Vow to Fashion

četrtek, februar 11, 2016

Concealer battle : Bourjois, Shiseido, Bell, Clarins & L.A Girl



Odločila sem se, da naredim iskreno (kot vedno!) primerjavo med nizkocenovnimi in visokocenovnimi concealerji.

Ker jih imam kar nekaj (pa nisem vključila vseh) mislim, da bo ta objava zanimivia in primerna, za vse ki se odločate za kakšen nov nakup!

I decided that I will make a post about high-end and cheep concealers! So, I think this post will be interesting for everyone that wants to buy a new concealer and they are not quite sure which one is the best for them!


Kot lahko vidite, so nekateri bolj rumenkastih tonov, nekateri pa bolj beige. Meni osebno se po barvi zdi, da mi najbolj paše Clarinsov in Bello-v! Teksture pa so čisto različne! Od kremnih do tekočih. Mislim, da se pri Shiseidovem najbolj opazi kremna tekstura.

As you can see, some of them are quite "yellow" and some of the are totally "beige". I think that for me - the best colour is from Clarins and Bell. 

The textures are quite different from totally creamy to a little bit less blending texture. I think the Shiseido is the strongest one in "perfect blending". 


Clarins Instant concealer

Clarinsov concealer sem kupila v Amsterdamu, po tehtnem premisleku, da bi ga zares rada imela. Cena je okoli 30 eur, vendar pa se ga dobi zares veliko 15 ml. 

Zelo mi je všeč, ker je tekoč, ZELO prekriven, tudi vlažilen (kar je res velik plus!) in odlične teksture, ki se mi ne "nabira" v gubi. Odtenke ima žal samo 3, pa vendarle, mislim da se za vsako lahko najde primeren. Ker nimam pretiranih težav z "temnimi kolobarji", ne morem zagotovo potrditi, da bi jih popolno skril, ampak sem sigurna da je odličen tudi za takšne težave.

I bought it in Amsterdam, finally! It cost around 30 euro, but you get 15 ml so that is a lot! I really like the texture. It is light, but still it covers everything that I want. They have only 3 shades available but still, I think you can find the right one for yourself. I don't have the biggest problems with dark circles, but I think Clarins can solve this problems as well.



Shiseido perfect stick concealer

Po teksturi, imam Shiseidovega res rada! Vendar, pa so odtenki malenkost bolj rumenkasti, kar meni ne paše popolnoma. Vendar, če ga dobro razmažem, ni problema. Mogoče se malenkost nabira v gube, to sem opazila po več mesešni uporabi, več kot Clarins, ki se skoraj ne. Pa vendarle, prekrije VSE in je zelo obstojen. Všeč mi je nanos in da je v "svinčniku". Cena je okoli 30 eurov.

I really like Shiseido concealers! But the shades are a little bit too "yellow" for me. But okay, with the right brush there is no problem. I like that it covers all my skin-problems and it is really long lasting. Also waterproof we can say. The "stick" is perfect for completely covering your skin problems.


Bourjois - Radiance reveal

Bourjois concealer je tisti, "klasični" concealer kar se tiče nanosa. Všeč mi je, ker si ga včasih namažen kar malo več in pustim delovati okoli 3 minute, da se vpije. (Ajda, hvala za trik!) Tako se concealer vpije in kožo pod očmi (ki je pri meni zelo suha) lepo navlaži in zmanjša gubice.

Prekrivnost je srednja, nanos mi je všeč (čeprav vedno dodam še čopič), kar se tiče pigmentacije je sicer spet malo preveč rumenkast zame, pa vendarle... s pravim "blendanjem" se zlije s pudrom. Cena je okoli 8 eur.

Bourjois concealer is "typical" concealer for me. With the brush and all. I like it because sometimes I leave it on my skin (under eyes) for 3 minutes and it hydrates my skin and they I blend it. It also covers some wrinkles under my eyes perfectly. But the coverage is medium! It also has a little "yellow" tone but okay, with the right brush there is no bigger problem. 


L.A. Girl concealer PRO

Prebrala sem kar nekaj dobrih ocen L.A. Girl concelarja. In po premisleku, da bi ga res rada preizkusila, sem ga kupila na ebayu za okoli 5-6 eur. Ton je sicer malo preveč rumenkast, mogoče bi morala vzeti svetlejši odtenek. Nanos je čist OK, sicer veliko rajši uporabim čopič, če ga imam le pri roki. Prekrivnost je sicer srednja, sem pričakovala boljšo - sicer pa sama ne potrebujem najmočnejše tako da je čist v redu. Ne moram reči, da me je pretirano navdušil, concealer je čisto super za vsak dan, vendar pa če bi lahko, bi kot "najboljšega" rajši izbrala kakšnega izmed ostalih 4. 

I heard only good things about L.A. Concealer. But, it didn't impress me some much. It's totally okay for the price of 5-6 euros on Ebay, but coverage is medium, the tone is a little bit too "yellow" for me. But it's totally ok, for the price. 


Bell liquid eye concealer

Bellov concealer me je mogoče kar se tiče barve najbolj navdušil. Barva se popolnoma zlije z mojo barvo kože, NI rumenkast podton in stane okoli 4-5 eur. Je vlažilen, lahko se uporablja tudi na občutljivi koži (moja je malo občutjiva okoli oči) in nič ne reagira. Super izdelek! Prekrivnost je sicer srednja, ampak niti ne potrebujem močnejše. Top!

Kupite ga lahko v drogerijah Tuš, Nami in Maxiju. Ali pa na spletni strani tukaj - preverite cene, kako zelo so nizke za odlično kvaliteto.


I was quite impressed! The shade is just perfect for my skin, it is not yellow, yay! <3 The price is around 4-5 euros, which is great. It is perfect for sensitive skin too, so I think it is perfect for everyone. 

Coverage : medium.


Če že moram izbrati "najljubšega", bi bila to zagotovo Clarins in Bell. Ceni sta popolnoma različni, ampak to se pri kvaliteti skoraj ne pozna.

Odtenka mi najbolj pašeta na kožo, teksturi sta super, Clarins je sicer bolj prekriven, ampak me je tudi Bell v celoti navdušil.

If I had to chose only 1 winner... I would chose haha (2!) Claris and Bell. The price is really different, but the quality not so much. The best coverage goes to Clarins, but Bell is perfect for everyday!

Hope you like the post!

Katja

17 komentarjev:

  1. Odlična objava, mislim da bom morala začeti malo šparati za clarinsov concealer, ker imam res GROZNE TEMNE kolobarje pod očmi, vendar jih Affinitonov in pa True Match kar dobro prekrijeta. Sicer so mi ljubši kremni ker jih lahko hitro razmažeš ampak, mislim da je to še najmanjši problem haha:D pa tudi Bellov sploh ne zgleda slab;)
    Skratka SUPER objava.<3 A veš da te vedno rajši berem hehe?;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. True Match moram še preizkusiti :) <3 Puder misliš?

      Ja, enako... ampak tale Clarinsov je kar top :)

      Drugače pa tudi Bellovega sprobaj, za nizko ceno odličen res.

      Hahah, hvala ti! To je pa res najlepša pohvala <3

      Izbriši
    2. Mislila sem korektor, sem šla gledat na ene strani kateri bi najbolj prekril pa sem našla tega L'orealovega pa je tudi poceni (glede na Clarinsovega). Probaj ga, mislim da ti bo všeč, glede na to da nimaš temnih kolobarjev okoli oči.;)

      Izbriši
  2. Evo, po fotki bi rekla, da boš najbolj pohvalila Shiseidovega, takstura se mi zdi najbolj taka, "zame" :D
    Drugače pa Bourjois me mika, bom videla po izpitih :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, saj je odlična - je pa res, da je kar močna, ni ravno lahka tekstura. Je pa odtenek čisto malenkost preveč rumenkast zame.

      Hahah, tistega si kar privošči, ni tako drag :) <3

      Izbriši
  3. Meni je tudi Clarins všeč! Ampak mi je 15 ml res preveč. Se mi zdi, da ga nikoli ne bom porabila hahaha :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Excellent shades. I like.

    http://jfashionlover.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  5. Super izbor,jst sem obsedena z concealerji:), veš kolko jih mam, grozna sem, nevem kdaj bom sploh porabla kakega:) ampak jih še kar kupujem in kupujem. Moja šibka točka so. Drgače pa Bourjois je super, samo menise groznvsede v vsako gubo. Bell pa priznam, da sploh nisem še kdaj pogledala kako je. Trenutno sem na Bourjoisu in pa na Collistarjevem Corretore fillerju, pa mi je ful dober, sicer lih poceni ni, sam ima 15 ml in ne vem kdaj se bo ta količina porabla.Je pa ful dobro prekriven in zlo fajn tut za mozoljček.Je pa zlo bogate teksture:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, vidim na blogu ja! :D

      No, Collistarjev me še čaka! :)

      Izbriši
  6. Po opisu, izgledu in ceni sodeč se bi verjetno odločila za Bourjois, embalaža je res krasna. Bi pa rada preizkusila tudi tega od Bell, berem zadnje čase kar dobre ocene o tej kozmetiki.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super! :)

      Oba sta tudi zelo cenovno dostopna, sploh Bell še za nekaj eurov bolj!

      Izbriši
  7. krasna primerjava in odkrito mnenje:)))
    lepo si se potrudila za nas:))

    OdgovoriIzbriši
  8. Kateri concealer bi priporočila, pa da ne gre preveč v gube?
    Hvala in lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Živjo!

      Pri meni je vse odvisno od tega kako fajn ga razmažem. Če uporabim gobico in čopič, mi noben ne gre in če ga ne dam preveč.

      Mogoče bi ti priporočila Bellovega, Bourjois ker sta najbolj lahkotna :)

      Izbriši
  9. Super objava! Po fotkah bi Clarins tudi mene definitivno prepričal :) xoxo

    Visit me: http://naturallymarcela.blogspot.si/2016/02/dvorec-trebnik.html

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner