezen in privlačnost izgineta". Hvaležna sem, da s fantom nisva eden izmed "navadnih" parov in da najina povezanost in ljubezen z vsakim dnem samo raste in je vse boljša. Kdo bi si mislil, da se bom po več kot 5ih letih zveze počutila tako kot se danes. Neskončno hvaležna za takšnega moškega v mojem življenju, resnično me navdihuješ s svojo energijo, izvirnostjo in s tem, da delaš to kar te osrečuje. Tvoja glasba, filmi in bodoči scenariji za filme, ki jih pišeš med tem ko se ponoči stiskam k tebi "ideje za film", me navdihujejo in dajejo neskončno moč, da tudi jaz ustvarjam in si upam početi stvari, ki so mi všeč. Hvaležna do neba in še nazaj in še enkrat... Tvoja ljubezen nima mej in ravno to je tisto, kar je tako neverjetno. Si največji izvor moje moči in moj največji navdih. 

8. Hvaležna, da imam prijatelje. Znance. Tiste, s katerimi samo pokramljam. Hvaležna sem, da imam nekaj takšnih prijateljev, pred katerimi sem lahko popolnoma jaz, 100% odkrita in brez zadržkov. Hvaležna, da me spoštujejo in da se med seboj podpiramo. Hvaležna za to, da je moja ljuba Anaja pri 18 letih uresničila svojo življensko željo in odpotovala v Afriko skrbeti za leve, slone, leoparde, geparde, žirafe in ostale zverinice in se vrnila živa in zdrava. Hvaležna, da je ni levinja napadla in da je odreagirala pravilno ob napadu. Ah, ti moja pogumna deklina.

Hvaležna, da je prijatelj Nik prišel živ in zdrav iz Kostarike in da se je imel tako lepo v zavetišču za lenivce, opice in druge živali. 

Z obema sem bila letos na potovanju "v mislih" in ves čas me je skrbelo, če bo vse v redu z njima. Hvaležna sem, da sta se vrnila polna navdiha in sreče in predvsem v enem kosu, haha.

9. Hvaležna, da so moje bralke vse bolj odkrite. Da z mano komunicirajo, da se pogovarjamo, da mi pišejo... da se vse bolj spoznavamo in da vidim koliko vam blog pomeni.

Ni lepšega, kot slišati, da komaj čakate na novo objavo, da vas navdihujem (res, še kar ne morem verjeti) in da rade prebirate moje članke. HVALEŽNA do neskončnosti za takšne punce. HVALA, HVALA, HVALA.

10. Hvaležna, da sem se udeležila filmskega festivala v Skopju, kjer sem si ogledala nekaj filmov, ki so močno zaznamovali moje razmišljanje in ideje za življenje. Komaj čakam, da se udeležim naslednjega filmskega festivala. Res imajo svojo moč.


Blogerska hvaležnost

Neskončno sem hvaležna za to blogersko leto 2016! Bilo je noro! Toliko različnih sodelovanj, toliko posebnih trenutnov, toliko blogerskih eventov in tudi trenutkov, ki ti odprejo oči in dajo vedeti, da je prav da dalaš to, kar te veseli in da to delaš na svoj način.

Vsekakor si želim tudi tukaj omeniti 10 sodelovanj in blogerskih trenutkov, ki so mi ostali v spominu. Pripravljam pa tudi še objave "top kozmetičnih produktov" in "top outfitov" v letu 2016. 

1. Kljub temu, da smo blogerke uživale že januarja na Ptuju v hotelu Primus, se je razvajanje nadaljevalo skozi vso leto. Res pa je tudi, da se na takšnih razvajanjih tudi dela, čeprav sanjsko delo - ampak delo je delo. (in hrana je hrana, hihi)

Vsekakor pa sem najbolj uživala prav v naslednjih lokacijah :

V Grediču v Goriških Brdih (klik), (oh, moram kmalu nazaj) na izletu na Dunaj z vlakom (klik) (obvezno ponovim!) v Big Berryu v Metliki (nujno!), v Rimskih termah (klik) kjer bi zelo rada preizkusila še eno hotelsko sobo - s savno in jacuzzijem! 

2. Vsekakor sem hvaležna tudi za sodelovanja z podjetji, ki niso kozmetična ali modna.

Letos sem uživala v vožnji z Volkswagnom - Tiguanom in z BMW-jem.

3. Kar se tiče profesionalnih studijskih slikanje, jih je bilo tudi nekaj! Kar je zame povsem nova izkušnja, ampak sem res uživala, kljub temu - da nisem fotomodel, ampak povsem navadna resnična ženska.

Ampak bilo je zabavno! Komaj čakam, da vam pokažem še nov editorial za Bell HypoAllergenic.


4. Kar se tiče povsem drugačnega sodelovanja, sem zelo uživala v stiliranju jesenskih stylingov za CityPark, res nepozabna izkušnja!


5. Kar se tiče blogerskih dogodkov : bilo jih je ogromno. Udeležila sem se približno 80% vseh, ker so me velikokrat zadržale tudi šolske obveznosti in pa astma, se žal nisem mogla udeležiti vseh. Res pa je, da ko je sezona dogodkov, bi človek lahko cele dneve samo hodil naokrog in nekaj dogodkov je ponavadi tudi na isti dan in uro tako da, se žal vsega ne da uskladiti.

Se pa trudim! In resnično veselim dogodkov v letu 2017 in kozmetičnih novosti, juhuhu!

6. Vesela sem tudi, da sta me kot svojo "blogerko" izbrala zmagovalca Štartaj Slovenija, Nelipot (klik) in da imam priložnost sodelovati tudi s takšnimi mladimi, vendar uspešnimi podjetji, JUPI!

7. Presrečna sem, da so moje bralke vse bolj sproščene in "domače" z menoj. 

Vsekakor je to najlepše, da smo vse več "na vezi", da si izmenjavamo mnenja in kritike in pohvale... da mi pomagate ustvarjati Viva la vido z menoj.

To je res najlepše in zlate ste. Hvala vam za podporo.

8. Vesela sem, da z blogerji sodelujejo tudi večja podjetja, kot so : Hofer (klik!) in Spar (klik) in bolj luksuzne znamke kot so : YSL, LANCOME itd...

9. Presrečna sem, da ste tako vzljubile tudi Bell HypoAllergenic znamko, kljub temu da je nova, ampak moram priznati - da sem zelo ponosna, da sem njihova ambasadorka in da jih lahko tako s ponosom predstavljam. Ker tej znamki res zaupam in mi je neskončno pri srcu.

10. Letos sem sodelovala z več kot 50 različnimi podjetji, vsekakor je bilo najbolj dejavno in najbolj delavno blogersko leto do sedaj.

Vsekakor pa je super, da se vse bolj poznam in vse bolj vidim, o čem bi rada pisala in o čem ne. Bilo je tudi nekaj zavrnitev sodelovanj, ker preprosto rada pišem - le o tistem, v kar verjamem in mi je všeč.

Najlepša hvala za spodbudo in HVALA za vse tople besede in pohvale.

Poljubčki in vse lepo v letu 2017. Želim vam, da se vam ves trd trud poplača in predvsem, da uživati v malenkostih in da ste srečne in zadovoljne v svojem življenju.

Predvsem pa VELIKO poguma in hrabrosti, da stojite za svojimi besedami in da ste to kar ste, ker takšne ste najboljše.

Katja

Pa vi? Za kaj ste hvaležni?


19 komentarjev:

  1. Tole bi lahko kar naprej brala, ODLIČNO napisano! Jaz sem najbolj hvaležna za družino, ket konec koncev brez nje in njihove podpore je včasih težko. In ja, hvaležna sem za vsak tvoj komentar pod mojo objavo, mi ogromno pomeni, da si vzameš čas za branje in komentiranje.😊 Želim ti čudovito leto in še naprej tako (in še bolj😉) uspešno in predvsem iskreno bloganje.😘

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Maya! <3

      Ja, enako ....

      Hahaha, ja vedno, zelo rada te prebiram <3

      Hvala ti ful :*

      Izbriši
  2. Katja, hvala za vsak zapis,srečna sem,da sem te našla in,da uživam v vsakem zapisu,ki ga napišeš. Zaupam ti ,o tem kar pišeš in ti verjamem. Uživam v tvojih slikah, so profesionalne in suptilne, na tistih kjer si ti,pa ti moram povedati,da se mi zdiš neizmerno lepa,preprosta,naličena pa v skladi z dogodkom oz. tisto malenkost,da se tvoja lepota še poudari. Želim ti še naprej uspeha v bloganju in ostani to kar si. L.P. Mila

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ooo, najlepša hvala za tale komentar.

      No, super to mi največ pomeni in zato delam :)

      Naaajlepša hvala za tole! Res.

      Katja

      Izbriši
  3. Wow, zelo lepa objava! Lepo praznuj! ☺️❤

    OdgovoriIzbriši
  4. Katja, želim ti uspešno leto 2017! Naj bo s picami posuto, s turbani pokrito in z ljubeznijo ovito!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ta objava mi je dala se dodatno motivacijo za zacetek tega leta, za iskanje idej in pisanje novih objav. Ful sm vesela, da se ti povrne za vs tvoj trud in vsa leta, ki si jih ulozila v svoj blog. Res si enkratna in imas velik pliv na vse nas!
    Zelim ti uspesno leto s cim vec nasmejanih trenutkov v dobri druzbi! ❤❤

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Teja <3

      Res sem vesela, da sva se spoznali.

      Joj, nimaš pojma koliko mi takšna sporočila pomenijo! <3

      Izbriši
  6. Preteklo leto ti je po mojem mnenju bil res naklonjeno, predvsem je bilo uspešno :) Že odkar ti sledim, se mi zdi, da si zdaj za sabo imela eno super leto :)

    Tako da upam, da bo tudi letošnje leto dobro, uspešno, veselo, zanimivo in predvsem zabavno. Skratka, vse lepo ti želim! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Valentina! <3

      Res je, upam da se ponovi - se bom potrudila!

      Vse najboljše tudi tebi! <3

      Izbriši
  7. Čudovita si in ti želim da bo to leto še boljše in posebno.Pa da nama nikoli ne zmanjka motivacij za nove zapise. Predvsem pa ostani srečna in zdrava, vse ostalo že nekako pride:)**

    OdgovoriIzbriši
  8. Sem bila kar malo žalostna, ko je prišlo do konca zapisa - haha! I am your number one fan, res. Obožujem to, da si takšna kot si; drugačna in drzna, zanimiva. Tvoje objave vedno berem z veseljem in iz njih črpam inspiracijo. V novem letu ti želim še veliko uspehov; na življenjski kot tudi blogerski poti, veliko zdravja ter sreče. xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah, zakaj?! <3

      Hvala ti. FUL, Neža. <3

      Hvala ti iz srca, enako želim tudi tebi lepotička!

      Izbriši
  9. Odličen zapis. Čeprav so mi tvoje lepotne objave itak zelo všeč, pa so mi takšne še bolj. :) <3 Všeč mi je, da si to kar si, in z nami deliš svojo pozitivno energijo in misli. Super si in še ogromno odličnih objav na blogu. :) V novem letu ti želim vse lepo in veliko novih priložnosti.**

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner