Vow to Fashion

četrtek, oktober 16, 2014

Essence and Catrice event part 1









Včeraj sem se udeležila Essence & Catrice dogodka na Ljubljanskem gradu. Že prej smo se s puncami bloggerkami dobile na pijači, ker smo se z nekaterimi prvič spoznale v živo in malo poklepetale o prihajajočem dogodku. 

Vse smo bile živčne in se noro veselile dogodka, saj so imele punce - ki so se udeležile lanskega dogodka zelo lepe izkušnje.

Po prihodu na grad in premaganih strahovih pred višino na vzpenjači, dvigalom in premikajočimi vrati (haha, punce že vejo kaj mislim) smo se končno uspele namestiti na udobne stole in začela se je predstavitev. Simpatični nemki iz Frankfurta (ja, seveda sem se kasneje tudi pogovarjala z njima, saj sta iz mojega preljubega Frankfurta!) sta nam predstavili znamki - njihove cilje, strategijo in nekaj najnovejših kolekcij. Potem je sledilo sladkanje! Oh. Hrana je bila božanska, mislim da je na koncu vsega zmanjkalo, ups. 

Lahko smo si tudi izbrale vsaka 10 izdelkov iz stojal in seveda je to trajalo kar nekaj časa, ko smo že izbrale - smo se vmes pogovarjale in pregovarjale če smo si sploh izbrale dobre izdelke - ko beauty bloggerki rečeš "vzemi kar želiš" postane to popolnoma noro!

Res sem presrečna da sem se lahko udeležila eventa, spoznala čudovita dekleta (nekatere manj, nekatere bolj) za vse pač ni bilo časa - predvsem pa mi je všeč ker se med seboj razumemo. Točno vemo kako je dobiti kritike, koliko dela v resnici predstavlja "blogganje" in kako lepo je ko ti tudi kaj uspe v zvezi s tem.

Na koncu pa ... Smo se pri izhodu poslovili od gostiteljiev kateri so nam v roke potisnili še dve ogroooomni beauty vrečki. In kaj drugega je bilo noter kakor še ogromno izdelkov obeh firm. Mislim da smo dobesedno skakale od veselja. 

Kljub temu da sem imela včeraj zvečer še 2 treninga Zumbe, je bila moja zadnja stvar pred spanjem : ogled moje nove ogromne zbirke ličil.

Seveda pa bom iz tega naredila tudi giveaway, nekaj stvari podarila prijateljicam, bloggeram ki niso bile povabljene itd. 

Ampak pogled na moje 3 vrečke polne kozmetike je neprecenljiv.

P.s. Slikce niso najboljše, "fleš" se žal ponekod ni vkopil samodejno in jaz sem bila preveč navdušena nad eventom da bi se ukvarjala s slikanjem kot se spodobi. Pridejo še profesionalne slike iz dogodka. In reviewi. Mislim, da bo blog prihodnje nekaj tednov bolj beauty kot pa fashion blog.

Dovolj za danes :)

Katja

15 komentarjev:

  1. Aah, vidim, da ste se imele SUPER! :P Upam, da vas tudi jaz enkrat spoznam na kakšnem eventu. :))

    Me prav zanima, kaj vse ste dobile in si vas kar predstavljam, kako vesele ste ble polnih vrečk. :D <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja noro je bilo res!

      Enako! :)

      Dobile smo preveč stvari haha, saj bojo objave na vseh blogih :D (še na živce vam bodo šle) :D

      Izbriši
  2. Meni je bilo super :D Pa res je zanimivo, ko grem v trgovino, zelo hitro izberem izdelke ki jih želim...Ko ti pa rečejo da lahko vzameš kar želiš pa to traja :D Hrana je bila pa res za umret :D Cake pops pa kanapeji z lososom <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Enako ja. Prav zanimivo mi je bilo da sem zadnjih nekaj izdelkov res prav iskala kaj bi vzela, pa misliš da boš kar pograbil.... Hahah, nikakor se nismo mogle hitro odločiti :)

      Joj, ne govori. Hrana je bila nora!

      Izbriši
  3. Nice blog ♥♥♥
    http://fashionmilana8.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Lovely pictures and it sounds like an awesome event. I love essence and catrice products.

    Allthingsglitterandbeauty

    OdgovoriIzbriši
  5. oo super zgledaaa. :D hjoooj pa se nisem mogla udeležiti. :(
    pokaži, kaj si izbrala in dobila. :D

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepo te je bilo spoznati. Pa lep prenoveljen izgled bloga imaš! Tudi meni je tale zgornja črna vrstica všeč, hehe - kakor si lahko opazila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Enako, se itak še vidiva v to ni dvoma :) !


      Hvala! Ja, veliko lepše in pregledno pride :)

      Izbriši
  7. I love essence :)

    See our new post: http://lamodestieaveclestyle.blogspot

    OdgovoriIzbriši
  8. Vsaki bom pomoje enako napisala pod ta post iz event-a: FAUŠ! :)

    OdgovoriIzbriši
  9. cool event! :)

    http://lamodalena.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Res je bilo super na dogodku in lepo je bilo poklepetati s tabo. Včasih mi je kar žal, da nisem kje bližje Ljubljani, da bi se lahko večkrat udeležila dogodkov in se srečala z vami blogerkami. :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner