Vow to Fashion

nedelja, april 24, 2016

Oriflame goodies


O Oriflame kozmetiki res nisem pisala veliko. Pa je bila ena izmed prvih kozmetik, ki sem jo uporabljala. Mislim, da sem bila stara okoli 13 let, ko sva z mami vsak mesec kaj malega naročili in se malo pocrkljali. Ni bilo bolj zanimivega, kot pa brskanje po katalogu in vohanje novih testerjev parfumov.

In ta strast je ostala do danes enaka.

I had about 13 years, when I was ordering Oriflame goodies with my mother every month. Just few things to try something new and to spoil our soul a little. I must say I forgot a little about Oriflame in all those years. But now, I have huge post for you!


Trdih mil ne uporabljam. Nekako me ne prepričajo. Še za roke imam doma vsa mila tekoča. Tako da, sem kot pričakovano to milo podarila naprej babici, ki ga z veseljem uporablja. Vonj je svež, embalaža je prelepa - ampak žal imam občutek, da vsa trda mila kožo kot na rokah in telesu zelo izsušijo, zato jih nekako ne maram.

I don't like soaps like in this form. I don't use them at all, that's why I gave this one to my granny. I think those kind of soaps make my skin dry... But I like the packaging. Very much indeed.


Noben izdelek iz sledeče linije, me ni prav posebej očaral. Izdelki so čisto OK, lepo dišijo, vendar teksture so se mi zdele čisto navadne, nobenega posebnega navdušenja...

Kar se pa embalaže tiče, pa vse pohvale. Tako elegantna je. <3

I was not impressed by any of the products from this line. Sure, they look so pretty, but the textures are so typical and they don't do anything special to my skin. Sorry, Ori. <3


Med in mleko!

V to linijo sem se zaljubila že pred 10 leti (mogoče sem za kakšno leto falila, ups!). Kot sem omenila sem Oriflame kozmetiko kupovala kot majhna deklica in med drugim posegla po losjonu za telo med in mleko.

Losjon kot losjon ni nič posebnega, ampak vonj me je popolnoma očaral. Ravno prav topel, svež in idiličen.

Najbolj me je očaral piling. Sicer ne na prvo žogo, najprej se mi je zdelo kot da ni dovolj grob in da kože ne očisti tako kot bi si želela. Potem pa sem ugotovila, da si je bilo pač treba vzeti kakšno minutko več, da izdelek vmasiraš v kožo.

Deluje super, je nežen/hkrati dovolj močan, da čutiš da deluje in ravno malo oljnat - da kože ne izsuši. Super izdelek.

This line is one of my favourite Oriflame lines. Milk and honey! <3 Such a cliche, but it smells fresh and so special.

Shower gel is typical, nothing special. But but body scrub is quite amazing. Gentle, but strong enough to make your skin soft and a little oily not to make it dry.

I love it! :)


In vaši najljubši Oriflame izdelki? Priporočate kaj posebnega?

And your favourite Oriflame products? :)

Katja



8 komentarjev:

  1. Great post dear :)

    Nagradna igra traje još malo: http://oonly4girlss.blogspot.rs/2016/04/giveaway-1.html

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisi edina, tudi zame je bila to prva kozmetika, ki sem jo preizkusila in sem imela večino stvari od Oriflame. Mi je zanimivo, da imajo nekatere kolekcije že toliko let v prodaji :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Poznano, tudi to je bila moja prva kozmetika. Komaj sem čakala na nov katalog in čisto vsakič sem naročila vsaj nekaj. Ja itak, če je mama plačala. ;) ;)
    Sicer pa super objava, tudi jaz obožujem linijo Milk & Honey in to predvsem zaradi vonja, je pa meni pri pilingu všeč, da je nežen. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah, zanimivo! :)

      Ja, enako.

      Zdaj je situacija malo drugačna haha! <3

      Izbriši
  4. Teh katalogov se tut jst spomnem iz srednje šole, pol smo pa vse drgnile s prsti po tistih testrčkih za dišave:):)Dobri so, da se držijo tako visoko med kupci in da so še vedno priljubljeni.:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz pa iz osnovne, evo! :)

      Hahahah, ja ...

      Ja, vsa čast pri tej poplavi izdelkov :)

      Izbriši
  5. Jaz še sedaj rada pregledam katalog , izdelki z medom in mlekom pa so moji najljubši .Koža je po uporabi njih mehka in voljna .
    LP Zvonka Lokar

    zvonka.lokar@gmail.com

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner