Vow to Fashion

ponedeljek, junij 27, 2016

Belweder lipbalms


Skrajni čas, da z vami delim novost na slovenskem trgu! BELWEDER lip balmi!

So rastlinski in organski (cena je okoli 5-7 eur) in bodo na voljo v slovenskih lekarnah. Verjetno prej ali slej tudi v kakšni drugi trgovini.

Kot vidite je embalaža podobna EOS balzamom... kaj pa kvaliteta? Enaka? Podobna? 

Today I am talking about Belvedere lip balms! Yes, I know the packaging is the same as EOS but they are totally different by the smell and texture. The cost in Slovenia is around 5-7 euro (quite a lot), but they are also organic!


Vsaka barva ima svoj vonj in namen. Balzami naj bi imeli tudi terapevtski namen!

Vonji in okusi

Če sem iskrena, moram priznati da nekateri vonji niso takšni - da bi jih lahko na hitro opisala. Nekateri so sladki (roza, po jagodi), nekateri sveži (zeleni čaj), nekateri pa so prav posebni.

Vonji so ZELO izraziti, ampak nikakor ne moteče. Zato so mi glede tega res všeč!

Every colour of the balm has a different smell and purpose. One is for calming down, the other one is supposed to give you more positive energy and so on... 
Some of them have really strong scents! I love the one with green tea and strawberry!


Kaj pa tekstura?

Na začetku mi niso bili všeč. Čisto iskreno, tako so "tekoči" in lahki, da sem imela občutek, da si moram ustnice namazati vsakih 5 min - EOS je bolj voskast in popolnoma drugačen. 
Potem pa sem si jih dala na mesto, kjer se zadnje čase največ zadržujem, - na mojo študijsko mizo in jih testirala enega za drugim.

Med preizkušanjem so mi postali zares všeč! Tekstura je tako lahka, nikakor lepljiva, čisto nekaj posebnega - ni lip balma, ki bi imel enako teksturo, pa verjamite, da sem jih preizkusila že ogromno!

The texture is so different than Eos! It is so light, first I thought that they are not working at all, my lips were still dry. But after testing them for few weeks, I decided that I like that, haha. 
They are so light, like you have water and nothing else on your lips, such an interesting feeling. (only for round ones)
The basic ones are more like Eos.


Okrogli ali "standardni" lip balm? Kateri je boljši?

Definitivno okrogli. Čisto drugačna tekstura od standarne verzije. Pri tej sem se dejansko malo mučila, da se je sploh poznal efekt, čeprav nekateri delujejo res čudovito in ustnice dobijo takšnen lep naraven sijaj - bi se odločila za okrogle.

Zanimiva zadevica, definitivno nekaj malce drugačnega - tudi če je embalaža podobna Eos lip balmom, je tekstura čisto druga pesem.

Bi jih še kupila?

Mogoče. Ko porabim celotno zalogo! :)

I prefer the round ones. They are more special and different, but the price is quite high, but I would probably buy them again (if I didn't have so many others at home)

And you? Have your tried them jet?

Katja

7 komentarjev:

  1. Ne poznam še te znamke, ampak mogoče bi preizkusila kakšnega. :)
    Sploh te ''jajčke'' bi, če praviš, da po teksturi niso podobni EOS - za katere veš, da jih jaz (v nasprotju s teboj) ne maram. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Niso, čisto drugačni so - ful lahka nežna tesktura ni voskasta :)

      Izbriši
  2. Meni so bili zelo všeč. Celo stick verzija bolj, ker se mi je zdela bolj hranilna. Zeleni čaj mi je definitivno najljubši vonj. Jajčki pa so priročni za v torbo :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, to pa sigurno - veliko bolj hranilni so! :)

      Ja, enako! Ful dober vonj! <3

      Izbriši
  3. Wow, nice pictures. Yes, we can follow each other :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner