Vow to Fashion

torek, avgust 15, 2017

100% Katja Grudnik


Holaaaa amigas!

Medtem ko to berete, sem jaz že na poti na moj dopust! Vsako leto s fantom določiva eno (ali več haha) destinacij in izlet planirava več mesecev v najinih mislih, potem pa zadnji mesec ideje dodelava in rezervirava hotele itd.

Tokrat sva se odločila za roadtrip! Lani sva bila v Kanadi in ZDA, kasneje še v Makedoniji z letalom in malce sem jih sita. 

Ugotovila sem, da res zelo močno pogrešam Španijo in Portugalsko! Nazadnje sem bila tam 7 let nazaj in to je preprosto preveč časa.

Španijo sem že obiskala približno 5x, različne lokacije, dvakrat z gimnazijo, s starši ter prijateljico (Mallorca) ostalo je bila celina.

Fant je velik fan Francije, zato sva se odločila da bova vse skupaj združila.

Letos je potovanje namenjeno crkljanju duše, srca in trebuha! Želela sem se pocrkljati z energijo teh ljudi, poslušanjem portugalščine in španščine ... in zato letos pobegneva tja!

Plan je takšen...


1. Nica (Francija). 

Obiskala jo bom prvič, čeprav sem že bila v Cannesu in Monaku, pa sem Nico takrat preskočila. Res se je veselim!

Obiskala bova tud Cannes (seveda, morava - ko pa je režiser v avtu!) ter Monako.

2. Aix-en-Provence. (Francija) 

Nisem ga še obiskala, bila pa sem v Provansi, 10 let nazaj. Res se veselim tega pridiha, naredila bova tudi izlet v vasico Gordes, ki velja za eno izmed najlepših.

3. Toulouse. (Francija) 

Tam bova na kratko, da se spočijeva na poti v Španijo, ampak večerjica v tem francoskem mestu bo padla!

4. Santiago de Compostela. (Španija) 

 Zelo si želim obiskati to romarsko mesto, zato sva se odločila, da se ustaviva tudi tam. Spala pa bova v noro lepi kamniti hiški nad mestom, komaj čakam!

5. Porto. (Portugalska)

 Obiskala sem ga 7 let nazaj in se zaljubila. Lahko rečem, da je bilo resnično eno izmed najlepših mest. In portugalščina... direktno v žilo! Hahah, resnično jo pogrešam, komaj čakam poslušanje tega jezika 24/7, juhu!

Tam bova obiskala nekaj mestec, ki bodo na poti do Lizbone. Ter dolino reke Duro seveda!

6. Lizbona. (Portugalska) 

Kljub temu, da je Porto za moje pojme lepši, se je veselim! Lizbona je odprta, polna sonca in dobre glasbe. Najbolj pa se veselim okoliških vasic!

7. Sevilla. (Španija)

Obiskala sem jo že 2x, je moja ljubezen. Preprosto Sevilla. Špansko-arabska mešanica, nekaj za mojo dušo. 

8. Arcos de la Frontera. (Španija)

 Med Sevillo in Granado bova obiskala 4 mesteca, ki so zelo značilna za tisti konec. Najrazličnejša mesteca z razgledi, belimi fasadami, skalami med ulicami ... tega se res veselim! In tam še nisem bila!

9. Granada. (Španija) 

 Kot Sevilla ima tudi Granada podobno vzdušje. Ravno zato mi je Andaluzija tako blizu, res jo pogrešam! V Granadi imava nor hotel z razgledom na celotno mesto juhuhu!

10. Valencia. (Španija)  

Vrnila se bova drugič! Tokrat si bova le presekala pot do Barcelone. Haha, že drugič le spim tu!

11. Barcelona. (Španija) 

Obiskala sem jo že 2x in mi je bila noro všeč. Ni Andaluzija, ima svoj drugačen čar. Ampak mi je zelo pri srcu, komaj čakam muzeje : Dali, Miro, Gaudi ... here we come!

12. Brignoles. (Francija) 

Zadnji postanek preden se vrneva domov. Še kakšen rogljiček in bagetka za spomin.

Na potovanju bova približno 1 mesec, res se ga veselim. KOMAJ ČAKAM, da se naužijem vse te lepote, jezikov, razgledov... v Španiji pa je čas, da spet malo obnovim znanje španščine iz mature!

Tole bo nekaj za mojo dušo in srce. Inspiracija. Uživanje. Nazaj, domov k "mojim". 

Mogoče se ne vrnem, če se bom imela preveč fino, hihi.
100% Katja

Ne samo potovanje, ampak celotna objava je tako 100% jaz. 

Obleka, v kateri živim - resnično mi je všeč vse, vzorec (portugalski, hihi), model ... in pa cena, le 20 eur v H&M!

V tem looku, ki sem ga letos nosila že vsaj 5x, se popolnoma najdem. In počutim se tako dobro! Resnično bolj moj stil nebi mogel biti.

Makeup za poletni večer

Ustvarila sem tudi videz, ki mi popolnoma ustreza. Vsega preveč, učke so temne, ustnice so matte roza ... in lička osvetljena z mojim najljubšim osvetljevalcem.

Na potovanje bom s seboj vzela 3 Bell matte šminke, podlago, BB kremo, osvetljevalec in fiksir. Od vseh znamk sem izbrala Bell največkrat. Res mi ugaja. 

Najrajši izdelke kupujem v Tuš drogeriji, ker jo imam zelo blizu, vendar če vam je predaleč jih najdete na spletni trgovini tukaj (klik, klik).

Vseeno je dobro, da se odtenki podlag itd., preverijo v živo, če se le da.

Komaj čakam potovanje, komaj čakam ustvarjanje nočnih lookov za pozne večere v Sevilli, pošljem kakšen selfie! 

Adiós chicas, uživajte v koncu poletja in se slišimo kmalu! 

Če pa ima katera kakšen dober predlog kakšne restavracije, muzeja, itd. pa kar na plan z besedo!

Zdaj pa zares! Pičim v Nico!

Katja

Fotografije : Aida Mahmutović (klik) Hvala ti. Tokrat si me res, čiiisto ujela!


7 komentarjev:

 1. Meni je tudi Andaluzija zakon, pravzaprav bolj kot Barcelona. Pa tudi Valencija me je precej presenetila, park Jardin del Turia je prijeten, povsod ima ful lepe grafite in očarljivo mestno jedro, par sodobnih galerij, botanični vrtiček z ogromnimi kaktusi, in pa seveda Ciudad los artes y ciencias, za katerega rabiš cel dan. Jaz bi si gotovo za raziskovanje nje vzela vsaj en dan. Plaža je pa za preskočit, navadna mivkasta sončna zadeve brez sence ali česarkoli, pravi dolgčas.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Izpustila sta čudovito Malago, na severu pa Coruno! :) Sama sem bila tam letošnje poletje. Španija je prekrasna, španščina, seveda, tudi! Hasta pronto.

   Izbriši
 2. Porto je čudovito mesto! Veliko lepše kot Lizbona.👌🏻😉 Uživajta na polno!😘😘❤️❤️

  OdgovoriIzbriši
 3. Izpustila sta čudovito Malago, na severu pa Coruno! :) Sama sem bila tam letošnje poletje. Španija je prekrasna, španščina, seveda, tudi! Hasta pronto.

  OdgovoriIzbriši
 4. Joj kako sem vesela zate in ti res privoščim, saj si zaslužiš <3 Niti enega kraja od naštetih še nisem obiskala, zato se res veselim slikic, storyjev in seveda objave, ko prideš nazaj.

  Uživajta! xx

  OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner