Vow to Fashion

četrtek, marec 03, 2016

Le Couvent des Minimes hand cream


Ker sem naaajveeeečjiii porabnik krem za roke daleč naokoli, pa vseeno o tem ne pišem velikokrat - sem se tokrat odločila, da naredim doktorat iz (ene izmed mojih) najljubše kreme za roke!

Med drugim obožujem tudi sledeče kreme za roke znamke : Nivea, Afrodita, Mixa, Yves Rocher in Loccitane (samo karite kolekcija). Imam ZELO suhe roke in krema za roke je moj stalni sopotnik. Dve imam na pisalni mizi, eno v torbici, eno v kuhinji, dve v avtu... Mislim, da ni treba poudarjati kako zelo jih uporabljam.

Hand dreams are my drug. Literally. I have really dry hands and I hide my hand creams all over the apartment and in my purse and car... Don't need to mention I have plenty of them in my room and studying room... 

I decided that I will make a degree out of this hand cream, haha! I love it so much and I will tell you all my reasons...


Kaj pravijo pri Le Couvent des Minimes?

Vrtnaričin balzam za roke Le Couvent des Minimes je bogata blažilna krema za roke, ki vsebuje kar 20 % čistega karitejevega masla in 7 skrbno izbranih zdravilnih rastlin

Intenzivna negovalna formula ohranja naravno vlažnost kože in kot nevidna rokavica zaščiti izpostavljene roke ter jih naredi mehke in gladke. 

Izvirni recept za negovane roke združuje koristne lastnosti naravnih sestavin: karitejevo maslo hrani in ščiti, mimoza vzpostavlja naravno vlažnost kože, citronka obnavlja, kamilica blaži, slez pomirja, navadni ognjič in melisa mehčata, rožmarin pa deluje antioksidacijsko in ščiti kožo.

I really don't want to write too much in english. BUT, the main ingredients are : SHEA BUTTER (20%) which is a lot. And 7 healing plants that are growing in Provence. I ADORE this smell and the softness that this cream gives me. 


Prvič sem se s to kremo srečala, ko sem firbčno brskala po stojalih v Mullerju, ko je ta znamka prišla k nam... Takoj se mi je zdelo, da se bova ujeli. 

Dobre sestavine, koncept Loccitana/Melvite in naravne sestavine, stari recepti...

Z izdelki iz Provanse človek pač težko fali.

Ker obožujem njihov balzam za ustnice, za katerega sem odštela 10 eur, ni ravno malo za balzam, katerega lahko nadomesti tudi navadna labela...ampak ta meden vonj. AHHH! Nisem ga mogla pozabiti in tako je pristal v moji košarici.

Podobno je bilo s kremico...

I first tries this hand cream in our local Muller. I instantly knew that I will get along with this brand. It comes from Provence, cmon!

I adore their honey lip balm, I totally do... And you should try it too if you like scent of honey. 


Kremo si ogledujem že nekaj časa. Nevem zakaj, ampak preprosto sem tip človeka oz. kupca  ki se stalno "muči in muči" in si ogleduje stvar, ki si jo želi. In potem, ko mesece in mesece sanjam o tem... ko se zgodi še kakšen dogodek, ki upraviči nakup (opravljen izpit na faksu itd.) si jo privoščim.

Večinoma je tako le pri malo višje cenovnih zadevah, nekako uživam v tem, da si prej vse o teh izdelkih tisočkrat preberem na blogih in res premislim, če to potrebujem.

O kremi. Končno, klepetulja Katja.

Krema je čudovita. Všeč mi je vonj, tekstura in učinek, ki ga ima. Večina navadnih krem za roke, pri meni nima učinka. Krema se vpije v 2 min in roke so spet suhe.

Le nekaj je tistih krem, ki imajo res po več ur učinek pri meni. In ta je definitivno ena izmed njih.

V Mullerju je potekala akcija cel februar (sem vas opozorila na FB!) in si dobil veliko kremo 125 ml za le 14 eur namesto 20 eur. Tako da, se je moje čakanje splačalo.

Pa ve, ste jo že preizkusile? :)

Opozarjam

Nekaterih izmed vas se bo krema lahko zdela preveč mastna in lepljiva, če nimate zares suhih rok nevem kako vam bo všeč, tako da jo nujno prej preiskusite v Mullerju.


Danes nas čaka tudi dogodek od znamke Le Couvent des Minimes - spremljajte me na instagramu za več novosti.

Kmalu pa tudi na blogu! :)

Lp,

Katja

12 komentarjev:

  1. No, včasih pa ne smeš preveč razmišljat, škoda časa :P Ampak tud jaz rada preverim 100 strani, da bo ziher en izdelek super zame in vreden nakupa.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super objava, ta krema se bere prav mikavno. Čeprav nimam ne vem kako suhih rok pa imam rade malo bolj mastne in hranilne kreme ... plus že nekaj časa si ogledujem to znamko in nisem še nič preizkusila. Mogoče je to znak. ;) ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potem ti bo verjetno všeč :)

      Meni je super znamka, ena izmed najljubših :) <3

      Izbriši
  3. Ta je meni tud vsec, zelo <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Tole se je ful splačalo, zdej ko je bila znižana. Je tale tudi meni med ljubšimi, ampak karkoli dam pozimi na roke mi ni dovolj, tako da se včasih ko imam res suhe mažem tudi na vsako uro ali pa na faksu ko nimam kaj delat si skos mažem roke :D :D
    Sem se našla v tistem, dve v avtu, ena v torbici..sem ravno razmišljala da imam preveč odprtih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja enako, haha.

      Mogoče edino karitejevo maslo da res ultra pomaga :)

      Hahahah, same here! <3

      Izbriši
  5. Such a nice product! Love the photos! :)

    I'm following you on GFC :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner