Vow to Fashion

ponedeljek, januar 11, 2016

Hotel Primus retreat for bloggers



Čas je, da vam opišem in na dolgo in široko naredim lušte o našem kratkem potovanju na Ptuj!

 To, da sem se lahko udeležila pravega kratkega potovanja s slovenskimi blogerkami, edinstvenimi puncami - ki so me res navdihnile in navdušile je res ena izmed boljših stvari, ki mi jih je blogerski svet prinesel. Neskončno hvaležna in vesela za to izkušnjo! *hvalahvalahvala*

Najlepši del vsega je, da boste lahko prebrali opise na vseh blogih in videli, kako smo si podobne in hkrati različne pri "bloganju".

Pa začnimo!


Vse skupaj se je začela v Ljubljani, pri Mercedes-Benzih! To, da so poskrbeli za našo varnost na poti (in prav tako tudi stil, hehe) me je res osrečilo! Edinstvena priložnost, da prvič sedem za volan Mercedesa! 

Potovale smo z tremi avtomobili, tja smo potovale v CLA-ju in nazaj v C-klasi karavan. Z Ajdo, sva se hitro odločili da bo tja vozila ona - ker je že imela izkušnje z avtomatiki, nazaj pa jaz! Ajda, najlepša hvala ker si mi pomagala pri mojem premagovanju strahu - malce sem se ustrašila voziti tako velik avto, ker sem navajena na mojo "yarisko", pa vendarle sem se nakoncu POPOLNOMA zaljubila v lepotca. 

Neverjetno udobje, eleganca in seveda vožnja. Povsem neverjetna izkušnja. Nikoli si nisem mislila, da bom prepoznala in občutila razliko med vožnjo Mercedesa in katerega koli drugega avta. Pa vendarle... UAU. (več o tem drugič...)


Ajda pri delu, hehe... In najin črn lepotec. 


Po udobni vožnji... Smo prišle do hotela Primus. Ime je dobil po rimskemu vojskovodji, ki se je v antičnih časih boril na območju današnjega Ptuja oz. rimske Petovie.

Takoj smo se nastanile v sobe in ogledale kaj vse nam ponuja Spa in Wellness center v hotelu.

In... z drugo besedo... "kaj vse NE ponuja"... 

Slike govorijo zase. V tej sobici spodaj (japonski suiti) pa smo z Ajdo, Teso in Anela preživele nekaj spoščujočih trenutkov v zasebnem jacuzziju in savnah...



Vsaka je dobila svojo sobo, kar me je po eni strani razveselilo - ker še nikoli nisem imela hotelske sobe zase! Bilo je res zanimivo, predvsem pa sproščujoče biti malo "sam s seboj" in imeti svoj mir.

Sobe so zelo "domače" in okrašene z rimskimi freskami. Ne smem pa pozabiti na izjemen (velik) balkon, ki prav pride v poletnih dneh.


Slik bazenov žal nimam veliko, ker je bilo težko nositi fotoaparat v kopalne prostore zaradi vlage itd, tako da si jih lahko ogledate na spletni strani tukaj.

Nudijo ogromno ponudbo savn (infra rdeča, finska, turška...) ter bazene z termalno vodo (lahko se ga tudi najame).

Imajo res ogrooomno sob z zasebnih jacuzzijem in savnami, prav tako pa nudijo tudi ličenje, masaže, ter MED contour.


Kaj je MED Contour?

"Med Contour je edinstven medicinski tretma za preoblikovanje telesa in ena najbolj učinkovitih metod zmanjševanja odvečnih maščob in trdovratnega celulita.
 S kombinacijo ultrazvočne terapijevakuumske masaže in limfne drenaže pripomore k izločanju odvečnih strupov in maščob, zmanjšanju obsega, odstranjevanju celulita in izboljšanju tonusa ter elastičnosti kože. Primeren je tako za ženske kot za moške. Tretma je popolnoma varen in neboleč. Poteka pod zdravniškim nadzorom, brez kirurških posegov in okrevanja ter je ena najboljših alternativ kirurški liposukciji. Rezultati so vidni takoj in dolgoročni."
Več o tem si lahko preberete tukaj.
Moja izkušnja
O med contouru nisem vedela veliko, le tisto kar sem si uspela prebrati na internetu. 
Vse skupaj je zelo neboleče, meni je bilo prijetno - zna se zgoditi, da te nekajkrat zapeče koža (ker je naprava zelo topla) in to je vse. S kozmetičarko sva se posvetili predelu pod zadnjico, torej zadnja stran stegen in jih masirale z napravo. 
Ob tretmaju sem izgubila 1,5 cm obsega (kar je veliko) in zdi se mi, da se je tonus kože zares izboljšal. Razliko sem videla s prostim očesom in zdela se mi je res kar očitna.
Seveda, pa je fino če se tretma večkrat ponovi, ampak ker je zadeva dolgoročna - mislim, da se bo pri meni na koži rezultat poznal kar nekaj časa. 
So pa na Ptuju edini v Sloveniji, ki izvajajo to terapijo!

Mokri "beach hair" in ustvarjanje makeupa z Ajdo! 


In zdaj k najslajši stvari... HRANI!

Kot me verjetno že poznate, če vsaj nekaj časa berete moj blog ali spremljate moj instagram profil - veste, da nisem ravno pretirano navdušena nad zdravo prehrano. Sadje in zelenjava mi nista blizu, obožujem meso, kruh, pizzo in pite vseh vrst. Prav tako, nikoli nimam dovolj špagetov in krompirja.

Zato, mi je beseda "detox" tuja. Pa vendarle, človek se vedno spreminja in uči.

Hrana, ki smo jo z blogerkami jedle ta vikend je bila zdrava in popolnoma "detox".


Postregli so nam z najrazličnejšimi jedmi! Jaz osebno sem se najbolj razveselila rib, lososa in dobrega domačega vina.

Preizkusila sem tudi špinačni smoothie, ki res "poka" od zdravja. Meni osebno je preveč "naraven", hehe pa vendarle sem se počutila res dobro ko sem ga pila - končno nekaj vitaminčkov za moje telo!


Zelo zanimivo so nam postregli tudi juho! Kuhala se je 24 ur in ni vsebovala niti kančka soli. 

Ker se je toliko časa prekuhavala z zelišči, so spustila tisti okus - ki ni potreboval dodatne soli in tako je bila jed takoj bolj zdrava. 


Hrana je bila odlična, zame seveda malo preveč zelenjave, vendar to je bila DETOX verzija.

Vsekakor pa je hrana zelo okusna in všeč mi je, kako lepo je vse dekorirano tako da je paša prav tako za oči in želodček!



Po dogodivščinah v hotelu Primus, smo se tik pred odhodom v Ljubljano zapeljale še do znane Gostilne Ribič v centru Ptuja.

Tam je bila hrana kot ustvarjena za moj okus. Odlično slovensko vino, postrežba 1A in prijaznost osebja! 

Bolj na kratko - hrana je bila božanska. Ker je gostilna poznana predvsem po ribji hrani (kar meni zelo odgovarja) sem srčno upala, da bom okusila nekaj nepozabnega.

Vendar, da bo to jastog s špageti... Aaaa! Moje veselje je bilo nepopisno, pojedla sem še del Aneline porcije (hvala haha!) in uživala maksimalno!

Upam, da nisem naredila prevelikih luštov... Tudi jaz se zdajle nebi branila te porcije... še enkrat... in še enkrat.



In še za konec... Katja za volanom!

Najlepša hvala VSEM, ki so kakorkoli pripomogli k našemu "detox vikendu". Imela sem se nepozabno, vesela sem - da sem lahko spoznala punce in uživala v vsem kar mi ima Ptuj za ponudit! 

Hvala in...

Se vidimo!

P.s. Še vedno poteka glasovanje tukaj, če glasujete za katerokoli blogerko lahko tudi ve zadanete nagrado vikend v Termah Ptuj! :)

Bom pa seveda vesela, če glasujete zame, hihi.




22 komentarjev:

  1. waaw vidim da si se imela supeer ! ❤️ In to si tudi zaslužiš :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, res je bilo super :)

      Je pasalo malo "pavze" med izpitnim obdobjem. Zdaj pa spet na delo! <3

      Izbriši
  2. Mislim, da sem z odprtimi usti prebrala vsak stavek in pregledala vsako sliko :D Vidi se, da ste uživale, kar je super! In wauuu, zdaj bi še jaz šla na med contour, ker imam povsod čisto preveč celulita :D In pa slike so tako lepe! Da o hrani ne govorim, ker sem postala lačna, haha.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, hvala. Heheh, potem je moj cilj objave dosežen! :)

      <3

      Pri meni se kar pozna res, tonus kože je lepo izboljšan. Edina "težava" je cena, ki je kar visoka... zato mislim, da si študentje to malce težje privoščimo.

      Izbriši
  3. Videti je super! lepo, da ste uživale! Na sliki, kjer z Ajdo ustvarjata makeup si super lepa! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Waw, res super izkušnja <3 Glavno, da ste na polno uživale!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako je ja :) Sem res hvaležna zanjo.

      Yep, to pa sigurno! <3

      Izbriši
  5. Pri Ribiču imajo najboljše sladice, škoda,da si nisi kakšne privoščila :D vidim,da ste uživale- lepo :) primus je kar awesome :)
    J.♡

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sem si, haha! Poglej na instagram! :)

      Je ja, sem bila kar navdušena!

      Izbriši
    2. Haha sem potem, ko sem že komentirala tu videla na ig. Če je že kosilo more tudi sladica bit! :D

      Izbriši
  6. 1,5 cm obsega? Zakon, to bom šla probat, ko bom pri babi v Mariboru :) Sicer pa že ob tvoji navdušenosti, ki jo občutim, ko berem objavo, vem da ste se imele fantastično.

    Ps. Ta Mercedes ne....Hm..:) Lepotec, kaj da rečem...:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja. Predvsem se pa na koži pozna :)

    Je pa res da cena tretmaja ni nizka, ampak deluje - definitivno.

    <3 Super, da se to čuti skozi objavo.

    Jaaaa <3

    OdgovoriIzbriši
  8. Bila si super družba - upam, da kmalu ponovimo! :)

    OdgovoriIzbriši
  9. ja ze 2 dni poslusamo doma kolk si in ste bejbe uzivale:)))
    mal smo fouš:)))

    OdgovoriIzbriši
  10. This sounds like such a fun retreat! Hope you had a great time! :)

    OdgovoriIzbriši
  11. wow a lovely retreat and all that gorgeous foods !! :)

    http://allornothing-blog.blogspot.co.uk

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner