Vow to Fashion

četrtek, junij 09, 2016

Herbio kozmetika #2


Spet moj HERBIO <3

To, da me je Herbio (klik!) kozmetika očarala, ste lahko prebrale že v moji starejši objavi nekaj mesecev nazaj - tukaj (klik).

Zakaj sem navdušena?

Ker so izdelki zelo naravni, slovenski, nimajo umetnih vonjev, dejansko delujejo, dajo moji koži ZELO udoben občutek, ne zategujejo in izsušujejo kože in tudi cene so dostopne!

Kateri izdelek me je najbolj navdušil?

Kreme za obraz so fantastične, resnično fantastične. Večinoma so mi kreme same premalo in vedno dodam še kapljico arganovega/jojobinega olja ali pa serum - pri Herbio kremah to ni potrebno, ker so same dovolj. 

Drugi izdelek je definitivno gel za tuširanje. Čudovit, unikaten, naraven, svež in nevsiljiv vonj... ne znam opisati vonja po bombažu, preprosto ga morate povohati.

Obnovitvena krema

Je veliko bolj mastna in hranilna od kreme Kalei. Moram priznati, da mi je vonj od Kalei kreme bolj pri srcu in tekstura tudi. Obnovitvena krema je bolj nočna krema, Kalei pa je odlična za jutranjo uporabo, ker navlaži obraz za celoten dan.

Obnovitveno kremo bi priporočala puncam z zelo suho kožo in mogoče tudi malce bolj zrelo. Čeprav je za zimo odlična, sama pa jo uporabljam kot nočno kremico.

Cena :  28 eur

Krema je super, meni osebno malenkost premastna in preveč hranilna za poletje, ampak za zimo bo pa verjetno najboljša kremica kar jih imam. 

Bi jo kupila? Da. Za zimo sigurno. Čeprav sem se zaljubila v kremo Kalei in nevem če jo bo katera "prekosila".

Še vedno pa poudarjam da je Kalei krema najboljša krema kar sem jih preizkusila kadarkoli, definitivno!


Preden sem se navdušila nad bloganjem in testiranje tisočerih kozmetičnih produktov, mi ni bilo jasno zakaj nekatere punce delajo pravi doktorat iz navadnega tuš gela. Zdaj jih razumem, ne pri vseh - ampak pri nekaterih pa definitivno. 

2. Gel za prhanje - bombažna semena

Je eden izmed tistih prijetnih, svežih vonjev - ki ga ne pozabiš. Tako nežen je, tako naraven in nevsiljiv. Najbolj podoben se mi zdi ovsu in ker mi je všeč - mi je tudi ta vonj fantastičen.

Tuš gel je primeren še posebej za punce z zelo občutljivo kožo in res ima čudovit vonj. Mogoče bo nekaterim premalo sladek in preveč naraven, ampak meni se res dopade.

Smešno mi je samo to - da je tuš gel modre barve! Ampak se res zelo lepo peni in se ga porablja zelo malo, mogoče tudi zaradi embalaže ker ga ne moreš kar stisniti ven - brez da se malo potrudiš.

Cena : 8 eur 

Bi ga kupila? DA! Vem, da se sliši smešno, da bi dala za navaden gel za tuširanje 8 eur, ampak ta vonj in res res res prijeten občutek na koži. DA!


3. Herbio - medena maska

Moram priznati, da je tole PRVI produkt od znamke Herbio, ki me je razočaral. Pa še to ne v celoti. 

Vonj?! To ni med!

Nažalost, res nevem po čem ima ta maska vonj, ampak niti malo nima vonja po medu. Ljubim med. V čaju, na žlico, zraven kruha, zraven vsega. Zato, sem se tega produkta še toliko bolj razveselila. Za moja suha lička bo popoln!

Maska ima barvo gorčice (po domače "zenfa") in tudi tekstura je podobna. Nažalost mi maska zelo smrdi in komaj sem zdržala z njo na obrazu, nekakšen umeten, čuden vonj. Nikakor ga ne znam opisati. Tako mi je bilo žal - ker je bil učinek izjemen.

Slab vonj, še ne pomeni slabega produkta.

Po drugi strani, pa je bil učinek super. Še nobena maska ni tako občutno navlažila in nahranila mojega obraza. Skoraj ne bi rabila uporabiti kremice po maski. Odličen učinek, vendar me vonj žal odvrne. 

Cena : 14 eur

Bi jo spet kupila? Najverjetneje ne zaradi vonja. Učinek je čudovit.


 4. Herbio menthol maska

Pakiranje ima enako, vonj pa me je veliko bolj navdušil - čeprav je tako zelo nežen, da se moram res potruditi da ga zavoham.

Maska je SUPER, za poletje. Res občutno ohladi kožo, no - vsaj občutek hlajenja je zelo močan in prijetno vpliva na vzdušje. Sploh v vročini.

Maska kožo prijetno napne in jo navlaži, moram priznati da je definitivno ena izmed najboljših mask kar sem jih preizkusila, pa non stop testiram maske iz drogerij. 

Cena : 10 eur

Bi jo spet kupila? Da. Ko mi je bo zmanjkalo, definitivno. 

Pa vaše izkušnje z Herbio kozmetiko? Jaz sem navdušena!

6 komentarjev:

  1. Obnovitvena krema je top za suho kožo. ;) Z medeno masko si me pa sedaj malo prestrašila - smo jo dobile zadnjič na dogodku in sama sem dokaj občutljiva na vonje, še posebej sedaj v nosečnosti. Upam, da meni ne bo smrdela.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. FUL <3

      Ja, povohaj haha, pa sporoči. To je itak čisto subjektivna zadeva, meni je preveč močan vonj - učinek je pa fenomenalen <3

      Izbriši
  2. Obnovitvena je še bolj mastna in hranilna kot Kalei? Že Kalei je bila meni vrhunska za suho kožo. Ne bom imela več dileme kaj uporabljati pozimi. Mentolova maska je meni prav zmanjšala pore na licih, pa sem jo uporabila samo 3x. :) Pa strašno nizke cene imajo za to kakovost.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, FUL bolj :)

      Ja, meni je res top Kalei, zmaga vse <3

      Res?

      To moram pa prav paziti zdaj!

      Izbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner