Vow to Fashion

petek, junij 17, 2016

Bell HypoAllergenic foundation



Zadnje čase me Bell res vsakodnevno navdušuje. Ker sem preizkusila že kar nekaj njihovih izdelkov je sedaj SKRAAAJNI čas, da omenim še nekaj infomacij o tekoči podlagi - pudru. 

Moja pudrasta zgodba

Kako izbrati popoln tekoči puder? In zakaj nas tega nihče ne nauči? Ko sem bila stara okoli 15 let, sem si kupila svoj prvi puder - mislim, da je bil od Maxfactorja in kasneje od Essenca, vse bi bilo v redu - če si nebi izbrala oranžnega, pretemnega odtenka. 

Škoda, da v tistem času nisem vedela za beauty bloge.

Seveda je bila vidna "značilna črta" ob bradi, haha - ampak ok, se tolažim s tem, da je nekje treba začeti in da so vsi začetki težki.


Še vedno nisem našla popolnega pudra zase... do sedaj.

Kar se tiče tekočih pudrov, sem jih preizkusila malo morje. Všeč so mi bili različni, ampak na moji koži niso dobro delovali, koža se je mastila, puder se ni obdržal dolgo in vsi te temni odtenki...

Pri Bellu je to drugače. Imajo ZELO svetle odtenke, tako lahko njihov puder nosim tudi sredi zime in ne bom izgledala "umetno zagorela", haha.

Puder je zelo lahek, tekstura je izjemno lahka. Na koži ga sploh ne čutim, nekateri pudri ti dajo občutek - kot da ti mašijo pore in da koža ne diha. Tukaj ni tako.

Puder je primer tudi za tople dni, saj se "ne stopi" in kože ne masti. Meni je zares všeč, sploh to da je odtenek več kot idealen za mojo svetlo polt.

Definitivno eden izmed najboljših pudrov kar sem jih preizkusila in za zelo ugodno ceno!

Cena : Okoli 11 eur.


Pa vaši idealni pudri? :)



7 komentarjev:

  1. Haha, tvoji zacetki me spominjajo na moje. Moja prva podlaga je bila Essence in ker sem takrat se verjela, da nisem ful svetla, sem tudi kupila pretemen odtenek in hodila s crto okoli. #lol :)))
    Ampak od takrat smo se veliko naucile. ;)
    Podlage se nisem probala, mi je pa BB krema izjemno vsec. Sedaj bom koncno imela malo vec casa, da spisem objavo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. <3

      Zdaj si pa taka profesionalka <3

      No probaj, pomojm ti bo ta tudi, je na isti princip :)

      Izbriši
  2. Divan post draga, nisam probala taj puder, iskreno malo je skup za mene, ali pretpostavljam da je odličan :)

    http://oonly4girlss.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  3. Moj prvi puder je bil od Essence, koliko mi je pa odtenek pašal se pa ne spomnim več ;) Spomnim pa se, da sem v tistih časih s pudrom precej pretiravala in ga dala na kožo veliko preveč, kot bi ga bilo potrebno :)
    Sicer pa sem še v iskanju svojega popolnega pudra in tale Bell hypoallergenic znamčka me vedno bolj mika za poskusiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, meni ni :D

      Tudi jaz :)

      Super, poročaj če boš preizkusila :)

      Izbriši
  4. Mene tudi vedno bolj mika tale znamka. Definitivno morem preizkusit njihovo BB kremo, pa tudi tale puder se bere odlično. :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner