Vow to Fashion

sobota, marec 15, 2014

100% spa by Afrodita


Da vas že v naprej opozorim, ta dva izdelka sta najboljša izdelka za kožo kar sem jih kadarkoli sprobala! Seveda pa je moje mnenje popolnoma subjektivno. 

Maslo za telo - Sem že opisala, tukaj. In sem še vedno enakega mnenja. Res nahrani kožo, jo naredi neverjetno mehko in dišiiiii <3

Sladkorni piling za telo - Okej, tole je moj TOP izdelek vseh časov! Vsebuje rjavi sladkor in shea maslo. Uporabljamo ga pod tušem in ga speremo. Že takoj ko ga nanesemo na kožo začutimo da jo v trenutku navlaži in naredi neizmerno mehko! Priporočam ga vsem, ki imate zelo suho/suho kožo. Uporabljate pa ga lahko vsi. Sama nimam suhe kože pa je vseeno takšna razlika po uporabi tega pilinga.

Je zelo masten in kožo res navlaži! Občutek mehkobe pa ostane na koži ves dan. Meni je všeč predvsem vonj in ta občutek mehkobe, ves dan se moja koža sveti in deluje nahranjeno.

Nor izdelek, sploh piling. Po njem ni treba uporabljati nobenih losjonov in krem za telo.

Močno priporočam, mislim da nobene ne bo razočaral, cena pa je okoli 5-6 eur. Vendar je izdelek res vreden vsakega centa.

Najlepša hvala Kozmetiki Afroditi, da sem imela priložnost odkriti ta dva izdelka. Od zdaj naprej bosta "must have" v moji kopalnici. 

Katja

12 komentarjev:

  1. Vse bi imela iz njihove SPA linije, ker ste blogerke tako navdušene in podajate same dobre ocene :)
    Sicer sem si obljubila, da puterčkov za telo ne bom kupila dokler ne porabim sedanje zaloge, ampak to ne velja za piling :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Enako! Preveč se mi je nabralo vsega, ampak tale je moj najljubši.

    Ja, resnično ga sprobaj - ne bo ti žal! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sama imam tudi maslo za telo, ga ne zamenjam za nič na svetu! Res tako kot si rekla must have! Pilinga pa še nisem sprobala pa vidim, da bo kar potrebno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, je! :)

      Enako diši kot maslo in enako mehka koža pride, le da je še piling :)

      Izbriši
  4. ooo super. Sem slišala že par pohval jaaa. :D Bo treba sporbat tale piling. Sploh za poletje bo top, ko ne bom uporabljala vseh teh losjonov in bom lahko po prhi uporabila samno sprej za telo. :D Hvala, Katja. :** Top blogec.

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  5. Great post Dear :) I have to try them :) kisses!

    OdgovoriIzbriši
  6. Maslo, piling in olje je res must have, top top top izdelki ;) Zadnje čase samo še o tem berem na blogih, bravo Afrodita! :D

    OdgovoriIzbriši
  7. I try too :)
    http://lamodalena.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  8. ooo morm si kupit ta losjon :)))

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner