Vow to Fashion

torek, avgust 01, 2017

Kakšnih blogov in Instagram profilov ne spremljam?



Prav lepo pozdravljene, danes bo govora o tem kakšnih blogov in Instagram profilov NE spremljam.

Malce drugačna, ponavadi rada (in veliko lažje je!) pišem o tem kar imam rada in ne o tem, česar nimam.

Pa vendarle, malo za spremembo in za malo svežine na blogu!

Blogi

Iskreno povedano, spremljam manj blogov kot sem jih včasih. Slovenske skoraj vse (ki jih uspem!) tuje pa vse manj. Preprosto mi bolj paše slovenščina, naši produkti, znamke - ki so manj poznane itd.

Svetovno znanih blogerk preko blogov ne spremljam, ker od njih ne odnesem nič. Spremljam le Kenzo, ki jo spremljam že praktično 9 let, preden je sploh postala "ta velika" blogerka. V njej se najdem tudi sama, imava podoben karakter, stil oblačenja itd. Všeč mi je, ker še vedno piše o vsakdanjih opravilih, kljub temu, da je svetovno znana. Všeč mi je pristnost in realnost, od nekdaj zato jo imam rada!

Ostalih svetovnih blogov ne spremljam, ker mi ne pašejo. Težko se poistovetim s puncami, ki imajo za sabo cele ekipe, haha.

Mi je ljubša "butičnost".


Instagram profili

Tu postajam vse bolj zbirčna. Kljub temu, da (itak) sledim nekaj tistim profilom na katerih je vse "popolno" (čeprav ima moja popolnost drugačno definicijo in definitivno ne vsebuje le videza) ampak iskreno - od njih ne odnesem ničesar.

Seveda, da je normalno da vsi želimo deliti le dobre trenutke in slike na katerih izgledamo super, ampak to se da tudi na drugačen način.

Sama svojega profila nimam za "enega izmed mnogih" želim dodati osebno noto, citate ki mi daljo misliti, na Instastory objavljam vse mogoče bedarije - ker želim, da je čim bolj realen. Ne želim olepševati življenja in se pretvarjati, da je vedno vse super lepo. 

In ko dobim vaš "feedback" o tem, kako rade me spremljate in da vam je ravno to všeč, mi to pomeni največ! Popolno sprejemanje! 

Rada delim spontane trenutke, misli, ideje ... ker si želim, da bi bilo več takšnih. 

Seveda je res, da ima vsak svoj okus, stil, mnenje, prepričanje itd.

Ampak želim si več realnosti na Instagramu. Bodimo lepe. Dajmo se slikat v najlepši oblekci, ampak dajmo se tudi pozafrkavat in nasmejat ...

Nikakor ne maram profilov kjer objavljajo "zlajnane" citate pod vsako sliko +vse poznane poze, vse poznane lokacije za slikanje, vse je "predvidljivo" in zapakirano v nek paket "instagramerjev", katerega poznamo napamet kot pesmico.


Kljub temu, da imam rada lep Instagram feed, želim da predstavlja mene. 

Da se me lahko prepozna, ne želim se zliti z okolico, ne želim biti le še ena izmed "Instagram bejb", želim da se ljudje ob mojih dogodivščinah zabavajo, nasmejejo, da jim dam kdaj misliti, da se naužijejo pozitive, da vidijo da NE potrebujejo jesti zdrave hrane, da ni narobe če imaš kak gram maščobe več in če v enem dnevu dvakrat ješ mehiške taquitose in da se ljudje preprosto sprostijo.

Veliko punc me sprašuje ravno to. Kako si lahko tako zelo sproščena na družabnih omrežjih? Blekneš kar želiš? Poveš mnenje brez strahu?

Ni enostavno. Prekleto težko je. Ampak, po več življenskih izkušnjah - ki so mi dale moč in zagon, po več neuspehih - nad katerimi so se drugi naslajali, potem pa niso znali skriti jeze, ko mi je uspelo. Po več letih branja knjig o duhovni rasti, prakticiranju zakona privlačnosti in drugih "skrivnosti", prideš do točke, ko ti je enostavno vseeno. Pa ne vseeno za vse. Le za mnenja, opazke in kritike drugih. Ker res niso pomembne.

Pomembno je le to kar si ti misliš o sebi. Ker smo le mi EDINA kvalificirana oseba za vodenje svojega življenja in le MI odločamo, kako bo na nas vplivala neka situacija. 

Več o tem drugič.

Če vas zanima, seveda.

Do takrat pa, ostanite unikatne, svoje in predvsem srečne bejbe moje. 

Se beremo kmalu! Te dni vas bom zasula z objavami! <3

Katja



7 komentarjev:

  1. Js te ravno zato rada spremljam - ker si drugačna. Izjemno odprta, zabavna, s super mindsetom, človeška. Pa ker se lahko poistovetim s tabo v ogromno stvareh, od rdeče šminke do bureka in pice. ❤️

    OdgovoriIzbriši
  2. Pristna, drugačna in prelepa! Z pozitivnimi pogledi na svet in življenje. Super si <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Super objava! Jaz pogledam zelo rada tvoje storije na IG, ker so zabavni in tudi motivacijski :) Se pa popolnoma strinjam s tabo, da čeprav so 'popolni' profili za pogledat, so velikokrat samo to - za pogledat. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hihi mjavkica, super napisano! ❤️

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni se ravno fotke njam hrane in odlična hrana na stories zdijo najboljša popestritev Instagrama :D Pa za ideje, kam jest, so tudi odlični.

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner