Vow to Fashion

torek, september 13, 2016

Bourjois souffle de velvet review


Danes bo govora o Bourjois "souffle de velvet" šminkah. Ki so pravzaprav mešanica njihovih 2 verzij Velvetkov. O katerih sem že pisala tukaj (klik) in tukaj (klik).

Tekstura?

Je zelo nežna, lahka... lahko bi rekla, da je matte hkrati pa ni matte - ker oddaja sijaj in ne ostane na enem mestu "kot pribita" kot ostale matte šminke. Je mešanica med matte verzijo Velvetkov in med "glossasto" verzijo.

Pigmentacija?

Veliko slabša (vendar zanalašč!) od navadne Velvet verzije. Souffle, naj bi bila bolj nosljiva verzija. Čeprav nimam težav z zelo močnimi odtenki... bi lahko rekla, da mi je šminka všeč. Ima čisto unikaten finiš ter teksturo.

Obstojnost?

Seveda veliko slabša kot pri matte verzijah, tiste so res obstojne do amena! Lahko bi ocenila, da na ustnicah zdržijo največ 2 uri brez popravljanja, kar je super če si ne želimo odstanjevanja matte šminke. (bodimo iskrene, včasih se s tem kar namučimo!)


Odtenki?

Izbrala sem dva "temnejša" odtenka. Seveda mi je ljubši tisti bolj rdečkast. Na voljo so še svetlejši odtenki za ljubiteljice nude in bolj svetlo roza odtenkov.

Vredni greha?

Definitivno so zelo zanimiva "pogruntavščina". Ne bom rekla, da nebi morala živeti brez njih, ampak so vredni preizkusa, vsaj da vidite razliko med temi in navadnimi velvetki. 

Jaz jih uporabljam za šport, da nisem čisto brez barve in da moje ustnice še malo navlažijo. Vsekakor pa izginejo na koncu treninga, tako da so primerne za takšno uporabo.

Vonj?

Kot sem že pisala, vonj od Velvet šmink mi je grozen. Preveč plastičen, preveč močan. Tudi pri teh šminkah ga niso spremenili, je MANJ močan kakor pri ostalih dveh verzijah ampak še vedno prisoten.

Ocena : 8/10

Imate izkušnje?

Lp,

Katja


7 komentarjev:

  1. Prav lušni sta! mi je pa všeč, da imaš šminko, ki jo uporabljaš za šport :D čist hudo! :D hah. a pa so lepljivi?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :)

      Hahah, ja nikoli ne telovadim 100% brez ličil, se mi zdi brezveze da bi se omejevali. Nikoli nimam smoky eyes (razen če grem direktno iz kakšnih opravkov na zumbo) ampak drugače pa vedno vsaj labelo/balzam ali takšno šminko, ker imam tako suhe ustnice :) + BB kremica in je to to!

      Izbriši
    2. Nebi rekla da sta lepljiva, sta pa zanimive teksture. Probaj v kakšnem Mullerju!

      Izbriši
  2. jaz svoja dva nosim za v službo, kjer moram malo v makeupu bit v mejah normale:):)

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner