Vow to Fashion

ponedeljek, december 14, 2015

Salma.si wishlist


Z Rimmel kozmetiko sem se že srečala! (več o tem tukaj!) Na moje največje veselje, sem "našla", puder v kamnu, ki mi neznansko odgovarja, naredi mojo kožo popolno in mi nudi dolgotrajen "matte videz".

Ker je moja edina težava ta - da ga v Sloveniji ne prodajajo, me je zelo razveselila novica, da ga lahko na Salma  kupim za samo 2,2 eur. Na Nizozemskem so ga prodajalo po 10 evrov, najceneje do sedaj - pa sem ga našla v Bosni za 3,5 eur.

Puder je definitivno SVETOVEN in je spet eden izmed izdelkov za katerega dam "roko v ogenj", če vam ne bo všeč, hihi.

Rada bi preizkusila tudi ostale izdelke te znamke, sploh pudre in šminke. Zato, sem jih dodala na wishlisto. Ker so cene ugodne, mi je to še toliko bolj všeč.



Tudi Eveline kozmetika me je navdušila s svojo depilacijsko kremo, zato si želim preizkusiti tudi ostale izdelke. (več o tem tukaj, klik!) 

Ker imam zelo občutljivo kožo na nogah, bi si res želela preizkusiti tudi njihove depilacijske kreme za občutljivo in suho kožo! Poročam na blogu, kako mi bodo všeč. Arganova je res božanska, nič rdečice, nič suhe kože...skratka, vse kar si želim od te kreme.

Ste preizkusile še kaj od njih? Zaenkrat slišim le pohvale.

Resnično se splača pogledati na njihovo stran, nudijo res izjemno nizke cene tudi za ostale firme (sploh Soraya me je čisto šokirala, kremice po 2-5 eur!!!).


Pohvalno pa je tudi to : da nudijo res ogromno izbiro firm : Dior pudri po 10 eur ceneje kot v drugih drogerijah in NE - nič ni fake, prijateljica je vse preberila in izdelki so pravi, samo cena je nižja - kar je za nas, velik plus!

Pozdravček,

Katja

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner