Vow to Fashion

nedelja, december 04, 2016

Nelipot - deodorantna krema


Danes vam bom predstavila prav poseben produkt. Produkt, kateri me je očaral že pred nekaj meseci, pa sem nekako pozabila spisati objavo v gori drugih testiranj ... ampak mislim, da se vse stvari zgodijo z razlogom in tako je tudi z Nelipotom. Ravno zdaj, je pravi čas za objavo. 

Simon in Tina, hvala vama za zaupanje, da bom izdelek ocenila iskreno in s pravo pozornostjo, ki si jo zasluži.


Kaj sploh je Nelipot?

Je deodorantna krema, narejena iz le nekaj sestavin. Opis iz spletne strani pravi takole :

"Prve nikoli ne pozabiš in Nelipot BASIC ali OSNOVNA je deodorantna krema, ki vas bo prepričala s svojim sladkim kokosovim vonjem, ki izhaja iz temeljne sestavine te kreme – ekološkega kokosovega olja, narejenega iz 100% svežega kokosovega mesa. Vonj sicer po nekaj urah na telesu zbledi, a zaščita ostane dlje od česarkoli sva midva kdaj poizkusila. Uspešno zavira nastanek neprijetnega telesnega vonja ter zmanjšuje vlažnost v predelu pazduh.
Pomembna lastnost Nelipot deodorantne kreme leži predvsem v tem, da ne vsebuje aluminijevih spojin, kokosovo olje pa je poleg tega še odličen vlažilec kože.
Še pomembnejša lastnost pa, da je vsaka zmešana z najinimi rokami in skrbno zapakirana.
INCI sestavine: COCOS NUCIFERA OIL*, SODIUM BICARBONATE, ZEA MAYS STARCH, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL.

*Sestavina ekološkega porekla

Navodila za uporabo: Nanesti za lešnik veliko kreme pod pazduhe in razmazati. Priporočena uporaba po tuširanju, ko je koža topla in vlažna in se lepše razmaže/vpije v kožo.
Opozorilo: Ni priporočljivo nanašanje direktno po britju."
Pakiranje: 50 ml

Rok uporabnosti: 6 mesecev

Veganom prijazen produkt

Viva la vida pa pravi ...

Nelipot je deodorantna krema, ki me je popolnoma navdušila. In ne samo mene, po njej vsak dan poseže tudi mami (ne kradi, ker jih nimam neomejeno, hihi) tako da, lahko potrdim, da ima v naši družini že prav posebno mesto med najljubšimi izdelki.

Kako diši?

Basic verzija : Po kokosu. Natančneje me spominja na sveže spečene kokosove mafine. Evo.

Irof verzija : Moško. Ampak ne preveč, ravno toliko - da zaznamo vonj in da ni moteče. Me spominja malo na citruse, čeprav je to zelo subjektivna ocena.

Shac verzija : Po citrusih. Limonina trava.

Kateri mi je najbolj všeč?

Po vonju - Basic. Kokos zmaga. Vsekakor pa je učinek podoben.


Kako deluje?

Dvojno!

Ne samo, da preprečuje nastanek neprijetnega vonja, kožo še vlaži (kokosovo maslo) kar se mi zdi odlično. Ne poznam deodoranta, ki bi kožo še vlažil.

Vsekakor the best učinka.

Res je, da vonj izgine po 2-3 urah, ampak deodorant deluje naprej.

Zakaj je poseben?

Ravno zato, ker nastaja v naši prelepi deželici. Je slovenski, doma iz Mengša in ga ustvarjata dva mlada zaljubljenca.

Ni lepšega kot vedeti to - iz kje prihaja nek izdelek in komu gre zaslužek. Rajš vidim da nekemu mlademu paru kot veliki korporaciji. 

Štartaj Slovenija

Ustvarjalca sodelujeta tudi v oddaji Štartaj Slovenija na POP-tv in njune deodorante lahko najdete tudi v Intersparih in jih tako podprete.

Vsekakor pa se jih lahko naroči tudi na spletu tukaj (klik), prodajajo jih pa tudi v mojem preljubem kozmetičnem salonu Renaissance lepotni salon.


Izdelek me je res navdušil. Kadarkoli zvem, za kakšno dobro "pogruntavščino", ki nastane na domačih tleh - sem vesela in ponosna, da so v Sloveniji še drzni in pogumni podjetniki in ustvarjalci.

Super zadovoljna sem, da lahko moje umetne deodorante zamenjam z bolj naravnimi, še rajši pa takšnimi kot je Nelipot - ki so narejeni doma in točno vem - kdo ga je naredil.

Podpiram in spodbujam do neba! Carska sta, hvala vama.

*skrito upam, tudi na kakšno dobro kremico za obraz*

Pa vi? Jih poznate? Ste izdelek preizkusili?

Lep dan,

Katja


4 komentarji:

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner