Vow to Fashion

četrtek, maj 22, 2014

Afrodita - Clean phase




Čas je da vam predstavim celotno kolekcijo Afrodite. Da ne bom ovinkarila, sem se odločila preprosto napisati moje mnenje o vseh izdelkih, kako so vplivali na mojo kožo - da dodatna vprašanja pa z veseljem odgovorim.

Kremni piling za obraz - Sem velika ljubiteljica pilingov. Verjetno jih uporabljam večkrat kot pa bi bilo to potrebno, pa vendarle nimajo nobenega negativnega učinka na mojo kožo. Piling ima res drobna zrnca in blag vonj po breskvi. Meni osebo je zelo všeč, ker je bolj nežen od ostalih pilingov, uporabljam ga 2-3 na teden. Kožo naredi zelo mehko, po pilingu pa na kožo nanesem še tonik.

Odstanjevalec očesnih ličil - Ker sem zadnje čase uporabljala naravna mila za odstanjevanje sem se malo navadila da me včasih oči malo zapečejo. Vendar pri tem odstanjevalcu ni tako. Sicer sem pričakovala da bo malo hitreje odstanil ličila, pa vendarle me je navdušil. Predvsem pa je velik plus, da oči ne draži. Super!

Tonik - Moj najljubši izdelek iz te linije! Redko sem uporabljala tonike, vendar tega bom od zdaj naprej redno! Zelo diši in kožo prijetno osveži, navlaži in jo naredi sijočo. Po ostranjevanju ličil, pilingih, čistilnih gelih vedno nanesem tonik. In čeprav ga redno uporabljam, se res počaaasi porablja. Tako da je to še dodaten plus. (nanesem na vatke)

Čistilni gel - Ko ne uporabljam pilinga, uporabim čistilni gel. Z njem še dodatno odstanim ličila in ostale nečistoče ki se čez dan naberejo na naši koži - kožo razmasti in jo lepo očisti. Je zelo blag, primeren za vse tipe kože. Super izdelek, sicer nekega posebnega rezultata ni, vendar od čistilnega gela tega niti nisem pričakovala. Ga je pa v tubi zelo veliko, tako da zadostuje za nekaj mesecev.

Čistila pena za obraz - Moj drugi najljubši izdelek iz te linije! Prvo kot prvo - pene je res veliko. Embalaža je zelo praktična in zadostuje za nekaj mesecev. Pena je res nežna, nanesemo jo na z vodo očiščen obraz, tam se še dodatno zapeni in potem speremo. Pena je enakega vonja kot tonik (po limoni, zelo sveže) in odlično očisti in razmasti obraz.

Micelarna raztopina - Izdelek, ki je tudi glavna zvezda giveawaya - torej ga bojo lahko sprobale tudi 3 srečnice. Lepo odstrani ličila, kožo navlaži - razmasti. Ker je to moja prva izkušnja z micelarno raztopino, nisem vedela kaj točno pričakovati - vendar pa je izdelek vsestranski. Lahko ga uporabljamo kot odstanjevalec makeupa in tudi nekakšen tonik za obraz. Vendar pa imam za odstranjevanje ličil raje peno ali pa odstanjevalec za oči posebej.


Izdelki so posebej primerni za tiste z normalno - mešano kožo. Za mojo kožo so idealni, noben izdelek ni negativno vplival nanjo - in izdelki se odlično kombinirajo hkrati pa je čistilni gel lahko substitut za peno za obraz oziroma za micelarno raztopino.

Upam, da sem vam s tem vsaj malo pomagala pri izbiri kozmetike za vašo kožo! :)

7 komentarjev:

  1. Waaa, zgleda kot da ful lepo dišijo, sveže, poletno. Tudi sama sem redna uporabnica njihovih pilingov, ampak tega pa še nisem sprobala :)

    Nika x

    OdgovoriIzbriši
  2. Wauu super linija, bo treba kaj izprobat :)

    OdgovoriIzbriši
  3. o ja zelo fajn kozmetika :))))) priporocam tudi zelo obcutljivi kozi :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Premalo kupujem Afrodito:) Moram zagotovo preizkusiti kakšnega od teh izdelkov:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ooo to bo pa treba poskusiti, sploh peno in tonik za obraz. Sama sem bolj ljubiteljica pen kot gelov, saj se mi zdi, da bolje očistijo kožo :) zanimivo, da Afrodito zmeraj zanemarjam pa niti ne vem zakaj, ker ima kot zgleda precej dobrih izdelkov.

    OdgovoriIzbriši
  6. Kaj bolj priporočaš za aknasto, mešano do mastno kožo..ali bolj čistilno peno ali čistilni gel?
    Hvala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Živjo!

      O, si našla/našel staro objavo!

      Žal nimam aankaarten kože in ti ne bi upala svetovati za ziher... Se pa meni geli bolj dopadejo, se mi zdi da bolj temeljito očistijo kožo :) Pene so bolj nežne :)

      Lp,

      Katja

      Izbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner