Vow to Fashion

četrtek, november 26, 2015

4kids and us kozmetika - ocena


"Oh, ne pa ne še ENA nova kozmetična firma na Slovenskem podjetju?!"

OBLJUBIM, da je tokrat drugače. Vem, da vam predstavljam vse mogoče in velikokrat omenim - da so to novosti na našem trgu, vendar kozmetični trg se je začel v Sloveniji (mislim, da tudi po zaslugi nas - blogerk) razvijati s svetlobno hitrostjo. IN tokrat vam bom predstavila nekaj čisto svežega, domačega, slovenskega.

Starša 4 otrok, ki so imeli v otroštvu (no, še vedno so otroci) težave s kožo - sta se po nasvetu zdravnice, lotila izdelave kozmetičnih izdelkov kar sama. Preučila sta vse sestavine in vse kar je potrebno vedeti o kozmetiki, če jo želiš sam narediti - ter se lotila projekta. Rešiti kožo svojih otrok.

To se mi zdi zelo požrtvovalno in res neverjetno predano... Tako, da iz moje strani - KAPO DOL.

Beri dalje... (ob tem, pa si poglej tudi čudovito kremico)


Kaj pravijo pri 4kids and us?

Dnevna pomlajevalna krema je mehka in nemastna, se hitro vpija in je primerna tudi za podlago pri ličenju. Dosega vidno zmanjševanje gubic, preprečuje zgodnje znake staranja in ohranja elastičnost, prožnost ter vlažnost kože. Krema vzdržuje sijoč in mladosten videz kože.
Dnevna pomlajevalna krema je primerna za vse tipe kože po 20. letu.
Formulacija naravnih olj mandlja, kokosa, argana in hialuronske kisline kožo navlaži in jo oskrbi s potrebnimi vitamini, minerali in antioksidanti. Vsebuje mandljevo olje, kokosovo olje, arganovo olje, čebelji vosek, vitamin E, hialuronsko kislino in propolis.
4 KIDS AND US IZDELKI: 
  • niso testirani na živalih
  • imajo certifikat naravne aroma kozmetike - aromacert
  • so ročno proizvedeni in polnjeni 
  • ročno etikirani
  • dodatno dermatološko testirani
  • razviti in proizvedeni v Sloveniji
  • pomagajo ohranjati čebelice


Kaj pravim jaz?

Krema neverjetno diši. Po propolisu. O tem so pisale tudi že nekatere druge punce... Meni osebno je vonj zelo všeč, naraven, vsekakor močen - ampak mi odgovarja.

Krema je res lahke teksture in se dokaj hitro vpije. Najprej sem bila skeptična, ker je "rahli anti age" in jaz ga še ne rabim. Naj se koža matra in sama proizvaja kar potrebuje.

Zato imam občutek, da mi kožo res napne in naredi lifting učinek. Mogoče sem še malenkost premlada za njo, pa vendarle...

Krema je definitivna zelo prijetna in to - da so notri olja, me je zares razveselilo. Olja dnevno uporabljam (verjetno ste mojo obsesijo že dojele) in odkar jih uporabljam - je moja koža "popolna".

Kremo bi priporočala puncam starim od 25-35/40 odvisno od tipa kože. 

Cena je malo manj kot 50 eur. O tem smo z blogerkami že govorile, ni nizka - pa vendarle je to SLOVENSKI proizvod, majhna proizvodnja, odlične sestavine (!) in če vse to upoštevamo - da kreme ne dela ogromna "tovarna" vendar je to domača pridelava, je potem vse drugače. Vse to je potrebno pri nakupu produkta vedeti. Krema je odlične kvalitete, zato jo resnično priporočam.

In še enkrat ČESTITKE za odličen proizvod in celotno idejo. Otroci so najlepši navdih!


Katja

P.s. Nove objave kmalu, za nekaj časa pobegnem v BEOGRAD! Če ma katera še kakšen nasvet kaj se splača pregledati od kozmetike, naj sporoči prosim. Inspiracija za novo "balkansko" Zumbo here I come! (in pa zelo zdrava srbska hrana! hihi)


3 komentarji:

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner