Vow to Fashion

petek, december 04, 2015

Kako uporabljati blog?


Mislim, da bi morala ta članek napisati že zdavnaj, pa nevem zakaj se nikoli nisem spomnila, da je treba "uporabo" bloga razložiti "neblogerjem". 

1. Brskanje po blogih je zakon!

Sama velikokrat, ko želim preveriti določene produkte, pobrskam po drugih blogih (večina jih ima to možnost - search).

Preprosto vtipkaš "kar te pač zanima" in se ne mučiš s tem, da iščeš produkt po googlu oz. "skrolaš" - nazaj, nazaj, nazaj... 

Tudi pri svojem blogu, velikokrat uporabim opcijo "search this blog" in tako v sekundi dobim kar me zanima.


2. Pobrskaj po mesecih, letih...

Če še niste opazile, imamo ob strani (vsaj večinoma) naše arhive! Pobrskaj o čem smo pisale nekaj let nazaj, meseca aprila! Karkoli te pač zanima :)

Včasih rada pogledam kakšni so bili blogi na začetku in se tudi sama sebi nasmejim, ker sem pisala o stvareh o katerih danes nebi in pa stari outfiti... To je vedno zabavno!




3. Follow by email / sledi mi preko emaila

Pred kratkim sem dodala tudi to možnost, ki se mi zdi super za vse, ki nimate instagrama in facebooka! Sledi mi preko maila in ne zamudi nobene objave! :)

Sledite tudi drugim tako?

4. Nazaj, starejše objave...

Lahko uporabljate tudi to možnost, ki se nahaja na koncu bloga. Brskaš po blogu, naprej - nazaj in si ogleduješ stare objave! :)

Upam, da je objava koristna! Če ste se naučile kaj novega oz. sem vas spomina na kakšno "finto", mi napišite v komentarju, jih vedno preberem! :)

Katja

P.s. HVALA za vse lepe misli včeraj ob pridobitvi naziva "official predstavnica (1 izmed 3) Bell kozmetike, wohooo! Več o tem kmalu! <3

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Thank you all for your comments, I read them all and I always try to visit your blogs if u have them.

They really mean a lot to me,

Katja

 
© Design by Neat Design Corner