Vow to Fashion

ponedeljek, februar 22, 2016

4kidsandus mazilo za suho kozo in mleko proti celulitu ocena


Današnja objava je posvečena čudovitim izdelkov 4kidsandus (klik na mojo objavo).

4 kids and us je družinsko podjetje, ki ga vodita starša 4 otrok! O njuni zgodbi sem že pisala, tako da se nebi ponavljala.

Pojdimo na izdelke!


Mleko proti celulitu

O the izdelekih je bilo napisanih še in še objav. Na mojem blogu malo manj, ker se nikoli nisem posvečala tem izdelkov. Verjamem, da je za dober tonus kože in manj celulita KLJUČNA - VODA, konstantni treningi (gibanje) in tudi hrana.

Pri meni se zaplete pri hrani, ker praktično živim od pic, špagetov, burekov in ostalih pekovskih izdelkov. Kar se tiče zelenjave in sadja sem obupna, ampak tako je že od nekdaj.

Kakšna je uporaba in tekstura, vpijanje...?

Mleko uporabljam po tuširanju, nekajkrat na teden. Vzemem si kar veliko časa za to. Ker kožo še masiram in tako poskrbim za hitrejše vpijanje. ZELO mi je všeč tekstura! Je bolj redka in pomislila, bi da se bo krema samo vpila v kožo in to je to. 

Po uporabi pa je koža še vsaj 12 ur zelo nahranjena in maslena - res se mi dopade! Po nekaj minutah tudi začne delovati malce bolj "hladilno", česar prej ne začutimo.

Kar se tiče vonja... ahhh <3 Na začetku mi je dišalo bolj na "mint", potem pa ko mleko dejansko uporabljamo, začne dišati kot nek dober planinski zeliščni čaj. Hah, vem da je smešna primerjava - ampak mleko res zelo zelo zelo lepo diši.

Ali deluje?

Verjetno nisem najboljši naslov za nasvete o celulitu. Sem zelo športna oseba, popijem ogromno vode, jem nezdravo - vendar, se mi to k sreči ne pozna. 

Vendar, seveda je moja koža dugačna kot je bila, ko sem bila stara 15 let. Kremo uporabljam bolj preventivno in za lepši tonus kože. Nobena krema čudežno ne odpravi celulita, to vemo vse. Vendar, če delaš pravilno tudi druge "korake" do zmanjšanja celulita, so lahko rezultati zelo lepi.

Mleko je definitivno eden boljših izdelkov kar sem jih preizkusila v zadnjih letih. 

Pa verjemite, da jih je bilo čez 100...



Mazilo za suho kožo

Še en izdelek, ki me je povsem očaral. Nikakor se ne morem odločiti ali imam rajši mleko ali pa mazilo. Oba sta odlična, nimam favorita. 

Uporaba?

Mazilo je narejeno posebej za ljudi, ki imajo težave s suho kožo, luskavico, ekcemom, dermatitisom in izpuščaji. Je nežno in ima res prijeten, nežen, naraven nevsiljiv vonj.

Sama ga uporabljam res v minimalnih količinah, predvsem tam kjer imam res suho kožo. Ko sem prehlajena imam okoli nosu res vse razdraženo in do sedaj je bila edina kremica, ki mi je pomagala pri tem, da me ni vse peklo in dražilo : Bepanthen.

Veliko rajši bi sicer uporabljala kaj bolj mastnega in naravnega... in NAŠLA sem rešitev! To mazilo je EDINA kremica, ki mi pomaga.

Ljudje jo uporabljajo za vse najrazličnejše težave, moja glavna je suha koža med prehladom in mi res super pomaga. Kremica je zdravilna in prav čudežna!



Kar se tiče cen, vem da niso najnižje.

Pa vendarle... če pomislimo, da so izdelki res ročno narejeni, naravni, SLOVENSKI in, da je proizvodnja majhna - mislim, da so upravičeni.

Kar se tiče kvalitete izdelkov, vam sama položim roko na srce... ODLIČNI so. Vredni vsakega centa.

Vsaki ženski, ki da nekaj na bolj naravne in kvalitetne izdelke bi priporočila, da preizkusi nekaj od 4kidsandus. Vsekakor, ne bo razočarana, si upam garantirati.

Lep pozdrav dame moje,

<3

Katja

6 komentarjev:

  1. Zgleda da bom mogla probati se to v daljni prihodnosti haha ker sem prebrala samo neke dobre ocene o tej kozmetiki, a je to mazilo tudi za suhe ustnice?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mazilo se uporablja za vse, za ustnice, za suho kožo komolce/kolena recimo, na splošno kot losjon/maslo...

      Meni res rešuje probleme s suho kožo na obrazu, nos in okoli obrvi :)

      Izbriši
  2. Mazilo imam tudi sama :) Sprva mi je bilo malce čudno, zaradi trše teksture. Res je, da jo je potrebno kar dobro s prsti nanesti, ampak sem se navadila :) Edino kar me malce moti je, da imam po nanosu kar mastno lice, se počasneje vpija. Je pa potem zjutraj dober občutek, ko občutiš mehkobo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, ampak meni je ravno to "point", da je tako mastno ker mi res rešuje nos ko sem prehlajena in ne zgine takoj ampak dejansko za več ur reši to "suhost" :)

      Izbriši
  3. Se podpišem pod ceno in mazilo. Meni je top, ga ne morem prehvalit, pa takoooo malo se ga porabi....tekstura me sploh ne moti, ker je mastno in to jaz rabim trenutno :D Da ne omenjam sestavin <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja saj to - mi bo zdržalo ziher za 1 leto.

      Ja, super so res... ni besed <3

      Izbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner