Vow to Fashion

torek, julij 05, 2016

Kozmetika Cvetka : Bye, bye celulit


Zelišča Cvetka
VRHUNSKA KAKOVOST, KONTROLIRANA PROIZVODNJA IN STROKOVNO ZNANJE
TO SO BESEDE, KI NAJBOLJE OPIŠEJO CVETKO. ZAKAJ?
*vsa zelišča so pridelana na ekološki način, ročno sejana, presajena, večkrat okopana, požeta in pravilno sušena. Zato imamo Cvetke poleti zlatorjavo polt
*redno dopolnjujemo svoje znanje in se izobražujemo. Vse izdelke pred pošiljanjem na trg dobro preizkusimo in ustrezno registriramo
*za proizvodnjo kozmetičnih izdelkov skrbim Katarina Kovačič, dipl. biotehnologinja. Biotehniške fakultete se ne naredi čez noč, tudi moje diplomsko delo ni plagiat. V petih letih rednega študija sem pridobila ogromno strokovnega znanja. Naša kozmetika je 100% naravna in v večini primerov tudi 100% ekološka. Brez konzervansov in kemičnih snovi, ki tvoji koži veliko bolj škodijo, kot pa koristijo. Si upaš žličko navadne kreme za obraz pojesti? No, na moji si lahko brez slabe vesti spečeš jajček in ga z užitkom poješ. Stranskih učinkov ne bo
*našo dejavnost imamo priglašeno na Uradu za kemikalije RS, ekološko kontrolo izvaja Inštitut Kon-cert. Če je plodno leto, nas obišče tudi do 7 različnih inšpektorjev in kontrolorjev

Kaj sem testirala?

Kremo oz. sama bi jo bolj poimenovala gel-olje za zmanjšanje celulita.

Kakšna je tekstura?

Tekstura mi je zelo všeč. Nekako se mi zdi, da kreme s takšnim učinkom preprosto MORAJO imeti bolj gelasto strukturo, da malo hladijo in da se morajo lepo razmazati. 

Ta "krema" je popolnoma tekoča gel-olje struktura, ki mi je zelo všeč, ker se je ZELO malo porabi. Ne vpije se čisto takoj, ampak ravno to mi je všeč - ker kožo nahrani za dalj časa, efekt se čuti skozi ves dan. 

Vonj?

Oh, vonj je super. Po zeliščih seveda, me spominja na propolis in mi je zelo všeč - nekakšna aromaterapija! Vendar je kar močan, ampak ne poznam kreme proti celulitu, ki bi imela povsem nežen vonj. 


Učinek?

Koža je definitivno bolj napeta in nahranjena, izdelek zelo rada uporabljam - ker se mi potem telo tako lepo sveti in blešči zaradi olja! Na koži ostane do naslednjega dneva! Mehak film, nahranjena koža... ta efekt mi je res všeč!

Seveda, pa je za večji učinek potrebna daljša uporaba in tudi masaža!

Se mi pa zdi, da ima izdelek velik potencial če ga uporabljaš vsak dan. In še 100% naraven in slovenski je, kaj bi boljšega?! <3

Sestavine

Všeč mi je, ker so napisane na veliko in podjetje ne skriva kakšnih parabenov itd. 

Sestavine so super, prav neverjetno da se da tak čudovit izdelek narediti samo iz naravnih sestavin, definitivno sem navdušena.

Cena : 16 eur

Bi jo kupila? Bi. Ker se jo porabi zelo malo in mislim, da bo zdržala za 3 mesece, všeč mi je tekstura in vonj. In ker podpiram naravne slovenske izdelke, pa sploh!


Zanimajo me tudi drugi izdelki, kreme za obraz predvsem! Tako da upam, da bom lahko kdaj preizkusila še kaj, kozmetika deluje zanimiva in veseli me, da je na Slovenskem trgu nastala že prava konkurenca med proizvajalci naravne kozmetike, super da se stvari razvijajo in spreminjajo tudi v naši mali deželici. 

Pa ve? Že poznate Cvetko? :)

Lep dan,

Katja



9 komentarjev:

  1. Prvič slišim za Cvetko. *gre brskat na fb*. Bere se super, še posebej, če vsebina zdrži za 3 mesece. Večino drugih takšnih krem sem do sedaj porabila v slabem mesecu. Tudi cena sploh ni prevelika.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehehe :)

      Ja, tekstura je takšna, da se je res malo porabi :)

      Meni je ful všeč, preizkusi in poročaj!

      Izbriši
  2. Tudi moja je prva na čakalni listi izdelkov za preizkušanje. Komaj čakam! Čudovite fotografije, xx

    OdgovoriIzbriši
  3. Ohh Katja cudovitr fotke.
    Jaz imam dva njena izdelka, ki cakata na testiranje. Mogoce bosta sedaj malo preskocila vrsto. Ves da je tudi meni super, da lahko vedno vec naravnih in kvalitetnih izdelkov kupim od manjsih slovenski proizvajalcev, ker sem 100% prepricana, da so narejeni z ljubeznijo in predvsem kvalitetno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala <3

      No, me ful zanima tvoje mnenje - ker ti 100% zaupam, heh.

      Ja, to pa itak - se mi zdi, da jih je en poseben čar uporabljati :)

      Izbriši
  4. Jaaa, dobila sem dva njihova izdelka na SummermBeauty, med katerima je tudi ta Bye Bye celulit in zdaj po prebranem postu še bolj komaj čakam, da začnem z uporabo :D Gospodična, ki pa stoji za tem je pa nadvse simpatična in prijazna in vidi se, da ji je takšno delo v veselje :D Tudi sama sem zelo vesela, da se je naravna kozmetika pri nas začela bolj razvijat in v pravo smer :D Čudovit zapis in fotografije Katja! :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner