Vow to Fashion

četrtek, oktober 23, 2014

Labello gift





Labello me je pred časom presenetil s novimi tremi lip balmi! Kako zelo nora sem na lip balme na splošno lahko sklepate iz mojih instagram slik ali pa preprosto iz objav na blogu. Imam jih povsod! Ob postelji, v torbici, v torbi za fitness & zumbo, v avtu, pri fantu... Preprosto ne prenesem suhih ustnic in ker imam malo bolj "napumpane", je to še tako bolj nadležno če pride do razpokanih ustnic, kar se mi ni zgodilo že nekaj let. (pridno skrbim za to!)

Nazaj k Labellu.

O Labellu sem se že razpisala. Sicer bolj o lip butterjih, katere res obožujem - pa vendarle sem malo pozabila na klasične labelle. 

Najbolj mi je bila všeč Repair & beauty, ker ustnice res dobro navlaži ter jih ponudi naraven sijaj. Tudi diši zelo lepo, nežno in sveže. Zadnje dni jo neprestano uporabljam.

Labello cherry je bolj obarvana, zelo omamno dišeča labella - primerna predvsem za tiste, ki imate radi še malo barve. Če sem doma, mi je tako rekoč vseeno ali imam obarvane ustnice ali ne, vendar izven doma pa me verjetno nikoli ne boste ujeli z nenamazanimi ustnicami. Ali pride v poštev navadna obarvana labela kot je tale ali pa šminka/gloss.

Labello coconut je klasika. Enaka tekstura kot ostali lip butterji, vonj pa je sladek - po kokosu. Vendar mi je všeč, ker ni pretiran.

Spomnim se mojega prvega labello izdelka, verjetno je bila to klasična modra labella, vendar labella ki je na meni res pustila vtis je bila Pearl'n'shine, nežna roza, malo nude - spomnim se da je bila takrat hit, morala sem imeti okoli 9,10 let... Se je spomnite? Čeprav mi danes ta odtenek svetlo roze nekako ni všeč, vem da sem jih takrat zamenjala kar nekaj.

Lahko bi rekla da me Labello spremlja že od nekdaj in kar je najpomembnejše - kvaliteta ni padla.

Kateri pa je vaš najljubši izdelek? :)

Katja

14 komentarjev:

  1. V srednji šoli sem skoz Cherry uporabljala, trenutno mi je pa no.1 Labello coconut, tako dišiiiii, mmmm, pa všeč mi je da ga lahko lupčkneš in voila - ustnice namazane :D

    OdgovoriIzbriši
  2. I can't live without labello, and kinda addict actually xD and I bet those products smell soooo good.

    Can you please click in some of the links of this post? http://dontmakeusblush.blogspot.pt/2014/10/sheinside-wishlist.html We will return the favor when you need it! Thank you!

    OdgovoriIzbriši
  3. Si me spomnila na mojo obsedenost s Pearl'n'shine, ko sem bila mlajša :D Čeprav moja prva Labella, je bila pa navadna svetlo roza (mislim, da jo celo še zdaj prodajajo, ravno zadnjič sem gledala v DMu in razmišljala če bi jo zavoljo starih časov kupila) in se spomnim, da ko mi jo je mami prvič kupila sem jo malo še odgriznila, ampak okusa ni imela preveč dobrega :P

    OdgovoriIzbriši
  4. I love them too!

    Check out my new post Here!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni je tudi ta Repair&Beauty najboljša.

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni Labelle niso ne vem kaj, se mi zdi, da mi bolj izsušijo kot navlažijo ustnice, še posebej Cherry mi je bila katastrofalna. Edino navadna modra mi je ok.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res?


      Zanimivo, meni so predvsem lip butterji všeč, kot sem napisala navadnih Labell že dolgo nisem uporabljala, ampak so mi všeč. Res pa je da ne navlažijo ustnic v takšni meri kot kakšni drugi balzami.

      Izbriši
  7. This is absolutely one of my favorite chap sticks! So refreshing and juicy :)

    xx,
    Marie

    http://www.LivRiot.com
    http://www.LivRiot.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Beauty&Repair je fenomenalna! Jaz zadnjih nekaj let nisem uporabljala znamke Labello, ta me je pa zopet prepričala. Sicer pa lipbutterji tudi niso slabi... :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner