Vow to Fashion

četrtek, julij 02, 2015

Dan z kozmetiko Afrodito


Čas je za lušte! Včeraj smo se z puncami odpravile v ROGAŠKO SLATINO!

Obiskale smo kraj rojstva naše preljube slovenske kozmetike AFRODITE!

Kaj smo počele?

Najprej smo se pripeljale v Rogaško Slatino, kjer smo bile vse prvič. Zelo sem se veselila obiska tega mesta, saj sem o njem do zdaj prebrala veliko pozitivnih omemb in to, da je zelo znano slovensko zdraviliško mesto se mi zdi dovolj velik razlog, da ga vsak slovenec enkrat obišče.

Z Afroditinimi puncami smo se dobile v njihovih prostorih, kjer so nas sprejeli na najbolj topel način. Naravni sokovi, čokoladne sladice, sveže sadje... Ob vseh teh dobrotah smo spoznale kaj predstavlja Afrodito. Koliko truda je vloženega v raziskave, razvoj novih izdelkov in da pravzaprav vse izhaja prav iz Rogaške Slatine! Prozvodnja, glavni prostori, produkti - vse iz osrčja Slovenije!

Potem, smo se opravile proti glavnemu parku v Rogaški Slatini.

Tam smo spile pijačo, se malo ohladile in pripravile na nego obraza in masažo stopal. Vsaka blogerka je dobila svojo kozmetičarko in potem se prepustila uživanju. Nego so nam delali z novimi izdelki Oxygen kateri so me res navdušili, o tem bom napisala še kakšno objavo posebej!

Po sproščujoči negi obraza, ki me je res navdušila nad novimi izdelki, po katerim koža res zadiiiha in je lepo osvežena, smo se odpravile na kosilo. Kako so nas razvajali! Pri kosilu, ki je bilo odlično...mmm, smo sproščeno klepetale ter se bolj spoznale. Navdušena sem nad celotnim izletim, ne morem ga prehvaliti.
Prelepa Rogaška Slatina in njen najlepši hotel (skoraj se ne morem odločiti ali mi je celo lepši kot Kempinski v Porotorožu!).


Ste vedele...?

Da Afrodita "polni" kremice za Mercator? Moj dan? Brez skrbi, kremice so super kvalitete saj prihajajo iz tukaj!


Kaj sem se naučila o Kozmetiki Afrodita?

O tem kako lepi in sterilni so prostori, ne bom izgubljala besed. Afrodita pač ve, kako se streže stvarem profesionalno. Ljudje jih podcenjujejo, če mislijo da je slovenska kozmetika slabša od katere tuje. Ravno obratno! Izdelki vsebujejo okoli 96% naravnih sestavin, nekatere so tudi organskega izvora in izdelki so visoko kakovostni in NISO testirani na živalih. 

Jaz osebno z veseljem podpiram slovenske produkte, sploh če so tako dobri kot Afrodinitini.

Zdaj drugače gledam na Afroditino ekipo. Dobila sem občutek, da so kot velika družina. Vse od mikrobiologov, kemikov, kozmetičark, kadra ki skrbi za promocije, grafiko... Res je energija v podjetju - pozitivna! To je zlahka začutiti, saj so punce zelo sproščene in nasmejane. Pa tega definitivno nisem začutila pri vseh podjetjih s katerimi sem se uspela spoznati...

Super se mi zdi, da imajo tudi BEAUTY centre, kjer izvajajo nege s svojimi izdelki. Odlična stvar za turiste je tudi trgovinica, v kateri najdete vse njihove izdelke, tudi tiste ki jih ni na prostem trgu v drogerijah.



Moja ljubka blogerka in najljubša mariborčanka 



Tjaša Kokalj pridno objavlja na instagram, Tanita Weith (klik!) uživa v svežem soku, Ajda Sitar prav tako haha (klik!). Simona pa spet pri hrani, haha gotta love her!

S puncami smo na veliko spraševale o podrobnostih in izvedele za nekaj novih izdelkov, ki bodo kmalu na tržišču... KOMAJ ČAKAMO! :)


O Delicious tuš gelih bom napisala posebno objavo in o Oxygen kremicah tudi, samo da jih preizkusim! Zelo me je navdušila maska, tako noro osvežujoča je! 

Upam, da vam je bila objava všeč - da ste uspele malo bolj spoznati Afrodito, le vas pa še kaj zanima pa vprašajte!

P.s. Bodimo ponosni na slovenske proizvode!

Katja

Še enkrat hvala za čudovit dan ekipi Afrodita in bejbam!

22 komentarjev:

  1. Afrodita je res super. Sama imam njihovo kremo za roke in odstranjevalec laka za nohte. Neizmerno lepo dišita, pa še dobra sta!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, meni je njihova kremica super - res super nahrani kožo :)

      Izbriši
  2. Meni je tako hudo, da sem morala zavrniti povabilo, ampak jaz imam res veliko vožnje do dol, nekje 4 ure, sama z avtom od nesreče pa ful ne vozim.... Z vlakom niti povezave ni bilo. Vidim, da ste se imele noro lepo, prav super so se potrudli. In ja, Afrodita stura, morda celo postaja meni med ljubšimi znamkami, če ne kar top 5.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sem tudi jaz upama, da te bom končno spoznala.

      Ja saj vem, ti si res daleč :(

      Meni je ziher top 3! :)

      Izbriši
  3. O kako se to dobro bere! :D Super ste se imele, lepoo!

    OdgovoriIzbriši
  4. Uau izgleda super! :) Vam kar zavidam ko so vas tako razvajali :D Afrodita je res odlična znamka, čeprav je včasih v poplavi drugih izdelkov sploh ne opazimo!
    No sedaj ko sem v tvoji objavi prebrala da oni polnijo Mercatorjeve MojDan izdelke, mi je jasno zakaj so mi nekateri tako všeč!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako je, jaz ji dajem šele zadnje 2 leti večjo pozornost. :)

      Jaaaaa, tudi jaz sem bila šokirana! :D

      Izbriši
  5. Ohhj ste uzivale. Sem orng faus 😋. Afrodita je zakon :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Oh i lovin your drink, looking so nice!
    Sophie♥

    OdgovoriIzbriši
  7. Super objava in me veseli, da ste tako uživale! Sama nimam ravno veliko proizvodov od nje, se mi pa zdi, da odkar so prenovili embalaže proizvodov, se ljudje že zaradi privlačnega izgleda lažje odločijo, da preizkusijo kak nov proizvod. Se povsem strinjam s tabo, da podcenjujemo slovenske proizvajalce in bi jim morali dati več pozornosti, ker gre za res super proizvode.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :)

      Ja, tako je. Tudi jaz imam nasplošno občutek, da postaja vse bolj popularna. (tudi po naši zaslugi, hehe)

      Izbriši
  8. Afrodita tudi mene čedalje bolj navdušuje. Teli novi geli za tuširanje so pa sploh yummy <3

    OdgovoriIzbriši
  9. Jaz osebno obozujem afrodito. Prvo kot prvo je nekaj slovenskega in je ena rwdkih kozmetok ki so pozitivno vplivale na mojo kozo ki je bila vcasih malo problematicna in obcutljiva. Drugace pa vidim da ste lepo uzivale in si tudi zasluzite sem kar z nasmehom za dobro jutro prebrala tole. Sem pa izvedela tudi nekaj novega sploh to z merkatorjem. Bom mogla biti bol pozorna tudi na te izdelke in jih bol ceniti. Sem pa omenjene tus gele ze videla v müllerju in so me ze prevzeli sploh tisti vonj pistacije je bozanski.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaaaa tudi meni je najboljši - pistacija! :)

      Super, rada slišim to!

      Izbriši
  10. ooo super zgleda vse. in res se vidi, da ste se imele super :3

    meni so nove afrodita kolekcije res top in vse so odlične kvalitete in božanskih vonjev. res smo lahko ponosni, da imamo tako znamko.

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  11. Vidim da ste stvarno uživale! Diivno....

    OdgovoriIzbriši
  12. To pa je razvajanje! Jaz res rada podpiram slovenske produkte, ampak zdaj ko ne morem, pa pač kanarske :D To se mi zdi zelo pomembno! (:

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner