Vow to Fashion

sreda, oktober 14, 2015

Eveline cosmetics depilation cream review



Eveline kozmetika je ena izmed najbolj popularnih in prav tako dostopnih kozmetik na Poljskem. O tej kozmetiki nisem prebrala ravno veliko blog postov in člankov, zato sem se pravzaprav znašla na neznanem "področju". 

Testirala sem depilacijsko kremo za noge in losjon za po depilaciji z arganovim oljem.

KREMA ZA DEPILACIJO

Nevem kdaj sem nazadnje uporabila kremo za depilacijo, poslužujem se drugačnih metod za odstanjevanje dlak itd. in zanimivo se je bilo poigrati z nečim novim. 

ZELO sem bila skeptična, da bo naredila moje noge gladke v celoti, ker je to le velika površina kože. Za celotno dolžino nog sem porabila polovico kreme za depilacijo, zato računam da mi bo zdržala za 2 uporabi. (kar je dokaj malo, vendar to so le noge - največja površina za depilacijo)

Kako jo uporabim?

Preprosto. Kremo za depilacijo namažeš po nogah in počakaš 5-10 min. (rajši 10 za ziher!) in potem kremo odstraniš s palčko. 

Na moje presenečenje je krema dejansko odstranila VSE dlake na nogah BREZ rdečih "pik" in srbečice in suhe kože. K temu pripomore arganovo olje kot ena izmed sestavin.


Kremo za depilacijo iskreno pripročam VSEM mladim puncam, ki začenjajo z takšno nego kože, tako se ne boste poškodovale in res ne potrebujete nobenega znanja za to.

Po depilaciji se nujno stuširajte (če kateri to ni samoumevno) ter po depilaciji si noge namažite z losjonom, maslom za telo. 

Losjon za to depilaciji

Seveda sem za zaključek postopka uporabila kremo za po depilaciji. Vonj je super, malo orientalski in noge so po uporabi vsega skupaj NORO gladke in takšne ostanejo okoli 7 dni, potem pa je treba vse skupaj ponoviti.

Losjon se mi sicer ni zdel nič posebnega, tako da za losjon lahko uporabite katerega koli - čeprav je fino če vsebuje arganovo ali jojobino olje saj tako pomaga obnoviti povrhnjico!

Iskreno priporočam depilacijsko kremo, resnično sem presenečena ker so moje noge tako zelo gladke in predvsem to - da ne pušča nobenih sledi, rdečice na koži in nič ne peče... Super zadeva! Sploh za mlade punce, ki s tem še nimajo izkušenj.

Če imate kakršnokoli vprašanje, pa mi le pišite...

ali pa na mail : grudnikkatja@gmail.com

Katja

P.S. Če je katera preizkusila še kaj od te kozmetike, naj prosim napiše svojo izkušnjo, res me zanima!

15 komentarjev:

  1. Prodano! Si me prepričala :) Moram obrnit DM okoli, da najdem to čudo.
    Sem imela pa Eveline kremo proti celulitu (takšna zlata), ki sem jo uporabljala po nogah, mi je bila fina med poletjem zaradi svežega vonja in mini, skoraj neopaznih bleščic in hitrega vpijanja. No seveda celulita ni odpravila, ampak tako ali tako ga taki izdelki nikoli ne :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlično se bere. Uhhh... morem imet. *crazy lady look*

    OdgovoriIzbriši
  3. Morda pa res preizkusim tole ... Nazadnje sem preizkusila Afroditino in dobila velike rdeče fleke po nogah. :/ Fajn objava! :) (Natalija)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam ful suho kožo po nogah, ampak si dnevno mažem z masli :)

      Tako da... men je bila tale res super :)

      Izbriši
  4. Super objava :). Kje vse se lahko kupi Eveline kozmetiko oz. ta dva izdelka?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala!

      V DM-jih! :) Imajo res ogromno izdelkov, ampak do sedaj sem preizkusila le te dva in enkrat pri prijateljici kremo za obraz :)

      Izbriši
  5. kaj pa njihovi laki za nohte... pri nas jih je težko dobiti

    OdgovoriIzbriši
  6. so cute ;-)


    new post

    www.live-style20.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Nisem fanica depilacijskih krem, ampak tole bi po tvoji objavi z veseljem preizkusila. 7dni? Ne morem verjet. Pri meni bi bil učinek verjetno precej krajši ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako sem lahko to kremo spregledala :O Imam kar nekaj njihovih izdelkov, z vsemi sem bila do zdaj zadovoljna. Ta krema za po depilaciji mi je super, noge so res lepo gladke. Edino olje za po depilaciji je čisto preveč oljnato :D Preveč mastno je, za sabo pušča sledi in pa še počasi se vpija. Definitivno bom pa naslednjič pogledala za to kremo, me res zanima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O super... Moram res še kaj preizkusiti :)

      Ah, olja uporabljam itak samo pristna argan in jojobo :)

      Izbriši
  9. Nisem še preizkusila, je pa zanimivo, da odstrani vse dlačice. Ker sem probala že veliko depilacijskih krem, ki pa niso opravile dobrega dela ;) xoxo

    Visit me: http://naturallymarcela.blogspot.si/2015/09/high-end-lipstick-1.html

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner