Vow to Fashion

petek, julij 08, 2016

Bioderma hydrabio creme & solution micellaire review


Moja prva izkušnja z Biodermo

Bioderme nisem poznala, vsaj ne iz svojih lastnih izkušenj. Vedno sem mislila, da je to znamka za posebej občutljivo in problematično kožo, ne za navadno/suho. 

Prebrala sem nekaj odličnih objav o njihovi micelarni vodici, ki je bila prva micelarna vodice in je stara že 20 let! <3 

Takrat sem se prvič navdušila nad znamko, res me je matral firbec, če je njihova vodica tako boljša in drugačna od ostalih.



Hydrabio krema 

Krema je popolna za poletje - vlažilna in osvežilna! Poleti skrbim, da si obraz še toliko bolj vlažim, ker mi ga sonce popolnoma izsuši in pojavijo se še luske in izsušena povrhnjica. 

Zakaj me je navdušila?

Ker je tako mehka, brez vonja, zelo zelo zelo prijetna krema. Tekstura je res "prav mehka" in nebi rekla da je čisto vlažilna, zdi se mi da je na nek način tudi malo hranilna, ker se ne vpije takoj - po strukturi deluje tudi kot nekakšen primer za makeup. 

Zelo mi je všeč. Koži daje neverjeten občutek ugodja in prav vesela sem, da mi ugaja - ker sem vedno mislila, da nimajo linije za normalno-suho kožo.

Cena je okoli 20 eur, kar se mi zdi čisto zmerno, krema je kvalitetna, občutek je super - sicer kakor mi je všeč - da nima vonja, me mogoče malo moti, ker se rada razvajam z dobrimi vonji. 

Sem pa zelo pozitivno presenečena nad znamko, mi je žal da jim že prej nisem dala več pozornosti.



Hydrabio micelarna vodica 

Končno razumem ves "hype" okoli te vodice. Preizkusila sem jo prvič, prebrala pa sem že OGROMNO objav in pohval, zato me je vedno matral firbec kako bo delovala pri meni.

"Makeup je odstranjen v nekaj sekundah, že pri prvem potegu vatke čez obraz".

Neverjetno. Pri nekaterih vodicah se je potrebno prav matrati, pri tej pa je resnično tako, kot  da je MAGNET za ličila. Odlično deluje, kože ne izsuši in jo pomirja. 

Všeč mi je tudi to, da vonj ni vsiljiv ter po alkoholu - kot je to pogosto pri nekaterih drugih vodicah. Moram priznati, da so me nekatere vodice večjih znamk (L'Oreal, Garnier...) razočarale, ker so mi preveč dražile oči ter predele kjer je moja koža bolj občutljiva.

Tukaj tega ni! <3

Cena : Okoli 11 eur.

Bi jo spet kupila? Cena je višja od vodic, ki sem jih kupovala prej - ampak se vse to pozna tudi v kvaliteti, tako da se mi zdi vredna - DA. Definitivno pa spremljajte akcije v lekarnah - ker se velikokrat dobi 2 vodici za ceno 1!


Vaše izkušnje z znamko? Priporočate še kakšen izdelek? Me res zanima! <3


Kateri izdelek me je bolj navdušil?

Težka odločitev... ampak, se bom odločila za micelarno vodico. Res je edinstvena in neprimerljivo boljša od ostalih.

Če mi priporočate še kakšen njihov izdelek, ki je vreden nakupa, napišite - zaenkrat sem navdušena! <3



4 komentarji:

  1. Ta vodica je LAJF:), jaz sem jo sicer res prvič preizkusila učeri in sem bila samo tako..vauuu, kok je dobra, z lahkoto se kosa z makeupom in da ne govorim o tem, da na koncu ne bi potrebovala ma nobene kreme več. Sicer rdeče verzije nisem preizkusila, pa Vem, da je mama vseh vodic in ne vem ali je med njima bistvena razlika, lahko rečem samo to, da moj prvi vtis je bil 1a. Kremica mi je pa izredno všeč po teksturi in mislim, da je prava zakladnica vlage.

    OdgovoriIzbriši
  2. I have used these two, and I swear they are perfect . I am never using anything else.
    New post on my blog . Do drop by soon <3
    ✿thefashionflite


    OdgovoriIzbriši
  3. Uffff, me matra ta miceralna vodica. Zdaj, ko sem prebrala, da je prijazna tudi do očk (moje so posebej občutljive) pa še toliko bolj! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Love your blog <3
    Really nice post !
    MY BLOG : http://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner