Vow to Fashion

sreda, junij 01, 2016

Garnier deodorant NEO review


Garnier NEO antiperspirant

Garnier je na trg poslal nove antiperspirante, ki naj bi bili proti znojenju ZELO učinkoviti, tudi do 48 ur (beri naprej, moje mnenje...), vsebujejo tudi pantenol sestavino - ki pomirja kožo in skrbi, da ne pride do razdraženosti.

Kako so se odrezali pri meni? 


Vonj?

Izbira vonjev je ogromna. Od bolj sladkih do čisto nežnih svežih. Meni so všeč bolj sveži vonji - tako, da vedno prisegam na le-te, ker imam že tako ali tako parfume z bolj močnim vonjem.

Nikakor pa niso presladki! Moram priznati, da so mi všeč. 

Obstojnost?

ZELO. Deodoranti delujejo 100%, sicer o 48 urah obstojnosti ne morem govoriti (nevem zakaj se odločajo za takšno poimenovanje), ker se tuširam vsak dan - tudi do 3x če je potrebno zaradi telovadbe. Je pa deodorant zelo obstojen, zdrži cel dan in še skozi zumbo. DVE URI! Tako da, vse pohvale.

Draženje kože?

Na vašem mestu, ga ne bi nanašala na kožo direktno po britju/depilaciji, ker so sestavine kar "hude" za tak nanos, čeprav naj bi kožo pomirjal. Hujše posledice ni, lahko pa vas malo zapeče ob nanosu.

Sestavinsko?

Definitivno nima kljukice pri organski/naravni/domači kozmetiki, vsebuje "vse strupe" hkrati pa je zelo učinkovit. Tu presodite same kaj vam je bolj pomembno, aluminijeva sol zavira potenje, če je ni boste samo dišale - pot pa bo še vedno. 

Bi ga kupila ponovno?

Da. Čeprav imam rajši "roll-on" deodorante pa mi je tale res prirastel k srcu. 

Ste ga preizkusile? Ste videle zanimivi način razpršila? :) 

Katja



4 komentarji:

  1. Super si spisala tole. Dejansko eni izmed redkih, ki mi dejansko odgovarjajo - nobene razdraženosti kože, manjše potenje in prijeten vonj skozi cel dan, kar je naravnost odlično. I love it! xx

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi jaz sem si ga kupila v oranžni barvi. Vonj je res močen in v primerjavi z ostalimi deodoranti se dolgo obdrži. Me pa res moti, da vsebuje aluminijevo sol in sama raje posegam po bolj naravni kozmetiki.

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner