Vow to Fashion

nedelja, januar 31, 2016

Melvita L'Argan bio body butter review


Moja ljubezen do znamke Melvita z vsakim novim produktom, ki ga preizkusim raste!

Lahko bi rekla, da je definitivno ena izmed mojih top 5 znamk! 


Ko sem zagledala PR mail - da bojo spet lansirali nov produkt... in po naključju ravno iz argana (meni najljubše olje) in da bo to maslo za telo (sama sem obsedena z masli in losjoni za telo!) sem vedela da bo to nekaj čiiiisto zame.


O izdelku

Je popoln izdelek za vse tiste, ki imate radi vonj argana in kariteja. Saj sta to glavni sestavini! Kar pomeni - da je izdelek popoln za vse tiste s suho in zelo suho kožo.

Obstajata dve različici - z arganovim oljem in šipkovim oljem!

Izdelek vsebuje meni najljubše sestavine : arganovo olje, karitejevo maslo in čebelji vosek, zaradi katerega je tekstura zares posebna. 


Moja izkušnja

Ahhh... Moram priznati, da sem se zaljubila. BIG TIME. Vonj je enak kot ostali njihovi izdelki z arganom, cvetno - orientalski, mene spominja na prave arabske parfume in mi vonj zelo odgovarja. Mogoče bo komu pretežak - vendar meni je všeč.

Tekstura : NORA! Mehka, svilnata, nikakor "lepljiva", zelo nežna... se dokaj hitro vpije in pusti zares dober občutek na koži. Koža je nahranjena in prožna. 

Količina : dobi se ga v pakiranju 100 ml, kar se mi je na začetku zdelo res malo, pa vendarle sem potem ugotovila, da se ga porabi res zelo malo - ker je lepo mastno in je pravzaprav čisto dovolj za nekaj mesecev. 

Melvita me je še enkrat očarala. Čakam na produkt, pri katerem bom lahko kritična, da me je razočaral. Ampak pri Melviti, mislim da bo tega zelo malo ali pa tega ne bom nikoli odkrila.

Neznansko mi je všeč njihova organska filozofija, teksture krem so povsem drugačne kot pri drugih izdelkiv, vonji so naravni, močni, pristni in kar se tiče celotnega občutka po uporabi njihovih izdelkov? Navdušena! Navdušena nad tem, da nas narava crklja s takšnimi znamkami kot je Melvita, ki res obvlada vse sestavine in jih zna vključiti in uporabiti tam kjer bodo najboljše služile.

Maslo vam resnično priporočam, lahko pa ga povonjate in preizkusite v bližnjih Mullerjih! :)

Katja

9 komentarjev:

  1. Hej evo mene kod tebe kako sam i obecala :D blog ti je odlican bas mi se dopada i stil i sve :D od sada cu rado da ga posjecujem :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Sem jo prav šla pokukat v Muller in mi je ta arganova bila res všeč, vsaj po testerju. Melvita je res top, mene nikoli ne razočara, vedno imajo kj novega na voljo in res vse kar sem si do sedaj kupila od njih mi je ustrezalo brez vsakih težav. Maslo pa Vem, da bi kupila, če bi vedela, da imam doma samo še en izdelek za nego telesa:), pa jih imam malce preveč odprtih za porabit:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, pri tebi tudi zelo rada preberem tvoje mnenje o izdelkih, moram preizkusiti še tisti čistilni žele o katerem si pisala :)

      Hahaha, I feel you!

      Izbriši
  3. Waw, že embalaža je zelo lepa! Bi najbrž tudi meni odgovarjalo, ker imam po nogah zelo suho kožo. Melvitinih izdelkov še sicer nisem uporabljala, ampak mislim, da je to znak, da moram definitivno sprobat. ♡ xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Enako ja, noge so najbolj kritične :)

      Ja, nujno res... jaz sem čisto navdušena!

      Izbriši
  4. O, z arganovim oljem in karitejevim maslom, ti dve sestavini obožujem :) Zadnje čase uporabljam bolj kot ne same takšne izdelke, ker res učinkujejo in odpravljajo suho kožo. Aaaaa zakaj moram imeti toliko vsega načetega :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner