Vow to Fashion

sobota, julij 29, 2017

Boj proti komarjem! S Cvetko!


Kolikokrat naj še omenim, da sem res vesela, da imamo v Sloveniji toliko dobrih in naravnih produktov. To me res izjemno osrečuje!

Danes vam bom predstavila še en Cvetkin produkt, ki je čisto poleten. In sicer zeliščno pršilo proti komarjem in klopom.

S Cvetko sem se že srečala in mi je bila všeč. Njihovo olje proti celulitu je učinkovito, izredno diši in je eden izmed mojih najljubših produktov za to nego, kdo bi si mislil.



Vonj

Je zeliščen. Čisto nič moteč, ampak čudovit po citrusih. Na morju sem ga testirala še z 3 otročki, ki so se pustili "špricati" preden so se prepustili večernim vragolijam. Tudi oni so vonj pohvalili. Hvala fantje za sodelovanje!

Testura

Čisto tekoča, ampak pršilo je super in ga ne potrebuješ razmazati. Poškropiš in to je to.

Učinek?

Odličen. Ko sem ga uporabila, nisem imela niti 1 komarjevega pika. In sem bila cel večer zunaj. Vsekakor deluje boljše kot kakšni drugi spreji proti komarjem in klopom.

Sestavine :

Voda (d.Aqua), glicerol (Glycerol), izvleček bazilike (Basilicum Ocimum Oil), izvleček timijana (Thymus Vulgaris Extract), izvleček atlantske cedre (Cedrus Atlantica Extract), izvleček limonske trave (Cymbopogon Citratus Extract), izvleček poprove mete (Mentha x Piperita Extract), eterično olje geranije (Pelargonium Graveolens Oil), eterično olje bora (Pinus Silvestris Oil).

Kot lahko vidite so sestavine res čisto naravne, to mi je res super. Zakaj bi uporabljala izdelek s tisoč in eno kemikalijo, če lahko enako dobro (ali celo boljše) deluje izdelek, ki je okolju in meni prijazen.

Cena?

Okoli 10 eur za 250 ml kar se mi zdi zelo poceni. Glede na to, da je 100% naraven in narejen v ogromni tovarni in svetovnem podjetju, je to še nizka cena.

Vsekakor se bo z njem lahko škropila cela družina in še ga ne boste porabili.


Meni je izdelek všeč, podpiram slovenske in naravne izdelke - če pa po vrhu vsega res odlično delujejo... je pa še tako boljše! 

Pri Cvetki si želim preizkusiti tudi kakšno kremo za obraz, berejo se mamljivo!

Pa ve? Že poznate Cvetko? Kakšen je vaš odnos do slovenskih produktov? 

Lp,

Katja

4 komentarji:

  1. Cvetka deluje, nič popikani na morju od komarjev:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako luštne embalažice! In pa luštno, da dejansko učinkujejo. Hmm jaz si že par let nisem rabila kupiti nič takega, imam očitno slabo kri, pa še premalo sem med komarji :P

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner