Vow to Fashion

nedelja, oktober 04, 2015

Nuxe oil review



Ker sem zadnje čase ogrooomna potrošnica in navdušenka nad olji, sem se zelo veselila testiranja tega znanega in oh in sploh opevanega olja!

Viva la vida preverja...

Resnično me zanima, zakaj vse punce tako opevajo tole olje. Tako, da sem se odločila da moje mnenje delim z vami... In prosim, če mi v komentarje zapišete tudi svoje mnenje, me res zanima! Ponudba olj je vsak dan večja, sploh arganovega ... Tako, da me res zanima kako se lahko primerja cene in kvalitete olj.

Obljubljajo...

Da ima Nuxe edinstveno formulo, obogateno z bisernimi delci zlatega sijaja, olje je sestavljeno iz 6 olj :

- makadamije
- lešnika
- boreča
- mandlja
- kamelije
- šentjanževke in vitamina E

Embalaža in vonj (prvi vtis)

Embalaža je klasična, lepa - minimalistična. Na prvi pogled všečna. Dozirnik je tudi super, saj je olje lepo razporedi. Vonj je zelo "topel" malenkost orientalski, meni je všeč.


Uporaba

Olja lahko uporabljamo na 100 in 1 način. Veliko punc me sprašuje kako se pravilno uporablja katerokoli olje, ali kaj spiramo ali pustimo na laseh, obrazu (pustimo!) itd...

Olje se uporablja na laseh, koži in obrazu. Sama sicer olja uporabljam samo na obrazu in telesu, na laseh se mi nekako ne obnesejo, samo tista - ki so posebej za lase imam rada. 

Kako sem izboljšala vlažnost kože?

Moja je koža je imela "vlažnost" kože pred 6 meseci 37% kar pomeni, da je bila koža dehidrirana. In ker vlaga pomeni "napeto, zdravo kožo, brez gub" sem se odločila popolnoma spremeniti mojo nego obraza. 

Vendar... OLJA so mojo kožo izboljšala... in ko so mi na blogerski konferenci izmerili vlažnost kože je bila številka veliko večja. 76% vlaga! Punca je kar debelo pogledala, saj je to izjemen rezultat.

OBVEZNO vlaženje, vlaženje in še enkrat vlaženje kože. 

1. Odstranjevalec ličil, gele... sem zamenjala z mlekom in tistimi geli ki so posebej za suho kožo.

2. Vlažilna krema & cvetna vodica (ali tonik) & serum

3. OLJE! (argan, jojoba...) obvezno pred spanjem. In kako paše kožo navlažiti in očistiti kot je treba pred spanjem! Upam, da ne pretiravam z olji, ker sem se zadnje čase res res res navdušila nad njimi in temu primeren je tudi rezultat.

NUXE olje je definitivno eno izmed boljših olj, ne samo zaradi čudovitega vonja in embalaže, vendar ker je tudi tako vsestranski in kvaliteten - da mu popolnoma zaupam.

P.s. Za obraz priporočam olja brez bleščic, torej navadno olje. 

Rada bi preizkusila še kakšen njihov izdelek.

Kaj priporočate?

Katja


9 komentarjev:

  1. Looks lovely :)

    http://oonly4girlss.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz se nisem pa nobenega preizkusila. Če bi, bi pa tisto klasičo verzijo. Ampak imam Melvitinega, če primerjaš sta si dejansko podobna?

    OdgovoriIzbriši
  3. Preizkusila sem klasično obliko tega olja brez bleščic. Nevem, po mescu dni uporabe nisem zasledila nobene spremembe. Uporabljala sem ga zgolj in samo na obrazu. Razen ekstra dišečega vonja se to olje pri meni ni obneslo. Nevem zakaj toliko hvale.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res? :)

      Nevem, jaz tega ne uporablja na obrazu, večinoma po telesu - čistega arganovega/jojobo pa na obrazu in je bolj prožna in veliko bolj nahranjena, nič suhe kože oz. luskic, ki se mi naredijo okoli nosu/obrvi.

      Vsaka koža je drugačna ja :) To se tukaj vidi :)

      Izbriši
  4. Čisto zares :) efekt lepe,sijoče in nahranjene kože je trajal kakšno uro, dve po nanosu. Potem se je pa vse razgubilo, da sem morala kaj kmalu nanesti čez še kremo, ker sem imela občutek suhosti kože. Kar od olja sploh ne bi pričakovala. Katero arganovo olje pa uporabljaš za obraz? Če se motim oziroma kolikor se spomnim izobjav Melvitinega? Bom dala priložnost še kakemu? Pri svoji koži pogrešam mehkobo, gladkost na dotik, da se zjutraj že s takšno kožo zbudim. Ne pa zategnjena, groba in suha. Hvala za vsak nasvet oziroma ogromno sem jih že tako deležna ob prebiranju tvojega bloga.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zanimivo, sicer pa če sem čisto iskrena - meni Melvitina olja (čeprav so Nuxova v resnici odkupljena od Melvite) veliko veliko lepše pašejo na kožo. Ker Nuxe je zmešano olje več vrst, Melvita pa ima res samo čista olja.

      Jaz uporabljam trenutno arganovo in imela sem tudi že jojobo.

      Kapljica zvečer pri kremi in to je to.

      Pro tem boš garantirano čutila efekt več ur (če nimaš res res suhe kože).

      Jaz si včasih razpršim olje tudi na telo po tuširanju, če ne uporabim losjona/masla.

      Preizkusi, pa mi javi! :)

      So pa od Melvite malce bolj ugodna :)

      Izbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner