Vow to Fashion

četrtek, avgust 18, 2016

Salma.si wishlist


Zelo rada nakupujem na Salmi, ker imajo ugodne cene za nekatere znamke, ki so pri nas veliko dražje. Govorim o razliki tudi do 30 eur in ker mi ta znesek ni majhen, se splača pogledati cene na Salmi in cene v fizični trgovini.

Da ne omenjam pudra Rimmel za 2,4 eur!!!

Tokrat sem pripravila wishlisto izdelkov, ki si jih želim naročiti na Salmi. Batiste suhe šampone naročujem le na Salmi. Imajo ugodne cene in veliko izbiro, zato jih vedno naročim tukaj.

O njihovi učinkovitosti sem že pisala, najboljše od vsega pa je, da mi 1 velik Batiste zdrži po 3-4 mesece. theBalm čeprav je moj Bellov highlighter moj sveti gral in ga ne zamenjam za nič, bi rada naredila primerjavo z the Balmovim osvetljevalcev, Mary - Lou Manizerjem, za odtenek pa se še odločam!

Nars me prepriča le v nekaterih izdelkih, rada bi preizkusila njihov "oh tako opevani" blush . orgasm, odtenek se mi zdi prelep, uporaben... zanima me pa tudi kvaliteta in pigmentacija.

Tudi tega si ogledujem na Salmi.

Ahava je znamka o kateri se čisto premalo govori. Sama je nisem poznala dolgo časa, potem pa so se pri meni doma nekako znašli njeni testerji.

Zaljubila sem se v hranilno kremo za roke, res ena izmed najbolj hranljivih krem, ki je super za zimo in res res res suhe roke, tako da si jo definitivno želim v full-size pakiranju!

Pa vem, kupujete na Salmi? Kaj se najbolj splača po vašem mnenju?

Lp,

Katja

1 komentar:

  1. Po dolgem in tehtnem razmisleku sem kupila Mary-Loumanizer highlighter. Sicer da res lep glow in mi je všeč da je zelo očiten, ampak ob ceni se še vedno zdrznem. Verjamem, da se najde za manjši denar dovolj enako dobrih ali pa mogoče še celo boljših (?) osvetljevalcev. :D
    Iz Salme pa tudi sama moram kdaj kaj naročiti, še nikoli nisem, ker ponavadi vse na Douglasu naročam.

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner