Vow to Fashion

četrtek, julij 16, 2015

Monoii de Tahiti by Yves Rocher




Poletje je tu. V vsem svojem sijaju. In vročini. 

Zato je tale objava več kot popolna za ta čas. Kolekcija Monoii de Tahiti je božanska. Jaz sicer nimam vseh izdelkov, manjka še tuš gel in dragoceno olje za telo z bleščicami.

Toaletna voda

Tole sem kupila že marca, ko sem se na prvi vonj (haha) zaljubila v to kolekcijo. Vonj je čisto poleten, kokos, tiara in dodatki. Toaletna voda je preprosto MUST have poleti. Vonj je zelo močen, se na koži dolgo obdrži in za to ceno - je 100 ml res poceni.

Cena je okoli 18 eur.

Osvežilna vodica (body mist)

Vse je z enakim vonjem (svetujem vam da ga povohate v eni izmed trgovin), vodica je res zelo parfumirana, ravno to mi je všeč - ker če jo uporabljam, ne potrebujem parfuma. Lepo odišavi, navlaži in osveži telo. Super zadeva! (na sliki modra!)

Cena je okoli 8 eur.

Suho olje za telo

Tudi ta izdelek ima enak vonj, zelo močen. Se hitro vpije in koži doda lep sijaj. Preprosto "must" have izdelek za poletje, uporabljam ga na plaži v kombinaciji z vodico.

Izdelki so mi res všeč, vonj je popoln za poletje, v drugem letnem času ga skoraj ne vidim. Cene so zmerne, primerne vsem. Zato vam res priporočam, da si ogledate ponudbo tudi v trgovini.

*objava ni sponzorirana

Katja

P.S. Trenutno na fb-ju poteka nagradna igra, kjer podarjam dva izmed teh produktov,

preberi si več in sodeluj tukaj! (klik)

17 komentarjev:

  1. Zadnjič sem bila v trgovinici in stvari res omamno dišijo ;) pa super fotke si nardila.

    OdgovoriIzbriši
  2. Uuu prekrasne soncne, poletne fotke <3
    Vodica pa roma na WL, olje ze omamno disi :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Te monoi zadeve noro močno dišijo, skoraj preveč. Jaz po tuširanju s tem tuš gelom zelo dobro voham vonj na sebi še nekaj časa. Ima pa tudi naravno monoi olje (jaz imam cvetove tiare v kokosovem olju z iherba) zelo močan vonj.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tole si pa že toliko časa ogledujem preko spleta, v živo mi jih pa še ni uspelo povohat :). Drugače sem se nazadnje v Müllerju popolnoma zaljubila v Guerlanov Terracotta Le Parfum in je menda tale YR verzija dober dupe zanj. A slučajno veš če je res?

    OdgovoriIzbriši
  5. ooo super zgledaaajooo :3333333

    OdgovoriIzbriši
  6. Ove ljetne fotke odmah mame na kupnju ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Jaz imam to toaletno vodico. In ko sem jo kupla mi je dišala, tudi drugim. Čez nekaj dni pa se je očitno moj nos spremenil in mi sploh ni preveč všeč. Ne vem kaj je z mano narobe, ampak mene spominja vonj na javne wc-je :O
    Najprej sem mislila, da je pač moj ph kriv za to, ampak tudi na majici, testnem listku voham enako. Ker ne vem če je ta vonj drugim na meni všeč, ga uporabljam samo na brezvezne, deževne dni. Ne vem zakaj ne zaznam kokosa (moj najljubši vonj, poleg vanilije).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kaaaaj.... a res... Noro! Meni je ta vonj res čisto nor! :)

      Izbriši
    2. Res sem si ga želela in kupila. Ampak še zdaj ne zaznam kokosa :( zdej samo upam, da drugim diši na meni hehe. Mi je pa res čudno, ker večinoma vsem diši, kolikor berem. No Upam, da se zgodi čudež in, da mi bo vonj spet postal všeč :D

      Izbriši
  8. super opis me je kar zamikal nakup! :) pa tudi slike so čudovite :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner