Vow to Fashion

sreda, september 21, 2016

Students in Slovenia, pozor!



Danes ne bom pisala o kozmetiki in oblačilih, vendar o nečem zelo praktičnem.

In to je - nova enotna subvencionirana vozovnica IJPP za vlak in avtobus!

Sama sem sicer iz centra Ljubljane, pa vendarle sem se velikokrat spraševala kako so moji sošolci in sošolke usklajevali mestni avtobus in potem medkrajevni vlak/avtobus... zdelo se mi je preveč dela in preveč skrbi, da si moral kupovati dve vozovnici na različnih krajih, ker bi bilo veliko bolj enostavno imeti eno enotno in to je to.

Sedaj jo imamo!


Kaj je novega?

·  Da se eno kartico lahko uporablja preko vseh prevoznikov (torej nisi omejen samo na enega prevoznika, ki gre iz določenega kraja samo 2x dnevno, ampak lahko koristiš kateregakoli – to pomeni za uporabnike veliko fleksibilnosti, ki je prej nismo imeli)
·  Da se kartico uporablja za prevoz z vlakom (v 2. razredu potniškega vlaka, za višji razred je nujno doplačilo), medkrajevnim avtobusom in tudi z mestnim avtobusom v Ljubljani, Mariboru in v Murski Soboti.
·  Da so cene subvencioniranih vozovnic IJPP ostale enake lanskim cenam subvencioniranih vozovnic.
·   Fleksibilnost, uporabnost in enostavnost.

.   Da lahko vlogo za pridobitev subvencionirane vozovnice IJPP izpolnite preko spleta, kar vam omogoča hitrejšo izdajo vozovnice.


Kje jo lahko kupite?

Na Slovenskih železnicah lahko kupite subvencionirano vozovnico IJPP na večini  železniških postaj – seznam  je objavljen na spletni strani Slovenskih železnic www.slo-zeleznic.si.  Lahko pa jo kupite tudi pri drugih prevoznikih, seznam prodajnih mest  vseh prevoznikov je objavljen na spletni strani www.ijpp.si  
Vesela sem, da bo sedaj malce lažje za tiste, ki se pridno vozite gor in dol po Sloveniji, upam da sem vam z objavo pomagala!

Vozovnice so že v prodaji, tako da le urno!

Lep pozdrav iz železniške postaje,

Katja

2 komentarja:

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner