Vow to Fashion

četrtek, junij 23, 2016

Viva la vida x TEVA




Moja Tevica in moja zgodba o "teh sandalih, ki jih nebom nosila nikjer drugje kot v Španiji, da me kdo ne vidi v njih".

Teva so najboljši sandali na svetu! 100% edini čevelj v katerem lahko na potovanju preživim cel dan, grem z njimi v hrib, v vodo in po kamnih. 

Moja zgodba sega nazaj v leto 1995, ko si je oče kupil prve Tevice. Verjamete, da ima iste sandale še danes? Po vseh teh letih in prehojenih kilometrih je Teva še vedno "ready to go".

Moja zgodba, pa se začne na mojem družinskem potovanju v Španijo in na Portugalsko. Mami mi je kupila Tevo in me prepričala, da je to super najboljši čevelj za potovanja. Po pregovarjanju, da v njem ne zgledam dobro - in da nikakor ni modni čevelj, sem jih dala na stran "če jih bom res rabila". 

Seveda, sem že po 2 dnevu potovanja in celodnevne hoje Tevo pograbila kot največjo sveto stvar in jo preizkusila. TO JE TO. 

Edini čevelj, ki me po 8.000 km potovanja ni niti 1x ožulil, je preživel Atlantski ocen, Sierro Nevado, špansko vročino, mojo trmo - da ga ne bom nosila ter seveda čudovita španska mesta. 

Danes razmišljam drugače. Teva JE lahko tudi modni čevelj. Vse je odvisno od tega kateri model izbereš in kako ga stiliraš. Sama jo bom največ nosila na oversize in maxi obleke ter harem hlače.

Je čevelj, ki bi ga moral imeti vsak pravi pohodnik in popotnik.

Najlepša hvala Tevi Slovenija, da sem se lahko udeležila nadvse zabavne delavnice, kjer smo našo Tevo okrasile! Izbrala sem model - z višjo peto in moram priznati, da mi ni žal. Tevice so super! Že čakajo novo potovanje, za katerega še izbiram destinacijo, bo pa daleč, daleč stran...

Lp,

Katja



7 komentarjev:

  1. ej teva pa komaj cakajo eno dobro potovanje kaj???

    OdgovoriIzbriši
  2. Teva je super, unikatni in kvalitetni, ljudje samo včasih pozabijo na njo. Ampak kvaliteta je pa čisto nekaj drugega. Naredila si pa ekstra lepe, moderne:)*

    OdgovoriIzbriši
  3. awww*.* u look soo nice.
    I like this combo.

    best regards.

    InLove,
    Ayat von www.Flashyurface.blogspot.de

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner