Vow to Fashion

sreda, april 13, 2016

Leather look with bootsTokrat vam predstavljan outfit, ki je mogoče malce drugačen od tistega v čemur ste me vajeni, pa vendarle - nastal je čisto spontano, v 5 min (kar se mogoče vidi hah) in tukaj je objava!

Predstavila vam bom super spletno stran za izdelovanje svojega nakita. Imenuje se Kraljestvo nakita. (klik), kjer si lahko ogledate kako na najpreprostejši način narediti svojo ogrlico (nosim jo tudi jaz) iz kamnov iz domače obale! 

Na spletni strani najdete ogromno nasvetov, nekateri so lažje - drugi že bolj zakomplicirani kako si ustvariti svoj nakit. 

Sama sem dokaj lena kar se tiče ročnih del, za razliko od moje pridne mame, ki skoraj vsak dan ustvari nekaj novega, kljub celodnevni službi in jo prav občudujem (njene izdelke si lahko pogledate tukaj (klik)

Skratka, z malo dela - si lahko ustvarite nakit po želji, skoraj zastonj (če odštejemo pripomočke) in unikat! 

Sama sem kot otrok ogromno ustvarjala iz fimo mase (koliko časa že nisem slišala te besede!) in različnih bunkic... potem, pa sem na vse skupaj malo pozabila.

Pa ve? Še ustvarjate kaj same? :)

KatjaJacket : New Yorker
Skirt : Bershka
Boots : Deichmann
Top : H&M
Necklace : Kraljestvo nakita

6 komentarjev:

 1. Čudovito! Tudi sama ustvarjam in ne morem opisat kako svobodno se počutim takrat. In tvoji mami gre kvačkanje zeelo dobro od rok. Super izdelki! Bom pa definitivno prečekirala tudi Kraljestvo nakita. Mimogrede tudi če je to outfit na hitro, ga sestavljajo super kosi, ki ti zelo pristajajo. Prečudovita si Katja! :) :*

  OdgovoriIzbriši
 2. Joj, obožujem prebirati tvoje outfit poste! Odličen outfit, čisto po mojem okusu. xx

  OdgovoriIzbriši
 3. Nice outfit dear! Great photos :)

  http://oonly4girlss.blogspot.rs/

  OdgovoriIzbriši
 4. so cute look ; -))


  i invite to me too


  www.live-style20.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner