Vow to Fashion

četrtek, april 14, 2016

Vse o podaljsevanju trepalnic


Spet bom pisala o podaljševanju trepalnic. Ker sem dobila ogromno vprašanj o negi, o tem koliko časa zdržijo, sem se odločila za objavo, ki vam bo to najboljše prikazala. 

Vsak dan sem slikala trepalnice, da bi vam kar se da najboljše prikazala kako hitro odpadajo trepalnice, čeprav je to odvisno od vsake posameznice in tudi njene hitrosti rasti treplanic. 

Ker sem ugotovila, da se iz dneva v dan razlika ne pozna, sem slike skrajšala na približno 4 dni in tu je razlika kar očitna. 

Pa začnimo! Moja objava o podaljševanju trepalnic v mojem najljubšem salonu Renaissance v Ljubljanskih Kosezah, pa je bila na blogu objavljena že nekaj tednov nazaj, lahko jo najdete tukaj (klikni!).


1. DAN

Tako izgledajo trepalnice prvi dan. In s tem tudi prvih nekaj dni popolnoma enake. Prelepe. Sveže, enako razporejene...


7. DAN

Po 1 tednu so trepalnice še vedno v lepem stanju, nekaj jih je odpadlo, pa vseeno se to skoraj ne vidi. Meni so tokrat samo na 1 očesu odpadle bolj ob strani ... na drugem pa čisto nič. Res je čisto odvisno od tega kako rastejo, na to pa lahko vpliva veliko dejavnikov.


14. DAN

Na desnem očesu so odpadle predvsem ob krajih. To je tudi značilno, ker se tam hitreje menjajo. Malo jih je treba počesati, da se ne vidijo "luknje", ampak na daleč še vedno izgledajo prelepo, slike so res od blizu, da vidite razlike.


18. DAN (levo oko)

Na levem očesu je situacija drugačna. Trepalnice so veliko manj odpadale in so tudi po skoraj 3 tednih še vedno videti popolne. 


Nega trepalnic 

Vsak dan jih zjutraj in zvečer (včasih tudi vmes) počešem in tako razporedim, da tudi, če je kje luknja - se je ne vidi. 


22. DAN (desno oko)

Pri Desnem očesu se kar vidi, da so trepalnice odpadle. Čeprav še vedno izgleda lepo, zgleda zelo naravno ... pa vseeno pogrešam tiste polne trepalnice. Je čas za nove! 

Razlika med 1. dnevom in 22. dnevom. (ni spet tako zelo očitno, kot bi si mislile, kajne?)

- vidi se, da so daljše, ker so tudi naše trepalnice zraste z njimi

Razlika med naravnimi trepalnicami in umetniki. Očitna. 

Še enkrat naj ponovim, da trepalnice odpadajo naravno. Ker so čopki ali pa samo 1 trepalnica prilepljeni direktno na naše, odpadejo - v naravnem ciklu, kot bi odpadle naše.

Če pa katero zanima, da bi jih imela...

Si poglejte ponudbe na 


Za vsa dodatna vprašanja, pa sem vam seveda na voljo! :)

Katja


Trepalnice po 22. dneh.

6 komentarjev:

  1. Super objava, res lepo razloženo in prikazano. Meni osebno trepalnice tudi po 3 tednih izgledajo lepo. Me pa zanima kako je s tvojimi naravnimi trepalnicami, ko se odločiš, da ne boš več podaljševala? :) Mogoče kaka objava takrat. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, tudi meni :)

      Včasih še lepše, ker so lepo naravne.

      Ja, bomo videli. Naj bi bile še kar močne - ker se uporabljajo res najbolj kakovostni materiali :)

      Izbriši
  2. Zelo lepa objava! Moram priznati, da so mi na začetku najbolj všeč, res odlično narjene. Predvidevam da je kar razlika ko se zjutri zbudiš in pogledaš lepe učke :) :) Pa tudi mene zanima kakšno bo stanje naravnih trepalnic enkrat brez podaljškov.
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Razlika je kar ogromna ja :)

      Vedno zgledaš urejen in namazan hihi.

      Tudi mene, bom naredila objavo!

      Izbriši
  3. So beautiful! ♥

    http://oonly4girlss.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  4. hvala ti za tole ! na polno razmišljam o podaljšanju trepalnic, pa sem vedno nekoliko presrašena glede njihove obstojnosti. Očitno se splača :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner