Vow to Fashion

nedelja, september 17, 2017

Urban videz z Esmaro by Heidi Klum


Pri tem videzu sem uporabila enake čevlje kot pri prejšnjem! 

Gležnarji so mi res carski, če vas mikajo jih preizkusite, naklon je super in res so takšni, da jih lahko nosiš cel dan - brez težav!

Za nekatere preveč leopardjega vzorca, zame ravno prav! Všeč mi je kombinacija leopard - turkizna, se mi zdi takšna malce arabska. 

Obleka je primerna za delo, šolo in zabave, res je vsestranska. Model je malce oversized tako da je super, če dodate pas. Vsaj meni je tako boljše!

Vsekakor se da kombinirati tudi z večjimi številkami, če ne boste dobile svoje. Ker je že v osnovi oversize model s pasom ne bo izgledal prevelik tudi če S punce kupijo L. Sama z pasom velikokrat rešujem takšne težave, hihi.

Kako vam je všeč ta look?

Je malce divji ampak ... takšna sem tudi jaz :)

Katja






7 komentarjev:

  1. Staljing čist po tvojem okusu 😁😊 ne vem, če je takšna svetloba, ampak meni blazer in vse ostalo v kolekciji izgleda mornarsko modra :D💙

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisem pogumna za tak stayling, je pa čisto tvoj in si huda v njem :), jaz bom kolekicijo v živo definitvno preverila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tole je kot ustvarjeno zate, draga moja. In ponosna sem nate in na tvoje stališča, ki jih zavzemaš do te linije - #spon gor ali dol! Velik objem!

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner