Vow to Fashion

sreda, oktober 07, 2015

1. Blogerska lepotna konferenca


Prva slovenska lepotna blogerska konferenca!

Vse se je začelo v naši "skriti" blogerski skupini na facebooku. Večkrat smo se že želele dobiti, vse na kupu... Pa saj vsi vemo kako to gre. 100 punc spraviti na kup, da bodo imele vse čas... Skoraj nemogoče! 

RAZEN, če organiziraš blogersko konferenco, s super programom, sponzorji... potem, pa se blogerke ne morejo upreti!

Kje in kdaj?

Dobile smo se v Grand hotelu Union v Ljubljani, 2.10 že zelo zgodaj zjutraj.
Konferenca je traja ves dan... vendar, se je splačalo!

Kaj smo počele?

VSE! Hahah, imele smo res noro doživetje! Imele smo poučna predavanja o fotografiji, facebooku, uporabi socialnih omrežij, debato z uvodniki, predavanje o tem kako blog narediti še uspešnejši z malo bolj tehniškega vidika, blogersko tržnico s sponzorji, sladkale smo se, masirale in klepetale...na kubik!


Zaradi prevelikega dogajanja, sem imela fotoaparat pri sebi, le na začetku! Preprosto ni bilo (je kateri ratalo?!) mogoče, da bi slikala vsako zadevo, instagramala ter sledila in bila prisotna pri pogovorih z uvodniki, sponzorji...

Rajši sem se posvetila temu "da sem bila tam z glavo" in da sem malo manj slikala...


Takole pa izgledamo blogerke "za vsem bliščem" haha, malo manj glamurozno in malo bolj delavno kot ste nas navajeni, kajne? :)

ZELO sem se razveselila...

Tega, da sem se dejansko nekaj novega naučila. In teh stvari, res ni bilo malo. Vesela sem novega znanja in res komaj čakam da ga uporabim! Hkrati pa, ne želim preveč spreminjati "strategije" objav, ker želim še vedno da je to ustvarjanje za dušo in srce in ne taktiziranje za čim več ogledov in sledilcev.


Partner in crime and lashes haha Simona iz Beauty of a lemon (click!)

Res sem presrečna, ker sem imela priložnost spoznati nekatere punce, ki jih še nisem spoznala. Seveda pa je tudi 12 ur PREMALO, za vse "klepetuljice", ki si imamo preveč za povedati tudi če se že poznamo itd. Tako da, se opravičujem, če s katero nisem predolgo oz. sploh nisem nič klepetala, pa drugič!

Mislim, da smo imele vse "gužvo", hehe...


Hitri poskusi fotografiranja na naravni svetlobi! 


Preprosto "mogla sem" ujeti trenutek, kako se fotografije v resnici ustvarjajo. Malce več dela in idej je za tem kot izgleda na blogih...

Vesela sem bila, da smo delali z Afroditinimi izdelki. Kot večkrat omenim, je Afrodita zame "bog i batina" kar se tiče kozmetičnih proizvodov, tako da res komaj čakam da stestiram njihove nove izdelke! (veste, da so izdali tudi intimno milo in olja za lase?!?!?!)

Uživala sem tudi v Afroditinem predavanju. Končno je nekdo naglas povedal kaj je TONIK in zakaj je tako pomemben. Več pričakujte v eni izmed mojih objav o negi kože in kako povečati vlažnost kože.


Skrajno resno pregledujem ALI burgerje (kateri je večji) ali pa kakšnega od kozmetičnih proizvodov. (Simona se baše zraven, hihihi!)


Slika Hotela Grand Union - da vidite kakšen je bil naš blogerski "vibe" :)


Predavanje Jureta Dolerja in naš carski voditelj :)


Pero, Simona in jaz! (in moja nesimetričnost obraza haha!)


Skrito fotkanje mojega tatuja haha!


N-J-A-M-I!


Res sem hvaležna, da sem se lahko udeležila te konference. HVALA Niki Veger (click!!!), da je vse tako NORO dobro organizirala. 

Naučila sem se ogromno, dobila ogromno novih izdelkov, se podružila s super puncami, dobila nove kontakte uvoznikov in nov ZAGON in energijo za pisanje bloga, kar se mi zdi res najboljše! :)

HVALA, HVALA, HVALA!


Babe žabe na kupu! <333 Na spletu nas zgleda manj, kajne? :)


Sliko kradem simpatični Urški iz bloga La beaute (click!)

HVALA VSEM : Kozmetika Afrodita, L'Occitane, Lassana, Zlatarna Celje, Dvorec Trebnik, Alessandro, AlpStories, Avon, Clarisonic, Curaprox, YoungBlood, Le Couvent Des Minimes, Melvita, Oriflame, Philips, Vichy, darila pa so prispevali še: Aussie, Catrice, CD, Click2Chic, essence, Catrice, Eucerin, GoldenRose, Labello, LaRochePosay, Ličila.si, Nivea, Paul Mitchel, Restart, Nula, Smile Concept Store in Adriamedia/ Cosmopolitan)

P.s. Slike so v različnih "filtrih", vendar sem res želela povzeti različne trenutke, tako da ja - se zavedam da post ni najbolj estetski! Ampak včasih so spomini pomembnejši kot estetika,

Katja

Fotografije : Katja Grudnik, Marko Ocepek, Cosmopolitan, Govori.se...


13 komentarjev:

  1. Babe na kupu, pa če pomisliš, da nas je bilo samo pol tam. :)
    Super objava. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. It was great too read that you have an nice day. i dont would say no to a blogger conference. Amazing pictures and great Impressions!

    Sophie♥

    OdgovoriIzbriši
  3. Super je bilo :) Tudi meni ni uspelo vsega poslikati. Mi je po vrhu fotoaparat zaštekal, potem pa tako ali tako nisem našla časa. Drugače pa kak dobr, da so ujel tvoj tattoo :) Pa fino te je bilo spoznati :)

    Aja pa men si bla noro dobr oblečena <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O thanks! <333

      Ajooooj, ja vem premalo časa za vse :D Ja enako!

      Izbriši
  4. Živahna objava ... kot si ti ;). Upam, da bom imela prighodnjič več časa klepetat z vami. prosim pdpiši še uradnega fotografa, ker je nekaj fotografij njegovih, kajne? Hvala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Nika! <3

      Sem uredila, preveč stvari sem želela omeniti in sem glavno pozabila, joj!

      Enako, se prej ko slej vidimo - in še enkrat, nori stajling (oba!) si bila zelo drzna in to mi je všeč, seksi ženstveno in preprosto UAU. Bom tudi jaz naslednič bolj fancy haha! <3

      Izbriši
  5. Divno! A ako ste sve ovo dobile... <3 !

    OdgovoriIzbriši
  6. Ah... še zdaj mi je hudo ko prebiram vaše poste iz konference. Škoda, da se je nisem uspela udeležiti :)
    J.

    OdgovoriIzbriši
  7. Super je bilo... :) Sem opazovala tvoj tattoo cel cajt predavanj... :) Rabiš še kakšno fotko? :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner