Vow to Fashion

četrtek, junij 12, 2014

Soraya




Iskreno povedano, nikoli ni nobena krema ki sem jih uporabljala kaj presenetljivo vplivala na mojo kožo. Po nobeni ni bila presenetljivega pozitivnega, niti negativnega učinka.

Vendar po le 2-3 tednih uporabe Sorayine (klik, klik na povezavo!) kremice za obraz, se mi zdi da je moja koža veliko lepša. Suha koža na določenih predelih je izginila, ne potrebujem več pilinga in vlažilnih krem oz. karitejevega masla. In zdi se mi da sem dobila bolj enakomerno polt - ni rdečih lis, ampak je kot da bi nosila res zelo zelo tanko plast pudra.

Kremica je zelo lahkotna, ni tako kot Nivea, Dove, Solea - ampak res lahkotna, primerna za poletje, saj ni tako mastna.

Moram priznati, da zelo lepo diši in da je tudi zelo vlažilna, kožo vlaži več ur, to čutim če nosim samo kremo, brez pudra.

Skratka, res odličen izdelek. Nobena krema me še ni tako prepričala, kdo bi si mislil da me bo ta. 

Kremico lahko kupite tukaj (klik)- da boste lažje spremljale izdelke in ocene.

Rada bi sprobala še njihov primer in piling, brala sem ocene da so res super in ker je krema tako dobra, bom verjetno naročila tudi to. So pa o Sorayinih izdelkih pisale tudi že druge bloggerke, upam da vam je tudi moja ocena kaj pomagala :)

Pozdravček iz kupa knjig,

Katja

6 komentarjev:

  1. Soraya itak zmaga...pa ne tako da karneki rečem, ampak zdej sm sprobala BB kremico in še eno kremico za obraz in sta super, sicer pa toliko pozitivnih ocen berem. Ok, priznam ne verjamem vsem blogerkam, ampak večini pa ja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, najprej sem mislila da nakladajo... Po resnici povedano. Ampak mi je res super :D

      Izbriši
  2. Tudi jaz si ga želim, verjetno ga bom naročila :))) Veliko pohval sem slišala.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz imam od Soraye piling, gel za čiščenje obraza, tonik, losjon za telo in BB kremo. Vsega še niti nisem preizkusila. Piling je odličen, koža je res mehka po uporabi. Tudi tonik je kar dober, navlaži kožo. BB krema je tudi zelo lahka na koži, izenači ten, nepravilnosti pa ravno ne prekrije (kar sicer piše, da bi naj). Mislim, da Sorayo upravičeno hvalijo, pa še en kupček testrov vedno dobiš!:)

    Crayons and Beads

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner