Vow to Fashion

ponedeljek, avgust 14, 2017

Yummy styled planer 2017


Brez planerja bi bila izgubljena. Vanj si zapisujem VSE. Izpite, sestanke, objave, ideje, pomembne datume, obletnice, rojstne dneve ... skratka, VSE! 

Vem, da je mogoče lažje imeti opomnike na telefonu ali računalniku, ampak sem res "old school" oseba, ko pridemo do planerja.

Všeč mi je, da imam fizično obliko planerja in ne elektronsko.

Planer vedno zamenjam na začetku šolskega leta, ki se bliža! Tokrat sem se odločila za čisto nov, svež in čokoladen planer!


Prednost tega planerja je ... da si lahko sam organiziraš mesece. Ni potrebno začeti septembra ali januarja, lahko sam izbereš mesec in tako porabiš vse mesece in tudi kupiš ga lahko v kateremkoli mesecu v letu!

To je res super pogruntavščina!

Je res, da je za minutko več dela, ker sam pišeš dneve, ampak vseeno se mi zdi zelo praktična ideja, da ti meseci ne ostanejo.

Meni ponavadi vedno!


Planer je tudi luškano darilo! Zaradi planerjev, ki so omejeni na točno določene mesece, planer ne more biti darilo (vsaj ne skozi celo leto!), Yummy styled planer pa je glede tega izjema!

Meni osebno, bi bilo to super darila. (ampak zdaj ga že imam, hihi)


Yummy je preprosto YUMMY. Bodimo iskrene, veliko damo na izgled. Vsaj jaz - pri takšnih drobnarijah. 

In ta planer je točno takšen kot si želim, da bi bil. Čičkast, luškan, sladek, čokoladen in ravno prav roza.


Kje ga kupiš?

Na spletu (kjer je najcenejši) tukaj (klik!) ali pa v Felix knjigarnah (Čopova, Kolosej itd., preveri na spletu!), Babuška boutique, Fluffymuffin.si.

Je unikaten, slovenski?

DA! Zasnovala ga je simpatična 20-in-še-nekaj letnica, katero sem tudi osebno spoznala. Podpiram slovenske podjetnice, izdelke z zgodbo in izdelke, ki so narejeni pametno in z ljubeznijo.


Na Facebooku podarjam kar 3 planerje! 

Si ga želiš? :)

Sodeluj!

Katja


3 komentarji:

  1. Ooo ful je lep☺️Tole bi znalo pomagati pri moji neorganiziranosti😜

    OdgovoriIzbriši
  2. O tale planer pa mi je res všeč, sicer imam ponavadi rada takšne bolj minimalistične, kjer ni polno vsega, ampak mi je všeč.

    Sama imam trenutno ženski rokovnik #womensplanner, ki je kot celota zelo zelo lep, ampak nepriročen kar se tiče mescev, zame preveč nepregledno, glede na to koliko vsega si vedno zapišem.

    xx

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner