Vow to Fashion

četrtek, september 08, 2016

Plantae rose hip fruit + seed serum review


O Plantae kozmetiki sem že pisala, tukaj (klik!)

Vendar, ker sem nad kozmetiko tako zelo navdušena, sem se odločila da preizkusim tudi druge produkte in vam o mojih izkušnjah mesečno poročam, tako da bo sedaj na blogu vsaj mesec vsaj 1 ocena od Plantae kozmetike, ker mi je res zelo, zelo všeč. 

Niti nevem zakaj točno se Plantae z mojo kožo tako dobro razume, vendar to je neverjetno. Odgovarja mi vonj, tekstura in najbolj od vsega - so mi všeč učinki. 



Plantae serum za obraz

Ker ljubim olja za obraz, sploh v mrzlih dneh, sem se seruma izjemno razveselila, ker pravzaprav ni serum ampak nekakšno olje!

Pričakovala sem, da bo na moji koži deloval odlično - in tudi je. Pa pojdimo počasi...

Stanje moje kože zadnji mesec...

Zaradi vseh potovanj in zmenjanjanih podnebij, je imela moja koža več nepravilnosti. Kakšen mozoljček tu in tam, zelo suha področje okoli obrvi - koža se mi je spet luščila in srbečica na področju suhe kože.

Sicer sem ves čas na potovanju uporabljala njihovo kremo za obraz, ki mi je res popolna, vendar pa sem potrebovala tudi olje!

Tekstura?

Kot nekakšno suho olje! Kar mi je pri srcu, ker ljubim olja - ravno zato ker mojo kožo naredijo tako sijočo in prožno in po 2-3 dnevni uporabi suha koža popolnoma izgine! 

Vonj?

Vonj je naraven, nevsiljiv, malce sladek... meni je všeč, je pa res da so vonji od Plantae malce drugačni, ker so res čisto naravni. Morda ne za vsakogar, ampak meni so zelo všeč, ker sem sita umetnih vonjev.

Vpijanje?

Jaz serum nanesem čez kremo, zvečer - in do jutra vse izgine, koža pa ostane sijoča in napeta. Sploh vam ne znam razložiti, kako prijeeeeeten občutek je, ko zvečer nanesem tale serum, kožo tako prijetno pocrkljam, res the best.

Kaj vsebuje?

  • Organsko olje iz šipka
  • Bogato z naravnimi antioksidanti, ki vsebujejo vitamin C, likopen in karotenoide. Visoka vsebnost omega 3, 6 in 9 maščobnih kislin, ki dajejo koži pomembne hranilne snovi in izboljšajo njeno čvrstost in elastičnost.
  • Organsko parno destilirano olje iz cvetov bolgarske vrtnice
  • S svojimi citofilaktičnimi lastnostmi nežno krepi vezavo kolagena in elastina. Olje vrtnice blagodejno vpliva na tonus in obrazne kapilare.
  • Organski izvleček šipka
  • Zaščitni antioksidant, ki obnavlja kožo in preprečuje draženje, hkrati pa jo utrdi in učvrsti.

Cena?

Cena je okoli 30 eur. Se mi zdi vreden denarja? Vsekakor. Definitivno si kupim novega, ko tega zmanjka, čeprav mislim da ga bom imela vsaj za 1 leto - ker se pri olju količina porablja zares počasi. Kapljica za kapljico.


Moji najljubši?

Sedaj, ko sem preizkusila še ta izdelek, bi definitivno rekla da je to moj najljubši izdelek znamke Plantae. Takoj zatem pa kremica za obraz!

Prilagam tudi oceno seruma od blogerske kolegice Petre, preberi še njeno mnenje tukaj (klik).

Koda za popust "vivalavida", vam bo prinesla 10% popust. 





3 komentarji:

  1. Ta serum je tudi moj zmagovalec. Mi dejansko zelo hitro zaceli kakšne mozolje in podobno. Res odlična formula :).

    Hvala za omembo ;) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je neverjeten, jaz sem imela polno ranih od mozoljčkov in je vse presenetljivo hitro izginilo.

      Definitivno ga moram imeti vedno v svoji negi, sploh ko se koža malce postara hihi <3

      Izbriši
  2. My skin loves vitamin C... I eat vitamin C tablet everyday because they help to clear my skin so this product sounds amazing!
    Aleeh axXx
    http://www.halesaaw.com/

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner