Vow to Fashion

petek, januar 16, 2015

Lush review #2





Dream cream - Vem. Spet bom pretirano hvalila en izdelek, ampak v tega sem se zaljubila!

Je losjon/maslo za telo, zelo tekoče - zato sem bila skeptična koliko časa bo rabil da se bo vpil v kožo. Nad izdelkom se ZELO pozitivno presenečena! Vonj je zelo poseben, naraven, svež, nikakor ne sladek. Ko se navadiš nanj, nič ne moti da je malo bolj svež vonj - sama sem navajena na bolj sladke vonje losjonov. 

Mehkoba kože po uporabi je neverjetna. Uporabljam ga skoraj vsak dan po tuširanju in na koži ostane še doooolgo dolgo časa film - prijeten občutek navlažene kože. Ne maram izdelkov (vsaj pozimi ne), ki se hitro vpijejo in je koža spet suha. Ta pa je božanski. 

Resnično ga priporočam VSEM, ki trpijo za suho kožo. Meni jo noro omehča :)

10/10

Maslena ploščica - Zanimivo "milo", ploščica za tuširanje. Ima zelo blag, naraven vonj (sama bi rekla po kariteju!) in sem ga imela za približno 10 uporab. Ustvari prijeten občutek med tuširanjem, je nekakšen piling in milo v enem - ker vsebuje tudi olje - je koža po tuširanju navlažena. Vendar meni ni bilo dovolj, tako da sem redno uporabljala tudi dream cream.

Pogrešala sem malo bolj intenziven vonj, ampak je vseeno super izdelek, priporočam. 

9/10

Lip balm - Prvič sem preizkusila tudi Lushev lip balm. Zelooo diši po vaniliji in kakavu tako da sem bila nad vonjem isti trenutek, ko sem odprla embalažo nadušena.

Ima pa zanimivo strukturo. Nekako "kašasto", ampak ko se namažeš se delci raztopijo na ustnicah in ostane nekakšen oljnat občutek. Definitivno zanimiv izdelek, vendar pa imam raje bolj "mastne" lip balme. Če pa ste bolj za nežno vlaženje, ne tako intenzivno - pa je tole izdelek za vas.

8/10

Toliko za danes. Kakšne so vaše izkušnje s temi izdelki? P.s. Testirala sem jih kakšen mesec, malo več - si je treba čas vzet :)



6 komentarjev:

  1. O nakupu Dream cream sem že precej razmišljala, po tem kar si napisala, sem pa odločena, da jo res rabim v svojem življenju. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja mene je res presenetila, sem mislila da ni nič posebnega pa res takooo dobro navlaži kožo, top izdelek za zimo! :)

      Izbriši
  2. Že kar nekaj vas je to kremo za telo prehvalilo, tak da jo bo res treba preizkusiti :) do zdej sem sicer zadovoljna sam z Oriflame-ovo, ker pri ostalih je bila pa koža po nanosu res takoj suha, tak da sem zdej res previdna pri nakupovanju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potrjeno odlična. Ne bo ti žal :) <3

      Ti jaz osebno garantiram :D

      Izbriši
  3. Dream cream bi pa rada probala. Zgleda fajno, jaz mam raje bolj tekoče.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potem pa ti svetujem da probaš :)

      Lahko ti dajo pa tudi tester za domov :)

      Izbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner