Vow to Fashion

sobota, julij 30, 2016

Island Vir : Sunset with arabic gypsy



Čeprav je moj glavni moto na počitnicah, kjerkoli pač sem "da se odlopim od interneta in vsakdanjega življenja in uživam v vsakem trenutku", ne morem iz svoje kože, da nebi naredila vsaj kakšne fotografije za blog ali pa instagram.

Seveda, najlepših momentov ne delimo, ker se zgodijo za 4 stenami ali pa ponoči ali pa pri sebi nimaš telefona, tako da vseeno mislim, da je zavajanje če ljudje mislijo, da blogerji delimo vse s svetom, daleč od tega. O tej temi kdaj drugič...

Rada bi vam končno razkrila kje se bom potepala v naslednjih nekaj tednih...

Kar se tiče letošnjih počitnic, je bilo vse skupaj dolgo z zraku zaradi fantovega diplomskega filma in obveznosti na faksu, ker nisva imela točnih datumov se na počitnice nisva morala v celoti pripraviti tako temeljito in predvsem v pravem času kot v prejšnjih letih ... pa vendarle...

Želela sem nekam daleč. Za mano je zelo uspešno leto na vseh področjih, po domače povedano, sem zgarana in utrujena od zares intenzivnega urnika, ki sem ga imela 10 mesecev, 3 službe, faks ... čeprav neskončno uživam v vsem kar delam in mi ni nič težko, se je včasih treba nagraditi in se pocrkljati. 

Moja filozofija je, da čez leto garam kot črna živina, prihranim vse kar se da prihraniti in si potem poleti privoščim potovanja in shopping na potovanju, to počnem zadnjih 5 let in filozofija je uspešno, Katja vesela in omara polna.

In ker sem tip človeka, ki rajši potuje in odkriva muzeje, skrite ulice mest in hrano (!!!) ... sem se odločila, da bo letos kakšen teden morja čisto dovolj za mojo dušo in da bi rajši videla še nekaj drugega. Morje imam rada, vendar če bi še kakšen teden ležala na plaži, bi mi iskreno, postalo dolgčas. 

Tako da, sva zavrtela ploščo in se odločila za povsem drugo destinacijo kot sva jo mislila... in sicer čez nekaj dni potujeva v 

VANCOUVER, Kanado! 

in 

SEATTLE, ZDA!

Popolnoma spontana odločitev, v Vancouvru imam tudi del družine - tako da že komaj čakam, da jih spoznam! <3

Nikoli še nisem potovala "čez lužo", tako da je to zame definitivno kar pomembna zadeva, fant je bil v ZDA že večkrat - tudi v Seattlu, tako da sem prav vesela, da bom imela svojega vodiča daleč stran čez lužo!

Ne morem skriti navdušenja, vse skupaj bo popolnoma drug svet in biti skoraj 10.000 km od doma, bo čudno, drugače, zanimivo,... Definitivno, pa vam bom o vsem skupaj poročala, ko se vrnem! 

Čeprav potem takoj potujem v Skopje, Makedonijo - na filmski festival dokumentarnih filmov (bravo, August!), se bom potrudila, da boste na tekočem z vsem. By the way, tudi Skopja se noro veselim, nisem ga še obiskala in ker obožujem balkansko glasbo in HRANO <3, prosim za kakšne nasvete če katera pozna kakšno dobro restavracijo tam!

PREDVSEM PA, prosim za nasvete o shoppingu makeupa itd. v Kanadi in ZDA, kje se kupijo najboljše zadeve, kaj se splača kupiti, kaj je cenejše, če je katera že obiskala te lokacije pa prosim za še kakšen nasvet kaj videti itd., čeprav imam že ogromno planov.



Even if my motto when it comes to traveling is "stay away from internet and everyday stuff and just enjoy the moment", I can't get out my my skin and of course I must take some photos for blog and instagram. Of course, haha.

But I have opinion that, all the best, truly the best moments are not caught on camera. They happened between 4 walls, when we don't have our phone near and they are private. So, if you think bloggers are sharing everything... they are not! And that's a good thing.

I wanna tell you... (finally!) where will I be in the next few weeks... 

When it comes to vacations, I love to plan things and know where I am going really earlier. But this year, we had some complications because my man is finishing film school and he still have a lot of work to do with his film, so we didn't knew when he will be free... 

I really wanted to go somewhere far away. My motto is, that I work my ass of (haha, sorry for the words!) during the school year, I work hard (3 jobs), I study hard... and then in the summer, I go somewhere on vacation, probably lots of different places and do some shopping. Saving money all year seems like a good idea, if you can spend it on the best way then, traveling and making memories! 

Picking the destination was hard. I wanna visit so many places, hoooow can you only chose one? 

I already have my "seaside" moments and I am more a traveler who likes to see  cities and museum and eat all the food they have haha, then lying on the beach all the time, I get bored pretty soon. Haha, I guess I must be in action all the time!

So... we decided to go to...

Vancouver (Canada),

&

Seattle (USA)!

I also have a family in Vancouver, so I really can not wait to meet them and spend some time with them!

I have never been across the ocean before, so this is gonna be something really special for me!

I really am so excited, it will be a completely different world and all!

When I get back I am traveling to Skopje (Macedonia) right away, to attend the Documentary Film festival with my man. So proud of him! So be patient with the post and photos from there, heh. If you have any advice where to eat a great balkan food let me know please, I am so excited about Skopje too! <3

Please let me know where to shop good makeup and what is cheeper in USA, CANADA ... if you've been there, I am really open for advices and instructions haha :)

Katja



11 komentarjev:

  1. Ulala to pa bo dopust?! Malo ti pa zavidamo!!! Imejta se lepo in ne pozabita pridit nazaj hihih

    OdgovoriIzbriši
  2. Awww, Love how your rocking this dress. and i can so relate to you when it comes to avoiding the internet in vacations! so tough ya know! haha
    xoxo
    www.TheSyedaSisters.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. so amazing look ; >>>


    i invite to me too

    www.live-style20.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovita si! ♡♡♡ Travel safe in komaj čakam kakšno objavo in fotke! xx

    OdgovoriIzbriši
  5. Divna, divna, predivna haljina <3 Predivna <3

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner