Vow to Fashion

torek, april 04, 2017

4kids and us detox za lase in obraz


Spet sem testirala dva fenomenalna produkta 4 kids and us znamke. Všeč mi je, da se tako zelo trudita - raziskujeta nove izdelke, sestavine ... 

Poklon!

Moje prejšnje objave o tej čudoviti znamki, si lahko preberete : tukaj (klik) in še tukaj (klik).


Črn šampon za lase je čudovit izdelek. Porablja se zares počasi in dejansko deluje! Na dolgi rok se opazi, da so lasje bolj čisti in se malenkost kasneje mastijo. Vsekakor deluje, ne dela čudežev, ampak razlika se opazi. Že ob prvi uporabi sem ugotovila, da naredi čudovit volumen. Tega res nisem pričakovala, glede na to - da gre za povsem naraven produkt, čeprav se res lepo peni.


Imela sem že kar nekaj podobnih produktov, ampak so se prehitro porabili - šampon se je pri meni porabil v približno 15. pranjih.
Glede črnega mila za obraz pa takole. Vsekakor moja koža ni tako nečista, kot bi morala biti - da bi lahko ocenila to milo kot je treba. Ampak milo mi je bilo všeč, kožo lepo razmasti in jo očisti, po mili sem uporabila samo še tonik in kremico. Všeč mi je, da produkti dejansko delujejo in da so tudi cene zmerne. Glede na to, da gre za družinsko podjetje - na katerega sem ponosna, vam jih definitivno priporočam. Kupite ju lahko tukaj :



Kar moraš nujno preizkusiti pri 4 kids and us : 

- mleko proti celulitu (ker diši fantastično in kožo čisto zares učvrsti)
- kremico za obraz, ker je preprosto odlična
- vsaj 1 trd šampon
- baje, da je tudi olje za po sončenju odlično, to čaka tudi mene, prijateljica ga je izjemno pohvalila - tako da, gremo testirati!

Lp,

Katja

In vaše izkušnje z njimi? 


8 komentarjev:

  1. Sem že gledala za novim šamponom, pa so mi vsi lase samo še bolj zmastili ali pa povzročili goro prhljaja. Tako sem že dolgo uporabnica Johnsons baby šampona, a sem se ga že naveličala, bi sprobala še kaj drugega... Sploh če da še volumen! Si me navdušila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A res? :/

      Meni je všeč - je pa res, da s učinek pokaže čez kakšen teden, dva ... nič ne zagrabi takoj, pri naravi je pa sploh treba malo počakati.

      Ampak meni je res dal ful volumna, je kar carski <3

      Izbriši
    2. Meni je tudi tale črni šampon super in rožmarin od Dvorca Trebnik. Mogoče ta črn še boljši, ker mi niti balzama ni potrebno uporabiti. Z ostalimi lahko perem lase vsak dan, pa bodo še vedno mastni. Tako da nujno probat! :)

      Izbriši
    3. Tistega moram še sprobat :)

      Ja, tudi jaz ga nisem :) <3

      Izbriši
  2. Waw, tale šampon je pa nekaj posebnega, priznam da sem ga videla privič, tukaj na tvojem blogu. Definitvno zanimiva stvar, vredna poskusa, še posebej zato ker je naraven.
    Nekaj časa nazaj sem odkrila kozmetiko primavita, tudi vse naravno in sem super zadovoljna.

    Check out my giveaway

    http://dreamland1234.blogspot.si/2017/04/giveaway-with-free-book-bath-bombs-and.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, pa še slovenski :)

      Mene vse bolj navdušujejo naravni izdelki res :)

      Izbriši
  3. 4 kids so itak srček, jaz sem res vesela, ker jim je uspelo. In naravno zmaga:)**

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner