Vow to Fashion

torek, avgust 29, 2017

Kaj se skriva za mojim belim nasmehom? Koliko me je stal?


Danes bom pisala o nasmehu! Priznam, da se res veliko smejim. 

Vse več. A ni bilo od nekdaj tako. Kljub temu, da sem bila vedno vesel otrok, sem imela veliko nesigurnost in to so bili moji zobje! Niso bili od nekdaj tako lepi in ravni. Sploh ko si mlajši, se veliko ljudi z največjim veseljem zažene v tvojo ''nepravilnost'' in jo še bolj napihuje. Ne želim jokati ali stokati, da mi je bilo težko - ker sem bila zelo močna, ko je prišlo do takšnih trenutkov. Vendar pa ni bilo prijetno. Zagotovo ne. Ko sem dobila stalni aparat, se je začela nova doba. Odštevanje do mojega ''popoldnega nasmeha''. Čeprav je bil popoln že prej - za vse moje najljubše ljudi, pa je vendarle ostal moja nesigurnost. Po 1,5 letu nošenju stalnega aparata se je pojavil moj današnji nasmeh.

In da ne bo pomote, snemljivi aparat še vedno pridno nosim vsako noč, hihi.

Od takrat naprej se trudim navaditi na ta nasmeh, trudim se - da mi ne postane samoumeven (nikoli!) in trudim se, da zobki ostanejo zdravi in beli. Zadnje mesece sem uporabljala super moderno in fancy krtačko znamke Philips Sonicare Diamond clean. Uporabljam jo že skoraj 5 mesecev in moja izkušnja je nadvse čudovita. Prvi vtis? Krtačka me je žgečkala. Za znoret! Prvič si nikakor nisem mogla umiti zob, ker me je po ustnicah tako zelo žgečkala. Drugič je bilo boljše in kasneje sem se popolnoma navadila na njo. Krtačka ima svoj poseben način čiščenja, na katerega se je potrebno navaditi. 

Zobe si čistiš pod posebnim kotom in tudi sama krtačka ti pove kdaj zamenjaš stran. Res mi je všeč! Najboljši občutek je ta, da res zelooooo spolira zobe! 

Neverjetno so gladki. Nevem če bi rekla da so bolj beli, so pa definitivno zelooooo gladki. Vse to lahko potrdi tudi moj fant, ki mi jo dnevno krade. Očitno bo moral dobiti svojo, haha. Krtačka je celo bolj navdušila njega in pa mojega očeta, ki si jo je kupil prvi. Jaz sem izbrala roza barvo (itak), oče pa ima črno. Cena je okoli 160€, odvisno od akcije. Meni osebno je super, je malenkost nepraktična ker je velika in ne gre v vsako kozmetični torbico, ko potuješ ... ampak je super. Učinek je pomemben in jaz ga opazim.

Ščetko je mogoče kupiti tukaj (klik!).


Zobne paste

Kot me poznate, sem velika ljubiteljica znamke L'Angelica! Njihovi šamponi za lase in geli za tuširanje so preprosto top of the top!

Kaj pa zobne paste?

Ste vedeli, da so ene izmed najbolj popularnih v Sloveniji? Da ima res veliko izbiro zobnih past? 

Zobne paste lahko kupite na spletu, (tukaj) ali pa v fizičnih trgovinah. Veliko izbiro ima Tuš drogerija, najdete pa jo skoraj v vsaki večji drogeriji in tudi v Merkatorjih / Sparih.

Paste so 100% naravne, to se čuti po strukturi - ker se ne peni kot smo vajeni, vendar pa je na dolgi rok učinek lep.

Zdi se mi, da so po 3-mesečni uporabi zobne paste L'Angelica moji zobje bolj beli. Lahko me videz vara, ampak se mi zdi da me ne.

Paste so super, naravne, blage, ne dražijo dlesni, delujejo belilno in tudi cena je ugodna.

Če lahko dobim za cca 3 eure naraven produkt namesto čiste kemije, bom vzela naraven produkt.

Hvala L'Angelica ker nas crkljaš!

Torej koliko stane moj nasmeh?

Okoli 4000 eur za ortodonta, malo manj kot 200 eur za zobno ščetko (ki bo trajala vsaj nekaj let), pasta stane 3 eure ...

V resnici pa ... je NEPRECENLJIV.

Se splača skrbeti za zobe, imamo le ene. 

Pa tvoja nega? :)


3 komentarji:

  1. Odličan post, slike su super ♥

    Veliki pozdrav, Kristina ♥

    http://onlyforgirlsbykristina.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Sonicare DiamondClean je top. Jaz sem jo najprej testirala po prvi konferenci 3 tedne. No vsi štirje v družini. Za novo leto smo jo mogli nabavit. In je ne menjamo več. Res je na začetku, malo čuden občutek ampak je top! :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Skozi se "slinim" nad to zobno ščetko... ampak ko pomislim, da bi za ZOBNO ŠČETKO odštela 160€? Neprijeten občutek ��... čeprav vem, da bi bila dobra in zdrava investicija. Ampak blo bi jo pa zakon met in sprobat.

    P.s.: noro lep nasmeh imas!

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner