Vow to Fashion

ponedeljek, oktober 27, 2014

Paula's choice cleanser




Paula's choice je visoko kakovostno podjetje z kozmetičnimi proizvodi. Njihovih izdelkov ne poznam, sem pa slišala kar nekaj pohval in novic da izdelki dejansko učinkovito delujejo proti gubam, mozoljem in drugim nevšečnostim ki se pojavljajo na naši koži.

Moja koža je sicer neproblematična, nikoli nisem imela večjih težav in nikoli se nisem posebej ukvarjala s tem kaj dajem na kožo. Odkar pa sem malo bolj zajadrala v svet kozmetike, mi je to vse bolj pomembno. 

Paula Begoun je strokovnjakinja za nego kože, ki je zasnovala svojo kozmetično linijo. Imajo tudi nekaj ličil in pa šamponov za lase, vendar njihova posebnost so prav izdelki za kožo.

V oceno sem prejela clenser (ki ga najdete tukaj, klik). In pa tudi maskaro, katero bom predstavila v drugi objavi.

Kako deluje? 

Cleanser je zelo velik, dobiš ga skoraj 0,5 litra - tako da računam da mi bo zdržal vsaj 5-6 mesecev. Cena je malo višja, ampak kot sem napisala so izdelki zelo kvalitetni. Čistilo je zelo nežno, brez posebnega vonja, se zelo lepo razmaže po koži (kot nekakšna krema) in se tudi malo svetli (pearl). Všeč mi je bilo to, da po uporabi ni bilo tiste "zategnjene, nenavlažene" kože, ampak je koža zelo lepo očiščena in tudi navlažena. Po uporabi sem vedno uporabila tudi kremo, vendar bi bilo tudi brez popolnoma zadosti, ker ceanser lepo navlaži kožo.

Presenetilo me je tudi to, da je koža zeloooo mehka po uporabi. Kot da bi uporabila piling, pa je samo čistilo ki se ga zelo malo porabi za 1x uporabo.

V celoti mi je izdelek zelo všeč, predvsem ker ni navaden gel/pena ampak deluje kot krema. 

Moja ocena definitivno 5/5.

2 komentarja:

  1. meni pa taki kremasti izdelki ful niso nikol všeč :D škoda, ko ni bolj tekstura v obliki gela :) ..se ti je zdelo, da pomaga pri izločevanju olja (mastni koži) ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Men so pa fajn, tko negovalni :)

      Ja, definitivno :) Čisto jo razmasti in upočasnjuje nastajanje olj :)

      Izbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner