Vow to Fashion

sreda, november 02, 2016

Seattle downtown + kako se zabavati v Seattlu?


Gužvaaa! Preveč idej in projektov za objave in premalo časa. No, skrajni (ampak čisto zares!) čas je, da vam pokažem vse moje kombinacije iz popotovanja po ZDA in Kanadi, ker imam pripravljene jesenske novosti, ki še nestrpno čakajo, da najdejo svoje mesto na blogu!

Obleko iz Targeta sem nosila vsaj 3x, hehe bilo je veliko bolj vroče kot sem pričakovala za severo-zahod ZDA in tako, sem se morala znajti s tistim, kar sem lahko kupila (zaradi omejitve 23 kg v kovčku!).

Preprosta kombinacija za vsakodnevno potepanje po mestu! Meni je všeč, pa vam? 


O Seattlu sem že pisala tukaj (klik), tokrat pa vam razkrivam kako se lahko zabavaš in krajšaš čas v tem čudovitem mestu v zvezni državi Washington! 

1. Obišči tržnico! 

Seattle ima čudovito tržnico, kjer lahko najdeš vse od ekstra mega ogromnih škampov (saj so obmorsko mesto) do pregrešno drage pečene koruze (5 dolarjev!).

2. Pojdi v kino.

Seattle ima eno izmed največjih kinodvoran na zahodu. Definitivno enkratna izkušnja. In ne pozabite dati na stran okoli 30 dolarjev za kino. Karta je 15 dolarjev, kokice in kokakola pa stanejo še dodatnih 15. In se pritožujemo pri nas, hihi...

3. Nujno v Starbucks.

Čeprav ne pijem kave... obožujem cimetove rolice! Starbucks se je rodil v Seattlu, tako da ga moraš nujno obiskati. So pa na vsakih 50 metrov. 

4. "Chill" ob plaži.

Seattle ima čudovito plažo, kjer ljudje igrajo odbojko, gostijo prijatelje - na pikniku, plešejo salso... Alki beach, je zagotovo MUST SEE lokacija v Seattlu. 

5. Opazuj ljudi.

Le kje je opazovanje mestnega vrveža bolj zanimivo kot v ZDA, ko grejo čez prehod za pešce vse rase naenkrat? Vse starosti? Po 30 različnih nacionalnosti stoji poleg tebe v vrsti za hot-dog. Fenomenalno je samo opazovati ljudi in videti kako so oblečeni, kako se obnašajo, s kje so... 

ZDA so popolni kraj za inspiracijo!

Pa lep dan punce moje,

Katja




8 komentarjev:

  1. Glede na slike in vloge, se mi Seattle zdi prav čarobno mesto, za katero upam, da bom nekoč obiskala :) V tej oblekci si prav luštna pa še resice in kroj se skladajo z nakitom :) xx Maja

    OdgovoriIzbriši
  2. Oblekca je reeees prekrasna, čisto narejena za tebe. <3 Obožujem tvoje objaveee <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Lajkam outfit, Seattle je pa tudi na moji to-visit listi. :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner