Vow to Fashion

torek, april 12, 2016

Rimmel stay matte & bronzer review



Danes vam želim predstaviti moj najljubši matirni puder in njegovega bratca - bronzer.

O izdelku sem že pisala, pa vseeno sem ju želela skupaj opisati in pohvaliti, ker si to definitivno zaslužita. 

I really wanted to share my story and opinion about Rimmel stay matte powder and his brother - bronzer. Why I like them and why I am keep buying them.


Zakaj imam tako zelo rada Rimmel Stay matte puder (transparent)?

Ker je odličen. Odlični odtenki, zelo prilagodljivi,... ODLIČNA tekstura in matiranje do 5 ur (vsaj pri meni). Odlična cena. 

Kupujem ga na Salmi, tukaj - Rimmel

Imajo res odlične cene za ta puder, le okoli 2,5 eur. NORO smešna cena za kvaliteto. 

Če ga ne uporabim na koncu makeupa, se zelo hitro začnem svetiti in moja podlaga je veliko manj obstojna. Stay matte puder je naravnost popoln kot "fiksator" makeupa in mislim, da ga ogromno punc uporablja prav kot zaključni puder.

I love it because it is really long lasting. It has amazing choice of shades and the price is so low if you buy in on this website Salma.si

I can't live without this beauty. I am all shiny and my skin is oily if I don't use it at the end of my "makeup of the day".


Zakaj ne maramo tega pudra?

ZARADI EMBALAŽE. Mogoče zgleda navadna, vendar se ZELO hitro razbije, kolegice blogerke dnevno poročajo o tem in to nas res zelo moti. Lahko drobljiva embalaža in plastika, tako da se puder lahko ob hitri in nepazljivi uporabi hitro razleti na koščke.

Why we don't like this powder?!

Because the packaging is sooooo bad. It gets broke at the second it falls on the floor. We hate it. Lots of bloggers are complaining about it and I totally agree with them.


Bronzer (sun kissed)

Obožujem ga! Deluje tako, da tudi malo zamatira - kar mi je zares všeč. Barva je popolna, ne preveč rjava in ne toliko, kot da bi bil rjav blush. 

Odličen izdelek! Sem vesela, da sem ga naročila in ga preiskusila. Zdaj je del mojega dnevnega makeupa.

Kupite ga lahko tukaj - Rimmel.

I adore this one too!

It also works like a matte powder, so the effect is amazing. It is not too dark, but it had this perfect shade of brown, which I love and it is a part of my everyday makeup now! :)

Thank you all for my birthday wishes! <3 I spend it really nicely with my friends, family and my love. Unfortunately at the end of my Zumba lesson I began to feel the pain in my chest again, my asthma attack was pretty strong but, now I feel better. Thank you all again! <3 And thanks to my Zumba girls for understanding. 

Expect some pretty interesting posts soon!!!

Katja

18 komentarjev:

  1. Točno sem vedela zakaj ga sovražiš :P tudi jaz ga iz istega razloga. Je pa vseeno vreden nakupa :) bi pa zdaj še mogoče bronzer preizkusila ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zdi se mi, da sem edina, ki Rimmel pudra še ni preizkusila, kljub hvalnicam. :P Mi pa bronzer izgleda zelo mamljivo. ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz pudra tudi še nisem preizkusila, imam trenutno rdečilo, ki mi je všeč. Stay Matte pa vse tako hvalite, da bo ob naslednjem nakupu na Salmi zagotovo moj! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, super.

      Jaz pa rdečila še nisem :)

      Ja, res je popularen :)

      Izbriši
  4. Nice post dear ♥

    http://oonly4girlss.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni se je tudi razletel, ampak je vseeno super ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, je še vedno uporaben potem, haha tudi če je puder v prahu! :D

      Izbriši
  6. Bronzer se sliši obetavno :) puder je pa tudi moj najljubši - ampak embalaža je pa res smotana, čisto pri vsakem pudru doslej mi je počil pokrov.

    OdgovoriIzbriši
  7. Že več kot 6 let prisegam na essence bronzer. Mogoče je čas da razširim obzorja xD .. Tako težko je prit iz neke rutine. Super objava! :) xo

    Visit me: http://naturallymarcela.blogspot.si/2016/04/slimtox-tea.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, se strinjam. Tudi meni so blushi/bronzerji od Essenca top!

      Izbriši
  8. Tut jst sem vedla, da boš rekla da te muči embalaža, jst sicer svojega dobr čuvam in se še ok drži. Bronzer se sliši ok, a imaš občutek, da povleče kj v oranžno. Če bi mi nekdo rekel, da te predstavim iz mojega vidika bi te takole: črna usnjena jakna z resicami,indijski vonji, peter prevc, tvoj sanjski fant in rimmel:):):)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne, ne povleče na oranžno! :)

      Hahahaha, carsko! I like! :D <3

      Izbriši
  9. Še ena oboževalka tega pudra tukaj. :P
    Meni je res top, edini, po katerem se ne začnem svetiti že po par urah. Kljub zelo dobremu mat efektu pa še vedno ne izgleda preveč ''pudrasto'' na koži, tako da sem res zadovoljna. :) Je pa embalaža res zelo smotana, ampak sama res fuuuul pazim in zaenkrat je še cel. :D
    Dam bronzer na seznam izdelkov za probat. :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Tudi jaz še ga nisem preizkusila.. Če bi se ga dobilo v trgovini bi ga zagotovo kupila, ampak preko spleta pa še poštnina pa me ne mika preveč, mogoče če bom kdaj kaj več naročala :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner