Vow to Fashion

torek, november 01, 2016

Ecco verde trgovina in Weleda olje


Ecco verde trgovina

V Sloveniji imamo res ogromno ponudbo spletnih trgovin. Kako izbrati pravo, katere ponujajo nekaj kar druge ne in katere imajo najbolj ugodne izdelke?

To je večna umetnost.

Od časa do časa, pa se pojavi trgovina, ki je res drugačna.

Pri Ecco verde me pritegne to, da imajo prav vse izdelke striktno naravne. Niso vsi bio in eko in organski, pa vendarle - če želite bolj naravno kozmetiko, najdete vse to na njihovi spletni strani https://www.ecco-verde.si.

Sama sem se odločila za Weleda izdelke! Po prebrani objavi blogerke kolegice Anne, ki jo najdete tukaj (klik), sem se odločila da je skrajni čas da preizkusim Weledo.


Olje proti celulitu iz brezovih listov

Dejstvo je, da nič ne odstrani celulita bolj kot zdrava hrana in miganje. Olja in kremice, so le 1% vsega, pomagajo pa pri lepši teksturi kože, bolj napeti koži ter nahranjeni koži, zato jih redno uporabljam.

V olju najdemo : rožmarin, brezo, lobodiko, olje pešk marelice, jojobino olje (eno izmed mojih najljubših) in olje pšeničnih kalčkov (ki kožo obnavlja).

Olje se hitro vpije v kožo, kar mi je všeč - ampak najbolj pomembno je, da se pri uporabi opazi razlika med prej in potem.

Najbolj pomembno je, da kreme in olja takšne vrste uporabljamo vsak dan 1-2x.

To je največkrat težava, ker smo kdaj pa kdaj malo lene, se nam mudi in se ne bomo mazale z ravnimi "žavbami" hehe in še kdaj pozabimo.

Ampak se splača. Koža izgleda bolj napeta, zdrava in ima boljši ten.

Preizkusite :)

Olje me je definitivno prepričalo, pa še lepega vonja je - kar je sicer najmanj pomembno, ampak je super dodatek, za aromaterapijo!

Kateri izdelki Weleda, pa so vaši zmagovalci?

Lep pozdrav,

Katja


3 komentarji:

  1. super članek :) Jaz to olje uporabljam že leto dni. Zaradi samega olja ne opazim razlik, mi je pa super v kombinaciji z raznimi masažerji (še posebej vakum masažerjem), ker se ne vpije tako hitro kot pa kreme proti celulitu. Pri celulitu pa ima veliko vlogo tudi genetika. Jaz se že vso življenje zdravo prehranjujem in športam pa sem dobila celulit že pri 16ih letih :). Z masažo in drugimi pripomočki pa zmanjšujem opaznost celulita kolikor se pač da. Tako da ne se sekirat punce :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, itak :)

      Genektika je ful pomembna...

      Je pa oljček že tko super za razvajanje, jaz imam potem tako fajn občutek na koži :) <3

      Izbriši
  2. Ooo hvala za omembo <3.
    p.s olje preizkusi po celem telesu. ;)

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner